Πουτινική Ρωσία, ερντογανική Τουρκία, βίοι παράλληλοι

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πουτινική Ρωσία, ερντογανική Τουρκία, βίοι παράλληλοι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Φεβ 2022, 17:48

NikosVy έγραψε:Οι δικοί μας αμπελοφιλόσοφοι που γέμιζαν τα καφενεία και τις συγκεντρώσεις στους δρόμους για την "αυτοδιάθεση" και την "Ένωση της Κύπρου", με πολλούς από αυτούς, ιδιαίτερα που κλέβουν στο προφίλ τους πρόσωπα πεθαμένων εφοπλιστών (ούτε για κλητήρες δεν θα τους προσελάμβανε εκείνος αν ζούσε), έφταναν μέχρι το να θεωρούν κορύφωση του πατριωτισμού το πραξικόπημα κατά του Μακάριου και την συμπεφωνημένη μέσω του κλητήρα Αβράκωτου της CIA απόβαση στην Κύπρο ("ήταν φλογερός πατριώτης που ήθελε την Ένωση" και "τη δεκαετία του 30 θα ήμουν με το Μεταξά, το Φράνκο και το Χίτλερ").

Παλι ψεματακια λες καραγκιοζη, εχω πει επανειλημμενα οτι παροτι πατριωτης ο Ιωαννιδης ηταν και βλακας που επεσε στην παγιδα του Αβρακωτου που τον παροτρυνε σε πραξικοπημα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 22 Φεβ 2022, 19:32

το νημα ειναι και ατοπο και επικυνδυνο. Καμια σχεση το ενα με το αλλο, ο νηματοθετης βλεπει αστρακια στον υπνο του και στον ξυπνιο του βλεπει το αεριο στα 2000 ευρω την χιλιαδα, οπως δηλωσε ο Μεντβεντιεφ..χεχε....2000 ευρω....χεχε....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Φεβ 2022, 00:57

denplirono έγραψε:το νημα ειναι και ατοπο και επικυνδυνο. Καμια σχεση το ενα με το αλλο, ο νηματοθετης βλεπει αστρακια στον υπνο του και στον ξυπνιο του βλεπει το αεριο στα 2000 ευρω την χιλιαδα, οπως δηλωσε ο Μεντβεντιεφ..χεχε....2000 ευρω....χεχε....

Aς πάει και 4000. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο κύριος Σολτς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πληρώσουμε για να σώσουμε τον Ελεύθερο Κόσμο.

ΟΚ, μπορεί να γράφεις τις πίπες σου, αλλά και εσύ θα συγχρηματοδοτησεις θες δεν θες τον αγώνα κατά της ανατολικής δεσποτείας :yesyes:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2022, 06:21

Καλα Διαδοχε, εχεις αρχισει και ξεπερνας ακομα και τον Βαλλον σε τρολλαρισμα
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Φεβ 2022, 16:13

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:το νημα ειναι και ατοπο και επικυνδυνο. Καμια σχεση το ενα με το αλλο, ο νηματοθετης βλεπει αστρακια στον υπνο του και στον ξυπνιο του βλεπει το αεριο στα 2000 ευρω την χιλιαδα, οπως δηλωσε ο Μεντβεντιεφ..χεχε....2000 ευρω....χεχε....

Aς πάει και 4000. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο κύριος Σολτς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πληρώσουμε για να σώσουμε τον Ελεύθερο Κόσμο.

ΟΚ, μπορεί να γράφεις τις πίπες σου, αλλά και εσύ θα συγχρηματοδοτησεις θες δεν θες τον αγώνα κατά της ανατολικής δεσποτείας :yesyes:

πες ο,τι θελεις η ντπ θα τον πιει πανηγυρικα....εγω παντως δεν πληρωνω οπως και η μεγαλη πλειοψηφια για τις μαλακιες της πρασινης αναπτυξης. Ριξτε μεσα ολες τις λιγνιτικες στο φουλ θα το δεις αυτο θα κανει στο τελος ο κουλης, ή αυτο ή λιντσάρισμα τυπου καντάφι. Επειδη προφανως δεν ειναι βλαξ θα την πληρωσει το πρασινο αλογο.....χεχεχε :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Φεβ 2022, 18:36

Λαχουρένιος έγραψε:εχεις αρχισει και ξεπερνας ακομα και τον Βαλλον σε τρολλαρισμα

Μπήκα απο τον πάγκο φορτσάτος λόγω απουσίας Νόρθεν Σπίριτ :D

Φυσικά και δεν έχω πουθενά λάθος.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Φεβ 2022, 18:37

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Aς πάει και 4000. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο κύριος Σολτς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πληρώσουμε για να σώσουμε τον Ελεύθερο Κόσμο.

πες ο,τι θελεις η ντπ θα τον πιει πανηγυρικα....εγω παντως δεν πληρωνω οπως και η μεγαλη πλειοψηφια για τις μαλακιες της πρασινης αναπτυξης. Ριξτε μεσα ολες τις λιγνιτικες στο φουλ θα το δεις αυτο θα κανει στο τελος ο κουλης, ή αυτο ή λιντσάρισμα τυπου καντάφι. Επειδη προφανως δεν ειναι βλαξ θα την πληρωσει το πρασινο αλογο.....χεχεχε :D

Τι εννοείς, δεν έχεις ρεύμα, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, και ζείς με κεριά και τσουράπια στο σπίτι;

Σου έχω νέα: απο την στιγμή που πληρώνεις λογαριασμούς και φόρους στην Ελλάδα, εσύ χρηματοδοτείς την θεάρεστη Πράσινη Ανάπτυξη :yesyes:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Φεβ 2022, 22:08

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:πες ο,τι θελεις η ντπ θα τον πιει πανηγυρικα....εγω παντως δεν πληρωνω οπως και η μεγαλη πλειοψηφια για τις μαλακιες της πρασινης αναπτυξης. Ριξτε μεσα ολες τις λιγνιτικες στο φουλ θα το δεις αυτο θα κανει στο τελος ο κουλης, ή αυτο ή λιντσάρισμα τυπου καντάφι. Επειδη προφανως δεν ειναι βλαξ θα την πληρωσει το πρασινο αλογο.....χεχεχε :D

Τι εννοείς, δεν έχεις ρεύμα, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, και ζείς με κεριά και τσουράπια στο σπίτι;

Σου έχω νέα: απο την στιγμή που πληρώνεις λογαριασμούς και φόρους στην Ελλάδα, εσύ χρηματοδοτείς την θεάρεστη Πράσινη Ανάπτυξη :yesyes:

η πρασινη αναπτυξη παει περιπατο, ξεθωριαζει. μπροστα στον πληθωρισμο κανεις δεν ειναι υπερ των πρασιωνων αλογων. ζητω η πυρηνικη ενεργεια την εχω χεσμενη και την ανακυκλωση και το περιβαλλον. Με τσουραπια δεν ζω, αλλα ειμαι κατα των πρασινων αλογων και βλεπω οτι ενω ημουν μειοψηφια μεχρι προτινος τωρα γινομαστε πολλοι και σε λιγους μηνες θα ειμαστε πλειοψηφια. Δεν υπαρχει κανενας λογος να καιμε φυσικο αεριο για να παραξεις ρευμα, μα κανενας οταν εχουμε λιγνιτη για 150 χρονια....ειναι τοσο απλο πιο απλο δε γινεται
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Φεβ 2022, 22:21

Kαλά, αυτά είναι ότι εσύ φαντάζεσαι, ότι θα ήθελες να συμβαίνει. Η πραγματικότητα είναι ότι ήδη έχει αρχίσει να τσιμπάει φυσικό αέριο, πετρέλαιο, βενζίνη, ηλεκτρικό ρεύμα. Ένας εκ των λόγων είναι η πράσινη μετάβαση, αλλά ο κυριότερος πλέον είναι η Ρωσία. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, θα πληρώσεις, τόσο την πράσινη ενέργεια όσο και τις συνέπειες των κυρώσεων στον Πούτιν.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Φεβ 2022, 05:50

Ολες οι κυρωσεις μαζι στον Πουτιν δεν ειναι το ενα εκατοστο της αυξησης του φυσικου αεριου με την οποια η Δυση αυτοκτονησε την οικονομια της.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”