denplirono έγραψε:vallon έγραψε:είναι και συρματοπλεγμένο έχει και ελιές για να βγάλω αγροτικό...
και είναι και στα λεφτά πολύ καλή και σαν επένδυση
τι κάνεις; το .........τσουρνάς;;;;
φιλε μου δεν ηερω την ηλικια σου, εγω δεν θα εκανα ποτε αγροκτημα. απο εκει και περα αν εισαι ανω των 60 ειναι θεμα χρονου μονον να σου πει ο γιατρος ξερεις μην κουραζεσαι πολυ ξερεις μην κανεις αυτο εντονα μην κανεις το αλλο κλπ και εσυ θα εχεις ριξεις ολο σου το βιος σε ενα αγροκτημα που θα μπορεις μεν - ισως- αλλα δεν θα πρεπει να το δουλεψεις και μετα θα αρχισεις να φερω εναν εργατη να κανω αυτο να κανω εκεινο...μετα απο λιγο καιρο θα πεις...πω πω τι λαλακια εκανα στους εργατες τα δινω.....βρες καποιον που μπορει να σε προμηθευσει με σωστα τροφιμα αφου αυτος ειναι ο καημος σου(εμενα δεν ειναι ας πουμε) και κρατα τα λεφτα σου μην τα ριχνεις σε κατι που δεν θα μπορεις να το φερεις βολτα οσο και αν θελεις....εγω λεω οχι παντως, αν ησουν 30 χρονων θα σου ελεγα ναι καντο αν σου αρεσει και το θελεις
Λοιπόν αυτό είναι που με προβληματίζει, όμως ξέρεις τι σκέφτηκα τελικά;
Ε αν δεν μπορώ θα πάρω μια καρέκλα και θα την βάλω εκεί ψηλά να αγναντεύω τη θάλασσα...
Ε πόσο θα ζήσουμε μωρέ; Ας το ευχαριστηθουμε...
Έτσι κι αλλιώς δεν μου στοιχίζει και πολλά , άσε που με το Κούλη θα πούμε το φαι φαγακι....