Ρε τον Αλεξη και δεν του το ειχα....

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Ρε τον Αλεξη και δεν του το ειχα....

Δημοσίευσηαπό fasistario » 15 Απρ 2015, 20:20

Alkiviades έγραψε:
fasistario έγραψε:Γάμα το ίντερνετ.
Μπες σε ένα συνοικιακό καφενείο ή σε μια καφετέρια και άκου τον κόσμο να μιλάει.
Ναπάλμ (για να μείνουμε πιστοί στην παράδοση), βιολογικά όπλα ή στην χειρότερη πυρηνικά, είναι πλέον αποδεκτές και επιθυμητές λύσεις.

Σώπα μωρέ, ο ίδιος κόσμος ενάμιση χρόνο πριν άμα έμπαινες σε ένα καφενείο, νόμιζες ότι είσαι στην γιάφκα των αβγών, απλώς τότε τα έλεγαν αβγουλίστικα, τώρα τα λένε... συριζέικα. Και προχθές τα λέγανε πασοκικά ή νεοδημοκράτικα. Βασικά η μόνη ελπίδα για τον τόπο είναι να σας βάλουμε όλους σε ένα πρόγραμμα ανθρωπιστικής εκπαίδευσης γκουχουγκούχου γκούλαγκ γκούχουγκούχου για να γίνετε άνθρωποι.

Τα ίδια έλεγα και πριν ενάμιση χρόνο.
Η μεταστροφή από ΧΑ σε Σύριζα άλλωστε,επιβεβαιώνει απόλυτα την άποψή μου.
Και δεν χρειάζεται γκούλαγκ, χρειάζεται πολποτική εκπαίδευση.
Αλλά μην νομίζεις πως θα μείνουν απέξω τα ζόμπι του κομμουνισμού.
Και πριν προλάβεις να το επισημάνεις, δεν σκοπεύω να αφήσω εκτός ούτε την πλειοψηφία των νεοχρυσαυγιτών.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ρε τον Αλεξη και δεν του το ειχα....

Δημοσίευσηαπό paralo » 15 Απρ 2015, 20:27

fasistario έγραψε:Γάμα το ίντερνετ.
Μπες σε ένα συνοικιακό καφενείο ή σε μια καφετέρια και άκου τον κόσμο να μιλάει.
Ναπάλμ (για να μείνουμε πιστοί στην παράδοση), βιολογικά όπλα ή στην χειρότερη πυρηνικά, είναι πλέον αποδεκτές και επιθυμητές λύσεις.

επειδή ειμαι λίγο της υποκουλτουρας θα τους χάριζα το "ημερολόγιο ενός τρελού" (το απολυτα τρελό βιβλιο) του Ν.Γκογκολ να μου κάνουν περιληψη, να βρουν citation των περιεργων αναφορών που έχει μέσα (για το ρωσικο δημοσιο), να το παρουσιάσουν με λογική και να κάνουν μια αναλυση γενικά του συγγραφεα/επιρροών/ιστορική αναφορά της εποχής και του τόπου.

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο για να μην παίζουμε όλοι τον ίδιο ηλίθιο σε αυτή τη χώρα. Να υπάρχει εναλλαγή και αναμόχλευση της βλακείας.
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”