Νέα πρόκληση προς τους συνταξιούχους: Οι μισοί πήραν χαμηλότερη ή καθόλου αύξηση - Ποιοι «χάνουν» έως 82%

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Νέα πρόκληση προς τους συνταξιούχους: Οι μισοί πήραν χαμηλότερη ή καθόλου αύξηση - Ποιοι «χάνουν» έως 82%

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Φεβ 2023, 20:40

pluton έγραψε:Το ΚΚΕ έχει κυβερνήσει, έχει κυβερνητική επιρροή σε ΟΤΑ, σε συνδικάτα πχ το ΚΚΕ είχε ρίξει στην εξάμηνη απεργία στην Πίτσος το σύνθημα : ,,Ο ΠΙΤΣΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,, το ΚΚΕ κατέστρεψε την ναυπηγοκατασκευαστικη ζώνη στο Πέραμα δεν υπήρχε από τις χιλιάδες απεργίες περίπτωση να μη την έχει υποκινήσει το ΠΑΜΕ.

Συμμετοχή σε συνδικάτα και ΟΤΑ έχει και η ΝΔ και μάλιστα πολύ εντονότερη, αλλά αυτό τι σχέση έχει με το ποιος κυβέρνησε.

Η μονή συμμετοχή του ΚΚΕ στην κυβέρνηση είναι για περίπου 6 μήνες το '89-'90 στις οικουμενικές εκείνης της περιόδου. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την 20ετή (και βάλε) παρουσία της ΝΔούλας σε κυβερνήσεις.

Προσπαθείς να βάλεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι για να βγει λάδι το κώμα σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Νέα πρόκληση προς τους συνταξιούχους: Οι μισοί πήραν χαμηλότερη ή καθόλου αύξηση - Ποιοι «χάνουν» έως 82%

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Φεβ 2023, 20:52

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Το ΚΚΕ έχει κυβερνήσει, έχει κυβερνητική επιρροή σε ΟΤΑ, σε συνδικάτα πχ το ΚΚΕ είχε ρίξει στην εξάμηνη απεργία στην Πίτσος το σύνθημα : ,,Ο ΠΙΤΣΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ,, το ΚΚΕ κατέστρεψε την ναυπηγοκατασκευαστικη ζώνη στο Πέραμα δεν υπήρχε από τις χιλιάδες απεργίες περίπτωση να μη την έχει υποκινήσει το ΠΑΜΕ.

Συμμετοχή σε συνδικάτα και ΟΤΑ έχει και η ΝΔ και μάλιστα πολύ εντονότερη, αλλά αυτό τι σχέση έχει με το ποιος κυβέρνησε.β

Η μονή συμμετοχή του ΚΚΕ στην κυβέρνηση είναι για περίπου 6 μήνες το '89-'90 στις οικουμενικές εκείνης της περιόδου. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την 20ετή (και βάλε) παρουσία της ΝΔούλας σε κυβερνήσεις.

Προσπαθείς να βάλεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι για να βγει λάδι το κώμα σου.

Οι δραστήριες μειοψηφίες. Εκμεταλλεύονται την ανάπηρη μεταπολίτευση για να επιβάλλονται στην ακέφαλη πλειοψηφία.

Μερικοί καλοβολεμενοι τεμπέληδες εργατοπατερες με φτηνή συνθηματολογία έχουν καπελωσει τα πάντα.

Οι στόχοι τους είναι η καταστροφή της πατρίδας, η χυδαία μεταπολίτευση τους χρησιμοποιεί για την λεηλασία και την αρπαγή...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Φεβ 2023, 21:00

pluton έγραψε:Οι δραστήριες μειοψηφίες. Εκμεταλλεύονται την ανάπηρη μεταπολίτευση για να επιβάλλονται στην ακέφαλη πλειοψηφία.

Μερικοί καλοβολεμενοι τεμπέληδες εργατοπατερες με φτηνή συνθηματολογία έχουν καπελωσει τα πάντα.

Οι στόχοι τους είναι η καταστροφή της πατρίδας, η χυδαία μεταπολίτευση τους χρησιμοποιεί για την λεηλασία και την αρπαγή...

Αερολογίες του κώλου. Νόμους και πολιτική από το '74 μέχρι το σήμερα χάραζαν αποκλειστικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με εξαίρεση την 5ετία ΣΥΡΙΖΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Φεβ 2023, 22:28

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Οι δραστήριες μειοψηφίες. Εκμεταλλεύονται την ανάπηρη μεταπολίτευση για να επιβάλλονται στην ακέφαλη πλειοψηφία.

Αερολογίες του κώλου. Νόμους και πολιτική από το '74 μέχρι το σήμερα χάραζαν αποκλειστικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με εξαίρεση την 5ετία ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα μυθεύματα άλλου, έχουμε ζήσει την αλητο μεταπολίτευση και ξέρουμε πια τι ρόλο παίξατε στην καταστροφή του ελληνικού λαού, φυσικά μαζί με όλο το πολιτικό σκηλολοι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Φεβ 2023, 23:43

Στην γκρίζα ζώνη της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων πέφτουν περισσότεροι από 50.000 συνταξιούχοι, για τους οποίους «ψαλιδίζεται» σημαντικά η αύξηση 7,75% από την αλλαγή κλίμακας στην ΕΑΣ.

Πρόκειται για συνταξιούχους του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με συντάξεις από 1.340 ευρώ μεικτά και άνω - πριν την αύξηση του 2023 που πληρώνεται αυτές τις μέρες - οι οποίοι λόγω της αύξησης αλλάζουν κλιμάκιο στην ΕΑΣ και θα έχουν πλέον υψηλότερη κράτηση.

«Συνταξιούχοι με σύνταξη 1.582 μεικτά έως και 1.700 ευρώ που ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες, θα έχουν μετά τις αυξήσεις κράτηση 6% ΕΑΣ από 3% που είχαν πριν την αύξηση. Αυτό σημαίνει πως λίγο πολύ θα έχουν μείον 3% από το 7,75% της αύξησης», δηλώνει ο Νίκος Χατζόπουλος, Πρόεδρος του ΕΝΔΙΣΥ.

Α τον αλήτη τον Μητσοτάκη, κόβει απο τους έχοντες συνταξιούχους και ανεβάζει τις συντάξεις των μη-εχόντων. Γι αυτά τα κομμουνιστικά τον ψήφισε ο κοζμάκης :nono:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Φεβ 2023, 10:35

η γαλάζια συμμορία των τρωκτικών εξαπάτησε τον κόσμο με ψευτοτεχνάσματα
φτάνει η ώρα που θα απελευθερωθεί η σκλαβωμένη ελλάδα απο την χούντα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Φεβ 2023, 11:00

pluton έγραψε:Αυτά τα μυθεύματα άλλου, έχουμε ζήσει την αλητο μεταπολίτευση και ξέρουμε πια τι ρόλο παίξατε στην καταστροφή του ελληνικού λαού, φυσικά μαζί με όλο το πολιτικό σκηλολοι.

Τι μυθεύματα ρε αστειάτορα, στην ''αλητομεταπολίτευση'' έχετε κυβερνήσει κάπου 20 χρόνια εσείς και άλλα 25 το ΠΑΣΟΚ. Καταστρέψατε την χώρα, ζείτε από τον κρατικό προυπολογισμό και τώρα μας το παίζετε παναγίες και αδιάφθοροι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Φεβ 2023, 12:54

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αυτά τα μυθεύματα άλλου, έχουμε ζήσει την αλητο μεταπολίτευση και ξέρουμε πια τι ρόλο παίξατε στην καταστροφή του ελληνικού λαού, φυσικά μαζί με όλο το πολιτικό σκηλολοι.

Τι μυθεύματα ρε αστειάτορα, στην ''αλητομεταπολίτευση'' έχετε κυβερνήσει κάπου 20 χρόνια εσείς και άλλα 25 το ΠΑΣΟΚ. Καταστρέψατε την χώρα, ζείτε από τον κρατικό προυπολογισμό και τώρα μας το παίζετε παναγίες και αδιάφθοροι.

Η ''αλητομεταπολίτευση'' δεν έχει καμία σχέση με εμένα, εγώ αυτούς που κυβέρνησαν και αυτούς που καπελωσαν τα σωματεία και τις πάσης φύσεως εξουσίες πχ ΟΤΑ, συνδικαλισμός κλπ τους έχω χ$σμενο$ς, εσείς αυτό το σκηλολοι το προσκυνάτε και το προστατεύεται.

5ed107470c9ea72cada04ee4537a9580.png

Έτσι για να θυμόμαστε και ποιοι προστάτευσαν την βουλή όταν ο λαός ξεχύθηκε να τους κυνηγήσει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2023, 11:22

pluton έγραψε:Η ''αλητομεταπολίτευση'' δεν έχει καμία σχέση με εμένα, εγώ αυτούς που κυβέρνησαν και αυτούς που καπελωσαν τα σωματεία και τις πάσης φύσεως εξουσίες πχ ΟΤΑ, συνδικαλισμός κλπ τους έχω χ$σμενο$ς, εσείς αυτό το σκηλολοι το προσκυνάτε και το προστατεύεται.

Αφού δεν είσαι με αυτούς που κυβέρνησαν γιατί υποστηρίζεις ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει πάνω από 20 χρόνια και χρεοκόπησε την χώρα? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Φεβ 2023, 11:33

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Η ''αλητομεταπολίτευση'' δεν έχει καμία σχέση με εμένα, εγώ αυτούς που κυβέρνησαν και αυτούς που καπελωσαν τα σωματεία και τις πάσης φύσεως εξουσίες πχ ΟΤΑ, συνδικαλισμός κλπ τους έχω χ$σμενο$ς, εσείς αυτό το σκηλολοι το προσκυνάτε και το προστατεύεται.

Αφού δεν είσαι με αυτούς που κυβέρνησαν γιατί υποστηρίζεις ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει πάνω από 20 χρόνια και χρεοκόπησε την χώρα? :D

Δες τις απόψεις μου για την μεταπολίτευση τις ξέρεις, δεν τις έκρυψα, από όλους οσους μας διοίκησαν από το 1973 η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η καλύτερη, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.... Εγώ τι θέλω; Άσχετα από ιδεολογίες θέλω μια καλή διακυβέρνηση, ο Κουφοντινας να ήταν καλός κυβερνήτης, εγώ θα τον χειροκροτούσα...

Ευτυχώς οι Έλληνες συγκρίνουν και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε ένα Τσίπρα πρωθυπουργό, έβλεπα την αντίδραση των καλλιτεχνών όταν τους πλησίασε ο Τσίπρας και είπα μπράβο τους.

Εσείς θέλετε μια ανίκανη ενδοτική κυβέρνηση, αυτό σας βολεύει, μια κυβέρνηση στο μπόι σας.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”