ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,3% η ανάπτυξη το 2021
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,3% η ανάπτυξη το 2021
Οι μονίμως μπουκωμένοι πρώην αγανακτισμένοι, πρώην αντιμνημονιακοί, πρώην ζαίοι, πρώην ανελίστι, επαμίτες και βαρουφακικοί, αλλά αιωνίως μαλάκες να κάτσουν να υποστούν ακόμη μια ακύρωση χωρίς να γεμίζουν το νήμα με ηλίθια σχόλια και καμμένα τζπεγκ 

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
vallon
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Οι μονίμως μπουκωμένοι πρώην αγανακτισμένοι, πρώην αντιμνημονιακοί, πρώην ζαίοι, πρώην ανελίστι, επαμίτες και βαρουφακικοί, αλλά αιωνίως μαλάκες να κάτσουν να υποστούν ακόμη μια ακύρωση χωρίς να γεμίζουν το νήμα με ηλίθια σχόλια και καμμένα τζπεγκ
όταν μιλάμε για σοβαρό νήμα ευχαρίστως
ο σαχλαμάρας μας λέει ότι καλοπερνάμε ενω εδώ κοντεύουν να πεθάνουν απο την πείνα τα δύο τρίτα του ελληνικού πληθυσμού..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

vallon έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Οι μονίμως μπουκωμένοι πρώην αγανακτισμένοι, πρώην αντιμνημονιακοί, πρώην ζαίοι, πρώην ανελίστι, επαμίτες και βαρουφακικοί, αλλά αιωνίως μαλάκες να κάτσουν να υποστούν ακόμη μια ακύρωση χωρίς να γεμίζουν το νήμα με ηλίθια σχόλια και καμμένα τζπεγκ
ο σαχλαμάρας μας λέει ότι καλοπερνάμε ενω εδώ κοντεύουν να πεθάνουν απο την πείνα τα δύο τρίτα του ελληνικού πληθυσμού..
τερατολόγε, ψεκόμετρο, ούτε στην κατοχή δεν κόντευαν να πεθάνουν από την πείνα τα δύο τρίτα του ελ πληθυσμού
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:
τερατολόγε, ψεκόμετρο, ούτε στην κατοχή δεν κόντευαν να πεθάνουν από την πείνα τα δύο τρίτα του ελ πληθυσμού
Επρεπε να πληρώνεις εσύ τα βαστα Σοιμπλε,μαλακομπουκωμενο.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:
μάλιστα
βλέπεις αγαπητό ποντίκι ότι έχεις πολύ δρόμο να κάνεις;
έχει πολύ δρόμο να πορευτείς μέσα στις σελίδες του ελεύθερου μέχρι να ξεφύγεις από αυτό που έχεις μάθει να είσαι στο ιντερνετ;
βλέπεις ότι η τοξικότητα του βόθρου σε έχει καταστήσει τόσο μικρόψυχο και τόσο μίζερο που τελικά σου χαλάει και τον ίδιο σου τον εαυτό;
μάζεψς την τάπα με το κλείδωμα του χαζονήματος και τώρα το συνεχίζεις, ύπουλα , βρώμικα , βοθρατζίδικα , όπως έχεις μάθει τόσα χρόνια..
φαντάσου ότι είμαι ο αρχιερέας που θα σε εξαγνίσει μικρό μου ποντικάκι και θα σε οδηγήσει στον τίμιο δρόμο της ουτοπίας του ελεύθερου..

0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

vallon έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
μάλιστα
βλέπεις αγαπητό ποντίκι ότι έχεις πολύ δρόμο να κάνεις;
έχει πολύ δρόμο να πορευτείς μέσα στις σελίδες του ελεύθερου μέχρι να ξεφύγεις από αυτό που έχεις μάθει να είσαι στο ιντερνετ;
βλέπεις ότι η τοξικότητα του βόθρου σε έχει καταστήσει τόσο μικρόψυχο και τόσο μίζερο που τελικά σου χαλάει και τον ίδιο σου τον εαυτό;
μάζεψς την τάπα με το κλείδωμα του χαζονήματος και τώρα το συνεχίζεις, ύπουλα , βρώμικα , βοθρατζίδικα , όπως έχεις μάθει τόσα χρόνια..
φαντάσου ότι είμαι ο αρχιερέας που θα σε εξαγνίσει μικρό μου ποντικάκι και θα σε οδηγήσει στον τίμιο δρόμο της ουτοπίας του ελεύθερου..
τάπα λέει;
αφού εσείς έχετε το κουμπάκι και μου το παίζετε κνάτραχοι
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Perseus1966 έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Επρεπε να πληρώνεις εσύ τα βαστα Σοιμπλε,μαλακομπουκωμενο.
Πλήρωνα τα επιδόματα και τις αργομισθίες σας, ρε λέτσο, με τους τίμιους φόρους μου σε πλεονασματική χώρα της Αγίας ΕΕ.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

τσωωωπα τσωωωπα μικρό μου ποντικαράκι...
θα σου πάρω κι εσένα κουμπάκι να το πατάς
θα σου πάρω κι εσένα κουμπάκι να το πατάς
0 .