Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Δίκη Ζακ: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Aθώοι οι αστυνομικοί

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:28

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν πανηγυρισα αλλα οντως μου αρεσει η αποφαση. Πηζεις που η ΝΔουλα εβαλε στην φυλακη τους δυο νοικοκυραιους? :D

Στο σπίτι μου έχω αεροβόλο, νόμιμα πράγματα, αν μπει και αν προλάβω, θα φάει σκάγια στην κεφαλά του και μετά τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ να τον μαζεψουν και ας φωνάζουν όσο θέλουν οι προοδευτικοί.

Το τι θα κανουν οι προοδευτικοι ειναι ανευ σημασιας. Το δικαστηριο ειναι που θα σου ριξει τουλαχιστον 10 χρονια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:31

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Στο σπίτι μου έχω αεροβόλο, νόμιμα πράγματα, αν μπει και αν προλάβω, θα φάει σκάγια στην κεφαλά του και μετά τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ να τον μαζεψουν και ας φωνάζουν όσο θέλουν οι προοδευτικοί.

Το τι θα κανουν οι προοδευτικοι ειναι ανευ σημασιας. Το δικαστηριο ειναι που θα σου ριξει τουλαχιστον 10 χρονια.

Ας προλάβω να του την μπουμπουνισω και ας μου ρίξει.

Εξ άλλου η απόφαση αυτό το νόημα είχε, να αποθαρρύνει τον λαό να αμύνεται.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:32

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δηλαδη ο Μητσοτακης θελει να αποθαρρυνει τον λαο απο το να αμυνεται?
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:35

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο κάθε Μητσοτάκης, αλλά στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη έτσι και μπεις στον χώρο του άλλου, η αυτοάμυνα είναι νόμιμη, εδώ έχουμε και την αριστερή θολούρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:38

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο κάθε Μητσοτάκης, αλλά στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη έτσι και μπεις στον χώρο του άλλου, η αυτοάμυνα είναι νόμιμη, εδώ έχουμε και την αριστερή θολούρα.

Ειναι ο Μητσοτακης και το δικαστικο σωμα αριστερη θολουρα? :laugh1: Τραλαλι τραλαλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:42

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Ειναι ο Μητσοτακης και το δικαστικο σωμα αριστερη θολουρα? :laugh1: Τραλαλι τραλαλο.

Άσε τις πονηράδες σε μένα.

Η αριστερή θολούρα είναι διάχυτη και δυναστεύει την ζωή όλων μας, μετατρέπει το μαύρο σε άσπρο και φυσικά η πολιτικαντικη σαπιλα την χρησιμοποιεί για τους δικούς της σκοπούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:45

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Άσε τις πονηράδες σε μένα.

Η αριστερή θολούρα είναι διάχυτη και δυναστεύει την ζωή όλων μας, μετατρέπει το μαύρο σε άσπρο και φυσικά η πολιτικαντικη σαπιλα την χρησιμοποιεί για τους δικούς της σκοπούς.

Το αριστερη θολουρα ειναι μια γενικουρα που πιπιλανε οι ακροδεξιοι αλλα δεν μου λεει κατι. Τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα.Τους νομους τους ψηφιζει η βουλη και οι κυβερνησεις και εφαρμοζονται απο τα δικαστηρια. Ουτε η κυβερνηση ειναι αριστερη ουτε φυσικα οι δικαστικοι, οποτε κατι πολυ λαθος υπαρχει στον συλλογισμο σου.

Εκτος και αν η αριστερη θολουρα ειναι κατι σαν δαιμονικο πνευμα που καταλαμβανει τους δικαστε και τους κανει να βγαζουν προοδευτικες αποφασεις :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:47

Καθόμαστε και ακούμε την κάθε σαχλαμάρα, από πού έως που δεν έχεις δικαίωμα να προστατέψεις τον εαυτό σου, την οικογένειά σου και την περιουσία σου από τον καθένα.

Λοιπόν εγώ αν έχω τον τρόπο να εξουδετερώσω τον εισβολέα θα το κάνω με όποιο κόστος. Τελεία και παύλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2022, 21:48

Aυτο ειναι δικη σου επιλογη, αλλα αυτο που λες για αριστερες θολουρες ειναι εντελως ξενο με την πραγματικοτητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 21:55

Λαχουρένιος έγραψε:Aυτο ειναι δικη σου επιλογη, αλλα αυτο που λες για αριστερες θολουρες ειναι εντελως ξενο με την πραγματικοτητα.

Η αριστερή θολούρα προσπαθεί να βγάλει λάδι την κλεφτουριά και να περάσει την άποψη ότι τα θύματα των κλεφτών είναι εγκληματίες όταν αμύνονται για την ζωή τους, την οικογένεια τους και την περιουσία τους.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”