Κορυφώνονται οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κορυφώνονται οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2022, 07:38

NikosVy έγραψε:Αν μιλάς για μένα, έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου πολλές φορές στο ελεύθερο, αλλά δεν αποτυπώνεται, όπως φαίνεται.
NikosVy έγραψε:Εσείς κυβερνήσατε.

Εγώ είμαι απλά επιβάτης ενός φέρρυ μπόουτ που εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για το ταξείδι, ότι θα με φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό και δεν θα με στείλει στον πάτο της Αδριατικής. Αποβιβαζόμενος θα το εγκαταλείψω όπως ένα φέρρυ μπόουτ.

Εσείς μένετε μέσα στο τέλος της διαδρομής του δικού σας και σας έχουν αναθέσει να το σφουγγαρίζετε.

Το φερρυ μποουτ σου μας πηγε καπου με 5 πλασια μεγαβατωρα και 50% πανω την τιμη της βενζινης. Απο σβερκο ψωνισες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Μάιος 2022, 10:07

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Αν μιλάς για μένα, έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου πολλές φορές στο ελεύθερο, αλλά δεν αποτυπώνεται, όπως φαίνεται.

Το φερρυ μποουτ σου μας πηγε καπου με 5 πλασια μεγαβατωρα και 50% πανω την τιμη της βενζινης. Απο σβερκο ψωνισες.

Άσχετο.
Αν οι διεθνείς συγκυρίες ήταν ευνοϊκές θα είχαμε ακόμα και κυβέρνηση χωρίς μαλάκες. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Μάιος 2022, 10:08

NikosVy έγραψε:Ίσως αρέσει και στον διαδικτυακό κλώνο του δημοσιογράφου, για να μας γεμίσει τις σελίδες του elefthero όταν δεν θα έχει όρεξη να γράψει ο ίδιος ο δημιουργός του.

ζηλεύεις ανικανοποίητη ξινομουνα διαδρομίστρια που ο πεφωτισμένοςκαι μέγας διδάσκαλος Αρίστος με έχεις εξουσιοδοτήσει να συνεχίζω το έργο του στο ελεύθερο;
εκει να σου μείνει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Μάιος 2022, 10:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Άσχετο.
Αν οι διεθνείς συγκυρίες ήταν ευνοϊκές θα είχαμε ακόμα και κυβέρνηση χωρίς μαλάκες. :D

Να κάνετε και εσείς θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων του διαμερίσματός σας για εξοικονόμηση ενέργειας (και να ανοίξετε εδώ νήμα με τέτοιες προσφορές αντι αυτά με τα οποία αναλίσκεστε καθημερινά), ώστε να μπορέσουμε να γλυτώσουμε από τις επενέργειες του Πούτιν.
Εικόνα
Αλλά είδα πως πήγαν στο βρόντο αυτά που σας έλεγα για δημιουργία Λέσχης Αναγνωσης, ενώ εσείς θέλατε να κάνετε την πλάκα σας και να κατεβάσετε το επίπεδο στο επίπεδο του Κράχτη και του διαδικτυακού κλώνου του, και καταλαβαίνω πόσο σημασία θα δώσετε.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Μάιος 2022, 13:52

NikosVy έγραψε:Αλλά είδα πως πήγαν στο βρόντο αυτά που σας έλεγα για δημιουργία Λέσχης Αναγνωσης, ενώ εσείς θέλατε να κάνετε την πλάκα σας και να κατεβάσετε το επίπεδο στο επίπεδο του Κράχτη και του διαδικτυακού κλώνου του, και καταλαβαίνω πόσο σημασία θα δώσετε.

μωρή κολομπίνα δεν αντέχεις αν δεν τριφτείς στη γκλίτσα του τσομπάνη ε;
:laugh1: :yesyes:

όλο γύρω γύρω το πας πάλι πίσω μου τρέχεις..
εντάξει κι άλλες με έχουν ερωτευτεί , το καταλάβαίνω , αλλά προσπάθησε να κρατάς τα προσχήματα
σε δημόσιο φορουμ είμαστε
μας βλέπουν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Μάιος 2022, 14:53

Adminović έγραψε:Οι επαγγελματίες, σαν κι αυτούς που ψηφίζει ο Νίκος....

NikosVy έγραψε:Εγώ είμαι απλά επιβάτης ενός φέρρυ μπόουτ που εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για το ταξείδι, ότι θα με φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό και δεν θα με στείλει στον πάτο της Αδριατικής. Αποβιβαζόμενος θα το εγκαταλείψω όπως ένα φέρρυ μπόουτ.

Εσείς μένετε μέσα στο τέλος της διαδρομής του δικού σας και σας έχουν αναθέσει να το σφουγγαρίζετε.

Λαχουρένιος έγραψε:Το φερρυ μποουτ σου μας πηγε καπου με 5 πλασια μεγαβατωρα και 50% πανω την τιμη της βενζινης. Απο σβερκο ψωνισες.

NikosVy έγραψε:Να κάνετε και εσείς θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων του διαμερίσματός σας για εξοικονόμηση ενέργειας (και να ανοίξετε εδώ νήμα με τέτοιες προσφορές αντι αυτά με τα οποία αναλίσκεστε καθημερινά), ώστε να μπορέσουμε να γλυτώσουμε από τις επενέργειες του Πούτιν.
Εικόνα
Αλλά είδα πως πήγαν στο βρόντο αυτά που σας έλεγα για δημιουργία Λέσχης Αναγνωσης, ενώ εσείς θέλατε να κάνετε την πλάκα σας και να κατεβάσετε το επίπεδο στο επίπεδο του Κράχτη και του διαδικτυακού κλώνου του, και καταλαβαίνω πόσο σημασία θα δώσετε.

Μούγκα, ε;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2022, 15:59

NikosVy έγραψε:Να κάνετε και εσείς θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων του διαμερίσματός σας για εξοικονόμηση ενέργειας (και να ανοίξετε εδώ νήμα με τέτοιες προσφορές αντι αυτά με τα οποία αναλίσκεστε καθημερινά), ώστε να μπορέσουμε να γλυτώσουμε από τις επενέργειες του Πούτιν.
Εικόνα

Η θερμομόνωση (μιλάω πάντα για καλή θερμομόνωση και όχι της πλάκας) ξέρεις στο περίπου πόσο κοστίζει;

Και σε περίπτωση πολυκατοικίας, θα πρέπει να γίνει στο σύνολο του κτιρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2022, 16:16

Ή μπορειτε εσεις οι ''σοβαροι'' να ψηφιζετε ικανους πολιτικους και οχι νουμερα που πηγαν την βενζινη στο 2,3. Απορω πως δεν ειπες οτι φταιμε που δεν κυκλοφορουμε με τα μπουφαν μεσα στο σπιτι.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Μάιος 2022, 17:23

Adminović έγραψε:Η θερμομόνωση (μιλάω πάντα για καλή θερμομόνωση και όχι της πλάκας) ξέρεις στο περίπου πόσο κοστίζει;

Είναι 35 ευρώ το τετραγ,μ. χωρίς ΦΠΑ, υλικό (πχ.χ. νεοπόρ https://www.technomorfi.gr/ell/product/ ... olisterini )και εργασία, οπότε στο κομμάτι που αντιστοιχεί στο υλικό, δεν γλυτώνεις τον ΦΠΑ. Μετά έιναι το πως το μετράει ο μάστορας στο τετραγωνικό μήκος Χ ύψος και τα παράθυρα και μπαλκονόπορτες; Κανονικά τα αφαιρούν, αλλά προσθέτουν τις "γωνίες" των παραθύρων και μπαλκονιών που τρώνε από το συνολικό. Κάποιος εξυπνάκιας μου είπε ότι "το μετράει σεντόνι" δηλαδή σαν να μην υπάρχουν μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Καλά, ας περιμένει ....Άλλοι σου λένε έχω καιρό μόνο τον Ιούλιο, εν γνώσει ότι το υλικό δεν μπορεί παρά να μπεί σε θερμοκρασίες 5-35 βαθμούς και εγώ Ιούλιο κάτω από 38-44 δεν έχω δει για μερικές δεκαετίες. Ο από πάνω μου το έχει κάνει και έχει δει ουσιαστική διαφορά, αυτό το χειμώνα που περάσαμε και αυτός δεν κατοικούσε γιατί έκανε ανακαίνιση, έμπαινε και αισθανόταν ζέστη παρόλο που μπαινόβγαιναν από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες οι τεχνίτες μαστόροι κλπ και φυσικά κανένας δεν άναψε θέρμανση. Έχω ακούσει και από άλλους διαφορά ακόμα και το καλοκαίρι, με το που ανάψεις λίγο το κλιματιστικό να δροσίσει, δεν φεύγει έξω η δροσιά.
Adminović έγραψε:Και σε περίπτωση πολυκατοικίας, θα πρέπει να γίνει στο σύνολο του κτιρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όχι, ο κάθε ένας αποφασίζει και το κάνει χωριστά. Τυπικά παίρνει την άδεια από το διαχειριστή και την γενική συνέλευση της πολυκατοικίας με τη δέσμευση να αποκαταστήσει το χρώμα της πολυκατοικίας (όσο είναι δυνατό να βρεις το χρώμα που έχει γίνει με βρώμα 30 χρόνων που έχει μαζευτεί). Σε εμάς το έκανε ο από πάνω μου, οι άλλοι δεν έχουν λεφτά για τέτοια, θα το κάνω και εγώ, αλλά να συμφωνήσουμε πρώτα σε σωστή προσφορά, όχι αοριστίες και να τρέχω μετά και όχι Ιούλιο - Αύγουστο. Δεν θα μπαινοβγαίνουν στο σπίτι μου με τις ζέστες ή όταν θέλω διακοπές ή παραλία. Αν δεν συμφωνήσουμε θα περιμένω να μας κάνει να πεινάσουμε ο Πούτιν και να το ξανασκεφτούν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 26 Μάιος 2022, 19:10

NikosVy έγραψε:
Adminović έγραψε:Η θερμομόνωση (μιλάω πάντα για καλή θερμομόνωση και όχι της πλάκας) ξέρεις στο περίπου πόσο κοστίζει;

Είναι 35 ευρώ το τετραγ,μ. χωρίς ΦΠΑ, υλικό (πχ.χ. νεοπόρ https://www.technomorfi.gr/ell/product/ ... olisterini )και εργασία, οπότε στο κομμάτι που αντιστοιχεί στο υλικό, δεν γλυτώνεις τον ΦΠΑ. Μετά έιναι το πως το μετράει ο μάστορας στο τετραγωνικό μήκος Χ ύψος και τα παράθυρα και μπαλκονόπορτες; Κανονικά τα αφαιρούν, αλλά προσθέτουν τις "γωνίες" των παραθύρων και μπαλκονιών που τρώνε από το συνολικό. Κάποιος εξυπνάκιας μου είπε ότι "το μετράει σεντόνι" δηλαδή σαν να μην υπάρχουν μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Καλά, ας περιμένει ....Άλλοι σου λένε έχω καιρό μόνο τον Ιούλιο, εν γνώσει ότι το υλικό δεν μπορεί παρά να μπεί σε θερμοκρασίες 5-35 βαθμούς και εγώ Ιούλιο κάτω από 38-44 δεν έχω δει για μερικές δεκαετίες. Ο από πάνω μου το έχει κάνει και έχει δει ουσιαστική διαφορά, αυτό το χειμώνα που περάσαμε και αυτός δεν κατοικούσε γιατί έκανε ανακαίνιση, έμπαινε και αισθανόταν ζέστη παρόλο που μπαινόβγαιναν από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες οι τεχνίτες μαστόροι κλπ και φυσικά κανένας δεν άναψε θέρμανση. Έχω ακούσει και από άλλους διαφορά ακόμα και το καλοκαίρι, με το που ανάψεις λίγο το κλιματιστικό να δροσίσει, δεν φεύγει έξω η δροσιά.
Adminović έγραψε:Και σε περίπτωση πολυκατοικίας, θα πρέπει να γίνει στο σύνολο του κτιρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όχι, ο κάθε ένας αποφασίζει και το κάνει χωριστά. Τυπικά παίρνει την άδεια από το διαχειριστή και την γενική συνέλευση της πολυκατοικίας με τη δέσμευση να αποκαταστήσει το χρώμα της πολυκατοικίας (όσο είναι δυνατό να βρεις το χρώμα που έχει γίνει με βρώμα 30 χρόνων που έχει μαζευτεί). Σε εμάς το έκανε ο από πάνω μου, οι άλλοι δεν έχουν λεφτά για τέτοια, θα το κάνω και εγώ, αλλά να συμφωνήσουμε πρώτα σε σωστή προσφορά, όχι αοριστίες και να τρέχω μετά και όχι Ιούλιο - Αύγουστο. Δεν θα μπαινοβγαίνουν στο σπίτι μου με τις ζέστες ή όταν θέλω διακοπές ή παραλία. Αν δεν συμφωνήσουμε θα περιμένω να μας κάνει να πεινάσουμε ο Πούτιν και να το ξανασκεφτούν.

Κατ’ αρχήν στο λινκ που έβαλες λέει «το προϊόν που προσπαθήσατε να δείτε δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων μας.».

Κατά δεύτερον, αν σε μια πολυκατοικία εσύ βάλεις θερμομόνωση και οι δίπλα όχι, μια τρύπα στο νερό έκανες. Θα έχεις απώλειες ή μετάδοση θερμότητας από τους γύρω σου. Εκτός εάν μιλάμε για εσωτερική μόνωση - επένδυση, που κοστίζει ακόμα πιο πολύ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”