Μόνο του το ΚΚΕ;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Adminović έγραψε:Ζαίοι και Γαλαζαίοι, οι ίδιοι μαγαζαίοι.![]()
Τυχαίο που με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ παρεγράφη το αδίκημα του Ν. Γεωργιάδη και έτσι τη γλίτωσε;
Εγω λεω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρεπει να τεθει εκτος νομου
Εσυ τι λες;

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν τεθούν όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα εκτός νόμου ποιος θα φτιάχνει μετά τους νόμους;
Μόνο του το ΚΚΕ;

Adminović έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Εγω λεω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρεπει να τεθει εκτος νομου
Εσυ τι λες;
Εγώ λέω να κάνετε συγκυβέρνηση.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εσυ συρθηκες απο τις εξελιξεις και αναγκαστικα η θα πρεπει να υποστηριξεις οτι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα πρεπει να τεθουν εκτος νομου ως κομματα παιδεραστων η θα εκτεθειες ως ¨Δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα..."
Προς το παρων παντως δεν μπορεσες να πεις οτι πρεπει να βγει εκτος νομου ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν σου βγαινει;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν τεθούν όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα εκτός νόμου ποιος θα φτιάχνει μετά τους νόμους;
Μόνο του το ΚΚΕ;
Κατσε γιατι αν βγει και καμια βρωμα για μελος του ΚΚΕ τοτε θα δεν θα μεινει κομμα ουτε για δειγμα
Θα κυβερνησει ο Βελοπουλος καμια 30αρια χρονια

Adminović έγραψε:
Έχει καταδικαστεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για παιδεραστία;
Πήγαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης βουλευτές ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;
Αν ναι, τότε συμφωνώ να τεθεί εκτός νόμου.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Adminović έγραψε:
Έχει καταδικαστεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για παιδεραστία;
Πήγαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης βουλευτές ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;
Αν ναι, τότε συμφωνώ να τεθεί εκτός νόμου.
Eχουμε πει 100 φορες οτι ο Γεωργιαδης αθωωθηκε αλλα εσυ επιμενεις
Παγκοσμιως η ενοχη η απαλλαγη καποιου κρινεται στον τελικο βαθμο εκδικασης
Παμε τωρα στους περιβοητους μαρτυρες υπερασπισης
Γνωριζεις να ειπαν ψεμματα στο δικαστηριο η απλα θελεις να μην λενε την αληθεια;
Εν τω μεταξυ ηταν μαρτυρες υπερασπισης σε κατηγορουμενο που αθωωθηκε!!!!

Adminović έγραψε:
Τσου.
Δεν αθωώθηκε.
Απηλλάγη λόγω παραγραφής.
Σε πρώτο βαθμό, όταν εξέτασαν αποδείξεις, μάρτυρες κοκ, καταδικάστηκε.