κολωνος και παιδοβιασμος

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: κολωνος και παιδοβιασμος

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2022, 15:24

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ είμαι υπερ της τιμωρίας του, σε αντίθεση με εσένα που τον ζηλεύεις, είμαι όμως αντίθετος στο λιντσάρισμα, δηλαδή αυτό που έκανε Κου Κλουξ Κλαν.

Ρε βλαμενε αν η επιχείρηση του είναι ανώνυμη και σ αυτή την πλειοψηφία την έχει ο Μίχος αλλά μερίδιο μικροτερο έχεις και εσύ και εγώ με ποιο δικαίωμα ούτοι οι άθλιοι έκαψαν το αυτοκίνητο στο οποίο έχουμε και εμείς ιδιοκτησία;

Αυτή την δικαιοσύνη θέλετε να επιβάλλετε;

Θέλετε να επιβάλλετε οικογενειακή ευθύνη όπως συνέβαινε στην ΕΣΣΔ και συλλογική ευθύνη, δηλαδή όσοι τον γνώριζαν να τιμωρηθούν από το πεζοδρομιο, όπως έκαναν οι ναζί.

Ησουν συνεταιρος του Μιχου και αγχωθηκες ετσι? Δεν πειραζει ας προσεχες με ποιους εκανες χωριο.

Είστε ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί.

Το χειροτερο που μπορει να μας συμβει ειναι να φτασουμε στο σημειο να ξεπλενουμε βιαστες και νταβατζηδες οπως η αφεντια σου. Ο κοσμος καλα κανει και οργιζεται. Το κακο θα ηταν να περνουσε στο ντουκου.

:D Ναι ήμασταν και οι δύο συνεταιροι και δεν το ξέραμε. :D

Ρε βλαμενε στην ζωή μας ερχόμαστε με πλήθος ανθρώπους σε επαφή, γνωρίζουμε την σκοτεινή πλευρά τους;

Τόσο δύσκολα είναι πια για τα μυαλά σας αυτά;

Δηλαδή η κα Φόνσου, ο κος Πρέκας που φωτογραφήθηκαν μαζί του είναι ένοχοι; Κατάλαβες πόσο εγκληματικά μισεροι είστε;

Ο κόσμος καλά κάνει και οργιζεται, αλλά όποτε οργιζεται δεν σπαει αυτοκίνητα, ούτε καιει σπίτια, αυτοί οι οργισμένοι πως συγκεντρώθηκαν;

Κάποιος τους συγκέντρωσε, αυτά κάποιος τα οργανώνει κάποιος τα σπεκουλαρει δεν γίνονται αυτόματα, δεν κατεβαίνουν αυτόματα 250 άτομα στις 10.25 με μολότωφ στην πλατεία Κολωνού. Σωστά;

Εσύ ποιος λες ότι είναι πίσω από αυτούς τους αγανακτησμενους;

Στο Κερατσίνι γίνονται διαρκώς συγκεντρώσεις για τον ηρωικό τεράστιο καλλιτέχνη Φύσσα.

Αυτοί που συγκεντρώνονται δεν είναι Κερατσινιωτες, πάνε στο Κερατσίνι οι αντιφασίστες με 4Χ4 πάνε με αυτοκίνητα που συνήθως δεν βλέπεις στο Κερατσίνι και είναι ντυμένοι με ρούχα που ποτέ δεν θα φορέσουν Κερατσινιωτες ούτε στον ύπνο τους.

Αυτά τα λαϊκά παιδιά είναι αντιφασίστες ...

Το χαβιάρι μαύρο.
Ο αστακός ψοφιος.
Το κρασί παλιό.

Ρε Αη μαζευτητε. Γιατί στο τέλος τέλος πάλι θα μοιρλογειτε οι φασίστες μας βαρεσαν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 16 Οκτ 2022, 15:41

Για όσους έχουν θέμα με τη λέξη "βιασμός".

Το να μας ενοχλεί αυτό, αποτελεί υποκρισία. Εδώ στην εποχή μας χαρακτηρίζονται άλλα κι άλλα ως βιασμός, αυτό μας ενοχλεί; Γκουγκλάρετε rape by fraud ή rape by deception και θα με θυμηθείτε.

Ο λόγος που συμφωνώ εν προκειμένου με τον χαρακτηρισμό βιασμός, είναι γιατί υποδηλώνει τη νοσηρότητα της πράξης. Τη βαρύτητα δηλαδή που έχει η νοσηρότητα του δράστη.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Οκτ 2022, 15:52

εγω δεν προτιμω κανενα λαικο συναισθημα και οργη και κανιβαλισμους εγω προτιμω την τυφλη δικαιοσυνη
αυτο που γινεται καθε φορα με τον λαο και την κοινη του γνωμη να ξεσηκωνεται ταχα για σοβαρους λαγους
μου λεει το ακριβως αντιθετο -καμια εμπιστοσυνη λοιπον στον λαο γιατι για πολυ σοβαροτερους λογους
δεν σηκωνεται απο το καναπε ...με αυτα ειναι σαν να παραδεχομαστε οτι η δικαστικη εξουσια και η αστυνομια
ειναι οργανα του εκαστοτε κομματος που κυβερναει την χωρα -ποιος λαος λοιπον;

ή μηπως δεν τα ξεραμε και πριν τα κυκλωματα που δρουν σε καθε συνοικια σεξ και ναρκωτικα με προστασια
απο την αστυνομια και αν χρειαστει και με δικαστικη ασυλια -εγω εκεινα που γνωριζω απο προσωπικη
εμπειρια ειναι οτι και καταγγελιες να κανει κανεις -δεν κινειται τιποτα αν δεν τσακωθουν τα μελη του κυκλωματος
και αρχισουν να κελαηδανε και κινδυνευσει το συστημα -τοτε και μονο θα δρασουν και το κανουν με τετοιο
τροπο που δεν θα θιγεται κανενας υψηλοβαθμος

ειδατε ποτε εικοσι χιλ. κοσμο να κατεβαινει στους δρομους για διαφορα εγκληματα;
τον φυσσα φαγανε και κατεβηκε η σαρα και η μαρα στους δρομους μην τυχον και η χα πεσει στα μαλακα
και απο οτι γνωριζω ενα θυμα ειχαμε απο οπαδο της χα - ΕΝΑ !!!
απεναντιας στα οπαδικα ειχαμε πολλους θανατους με μαχαιρωματα -ειδατε να καταβαινει κοσμος
στον δρομο -εστω δεκα εκατο ατομα!!! πριν λιγους μηνες ειχαμε την δολοφονια του αλκη απο
οπαδους του παοκ -ουτε δεκα ατομα στους δρομους

να παει να @αμηθει τετοιος λαος- και αυτο γινεται καθε μερα αλλα ακομη δεν το συνειδητοποιησε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Οκτ 2022, 16:23

Alien_ex_forums έγραψε:Για όσους έχουν θέμα με τη λέξη "βιασμός".

Το να μας ενοχλεί αυτό, αποτελεί υποκρισία. Εδώ στην εποχή μας χαρακτηρίζονται άλλα κι άλλα ως βιασμός, αυτό μας ενοχλεί; Γκουγκλάρετε rape by fraud ή rape by deception και θα με θυμηθείτε.

Ο λόγος που συμφωνώ εν προκειμένου με τον χαρακτηρισμό βιασμός, είναι γιατί υποδηλώνει τη νοσηρότητα της πράξης. Τη βαρύτητα δηλαδή που έχει η νοσηρότητα του δράστη.

ολα τα κοριτσια σημερα απο μικρη ηλικια καταλαβαινουν ενα πραγμα μονο και λενε
το τζαμπα πεθανε -αφου το δινουμε που το δινουμε - τουλαχιστον ας παιρνουμε και χρηματα

υσ..πριν απο πολλα χρονια γνωρισα μια μικρη 13 περιπου που κυνηγουσε εναν τριανταρη παντρεμενο
για να τον πηδηξει και τα καταφερε -σημερα ο γνωστος θα ηταν μεσα για βιασμο
υσ..και οταν γραφω οτι την γνωριζα εννοω οτι ερχοταν στο τραπεζι που καθομασταν και τον τραβαγε για να μιλησουν παραπερα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2022, 17:42

Ότι συμβαίνουν αυτά, συμβαίνουν διαρκώς και πάντα και δυστυχώς θα συμβαίνουν και στο μέλλον.

Στρατιώτη με έστειλαν σύνοδο σε στρατιωτικό αυτοκίνητο Αθήνα Ιωάννινα, το έβαζε ο στρατός για να μετακινούνται οι αδειούχοι στρατιώτες από τα σπίτια τους στις μονάδες και το αντίστροφο, μια ταλαιπωρία, στην επιστροφή το Ρίο Αντίρριο κλειστό λόγω θαλασσοταραχής, την νύχτα μείναμε και περιμέναμε να επιτρέψει το λιμεναρχείο να φύγουν τα φέρρυ μποτ, εκατοντάδες αυτοκίνητα και νταλίκες.

Οι νταλίκες πίσω από την θέση του οδηγού έχει κουκέτα με κρεββάτι, κολοκαιρος, αέρας, βροχή, εμείς κλεισμένοι στο αυτοκίνητο, οι νταληκερηδες στα μπαράκια μπεκροπιναν ολο το βράδυ, λοιπόν ήταν ένα κοριτσάκι το πολύ 13 χρόνων, προφανώς σκαστο από το σπίτι του και πήγαινε Αθήνα, όλο το βράδυ από το ένα κρεββάτι της μια νταλίκας έβγαινε στο άλλο πήγαινε.

Τι συζητάμε τώρα....

Συνήθως αυτά τα κορίτσια δεν τα αναζητάει κανείς από την οικογένεια τους, έχουν φύγει από τα σπίτια τους κακοποιημένα από τον πατέρα, τα αδέλφια με την συγκατάθεση της μάνας....

Η οικογένεια στον Κολωνό απ' ότι φαίνεται ήταν άστα να πάνε, ο πατέρας ναρκομανής, γκαστρωνε την μάνα κανείς δεν δούλευε, ζούσαν με επιδόματα, απ' ότι λένε οι γείτονες και Πακιστανοί μπαινοβγαίναν.... Δηλαδή η 12χρονη ήταν το εύκολο θύμα.... Αυτό της συνεβει επειδή ήταν φτωχή, δεν θα μπορούσε να συμβεί σε μια φυσιολογική οικογένεια.

Γίνονται πολλά πράγματα, αυτό που βλέπουμε και πέφτουμε από τα σύννεφα είναι η κορυφή του παγόβουνου.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2022, 21:20

Η εκδιδόμενη η πρόεδρος τέλος πάντων είναι πολύ διαβλητος ο ρόλος της, εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει ρόλο στην μαστροπια, και μπορεί να την πασαριζε την 12χρονη σε πελάτες.... Είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στα σίδερα σύντομα, και όλα αυτά τα θέατρα με τα στικάκια είναι στάχτη στα μάτια.... Θα δείξει σύντομα το πράγμα.

Η υπόθεση αυτή θα είχε συνέχεια, όπως συμβαίνει σε πλήθος 12χρονες και αυτή την στιγμή, αν δεν μεσολαβούσε η θεία.

Το χαμόγελο του παιδιού έχει σίγουρα τεράστια εμπειρία από τέτοιες περιπτώσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Οκτ 2022, 07:19

pluton έγραψε:Δηλαδή η κα Φόνσου, ο κος Πρέκας που φωτογραφήθηκαν μαζί του είναι ένοχοι; Κατάλαβες πόσο εγκληματικά μισεροι είστε;

Κανεις δεν ανακατεψε τα συγκεκριμενα ατομα στην υποθεση. Πρωτη φορα απο εσενα μαθαινω οτι φωτογραφηθηκαν μαζι του.

Ο κόσμος καλά κάνει και οργιζεται, αλλά όποτε οργιζεται δεν σπαει αυτοκίνητα, ούτε καιει σπίτια, αυτοί οι οργισμένοι πως συγκεντρώθηκαν;

Κάποιος τους συγκέντρωσε, αυτά κάποιος τα οργανώνει κάποιος τα σπεκουλαρει δεν γίνονται αυτόματα, δεν κατεβαίνουν αυτόματα 250 άτομα στις 10.25 με μολότωφ στην πλατεία Κολωνού. Σωστά;

Σιγα μην κλαψω που εριξαν μια μολοτοφ και μερικες μπογιες στην περιουσια του παιδεραστη. Εγω θα ''κλαψω'' για το παιδακι που επεσε στα χερια του ανωμαλου και των ''πελατων'' του. Εσυ κατσε να κανεις συμπαρασταση στον ''καημενο'' τον παιδεραστη.

Στο Κερατσίνι γίνονται διαρκώς συγκεντρώσεις για τον ηρωικό τεράστιο καλλιτέχνη Φύσσα.

Καλα κανουν. Πηζεις? Παρε και συ ενα πανω επ'ωμου και κανε συγκεντρωση για τον ηρωικο Λαγο και τον γεναιο Κασιδιαρη.

Ρε Αη μαζευτητε. Γιατί στο τέλος τέλος πάλι θα μοιρλογειτε οι φασίστες μας βαρεσαν.

Και συ θα μοιρολογας που χωσανε τους δικους σου στην μπουζου επειδη βαρεσαν ή σκοτωσαν καποιον και θα μας τα πρηζεις για τα λαικα δικαστηρια :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Οκτ 2022, 11:02

pluton έγραψε:Η εκδιδόμενη η πρόεδρος τέλος πάντων είναι πολύ διαβλητος ο ρόλος της, εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει ρόλο στην μαστροπια, και μπορεί να την πασαριζε την 12χρονη σε πελάτες.... Είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στα σίδερα σύντομα, και όλα αυτά τα θέατρα με τα στικάκια είναι στάχτη στα μάτια.... Θα δείξει σύντομα το πράγμα.

.

Τώρα αν στοιχηματίσω ότι κι αυτή (η τσατσά) ψηφίζει δεξιά γιατί έχω την ακράδαντη εντύπωση ότι θα κερδίσω;
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Οκτ 2022, 11:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Η εκδιδόμενη η πρόεδρος τέλος πάντων είναι πολύ διαβλητος ο ρόλος της, εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει ρόλο στην μαστροπια, και μπορεί να την πασαριζε την 12χρονη σε πελάτες.... Είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί στα σίδερα σύντομα, και όλα αυτά τα θέατρα με τα στικάκια είναι στάχτη στα μάτια.... Θα δείξει σύντομα το πράγμα.

.

Τώρα αν στοιχηματίσω ότι κι αυτή (η τσατσά) ψηφίζει δεξιά γιατί έχω την ακράδαντη εντύπωση ότι θα κερδίσω;

Κάνε επίσκεψη το τμήμα φακέλων του Περισσού θα δεις τι ψηφίζει.

Πάντως δεν ξέρω ο ζηλιάρης, εμένα στα μεζεα μου τι ψηφίζει, αν είχε ρόλο στην υπόθεση να δικαστή κανονικά, όχι από τον αριστερό όχλο, ούτε να λιτζαριστει από τον αριστερό μεσαίωνα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Οκτ 2022, 12:36

pluton έγραψε:Κάνε επίσκεψη το τμήμα φακέλων του Περισσού θα δεις τι ψηφίζει.

Πάντως δεν ξέρω ο ζηλιάρης εμένα στα μεζεα τι ψηφίζει αν είχε ρόλο στην υπόθεση να δικαστή κανονικά, όχι από τον αριστερό όχλο, ούτε να λιτζαριστει από τον αριστερό μεσαίωνα.

Οχι αδερφε, αυτο ακριβως ειναι που σε νοιαζει. Σε επιασε πανικος που ο λεγαμενος ειναι συντροφακι σου απο το κομμα και η γυναικα του ηταν με τον Μπακογιαννη για αυτο εχεις βαλει το πλυντηριο στους 90 βαθμους και προσπαθεις να τον ξεπλυνεις με οποιον κουτοπονηρο τροπο μπορεις να σκεφτεις. Αν ο δραστης ηταν ξενος ή αριστερος θα ζητουσες πρωτος πρωτος να τον πετροβολησουν.

Εξω στην κοινωνια ολος ο κοσμος, μπλε, ροζ και κοκκινοι. και ειδικα οσοι ειναι γονεις θελουν να τον κρεμασουν απο τα αντερα του. Τοση χυδαιοτητα και βρωμια μονο απο εσενα εχω δει. Θα επρεπε να ντρεπεσαι που εχεις κορη και βαζεις την ιδιοτητα του κομματοσκυλου πανω απο την ιδιοτητα του γονεα. Τα ιδια εχεις κανει σε καθε υποθεση που ο εμπλεκομενος ανηκει στον δεξιο και ακροδεξιο χωρο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”