Εpic Battles:Krugman vs Αριστος

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εpic Battles:Krugman vs Αριστος

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 08 Μαρ 2022, 09:19

Αρίστος έγραψε:Τοσο ο Κρουγκμαν οσο και ο Ομπαμα στο βιβλιο του συμφωνουν οτι η Ελλαδα θυσιαστηκε στα μνημονια για να εξυπηρετηθουν οι γαλλογερμανικες τραπεζες και πως χρειαζοταν μια γενναια μειωση του ελληνικου χρεους.

Ταυτοχρονα ειναι Αμερικανοι πολιτες και αντιρωσοι.

Οποτε εγω δεν εχω κατι να απολογηθω γι' αυτους, ο Γιαννοπουλος πρεπει να απολογηθει για οσα εγραψε στο βιβλιο του ο Ομπαμα υπερασπιζομενος οσα λεγαμε οι Αγανακτισμενοι.

.

Συμφωνεις με οσα λεει ο Κρουγκμαν για τον Πουτιν;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Εpic Battles:Krugman vs Αριστος

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 09 Μαρ 2022, 17:52

Είχε γίνει νομίζω προσπάθεια να έρθει και κάποιος προσκεκλημένος του Παταριού των Αγανακτισμενο-Ψεκασμένων του Κράχτη (Μάρτιος 2012) αλλά ο Κρούγκμαν δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση και ήρθε μόνο ένα παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην ... κατάμεστη αίθουσα του Χαλανδρίου, 8μ Χ 12 - και φυσικά τα έψαλε στους ΠαταροΑγανακτισμένους - όπου στη δεύτερη σειρά ένας αποκοιμήθηκε και είχε χώρο να ακουμπήσει τον αγκώνα του στο διπλανό κάθισμα (σύμφωνα με τη φωτογραφία) ενώ είχε επίσης χώρο για να απλώσει τα πόδια του μπροστά σε όλη τους την έκταση.

Και επίσης ο Κρούγκμαν δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση να προστεθεί στην λίστα των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Διεθνή”