ΣΥΡΙΖΑ vs ΠΑΣΟΚ: Mεγαλη μαχη για την 2η θεση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ποιο κομμα θα βγει 2ο;

ΣΥΡΙΖΑ
5
42%
ΠΑΣΟΚ
3
25%
ΙΣΟΠΑΛΙΑ
2
17%
ΝΔ
2
17%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΣΥΡΙΖΑ vs ΠΑΣΟΚ: Mεγαλη μαχη για την 2η θεση

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιαν 2022, 12:46

Echelon έγραψε:
Καμία ειρωνεία μην κυνηγάς φαντάσματα. Επιχειρηματίας δεν έχεις δηλώσει; Σε αναφέρω με την ιδιότητά σου. .

Δεν βρηκες καν τους ορχεις να παραδεχτεις οτι με ειρωνευεσαι;
Εχεις αναρτησεις πχ που με αναφερεις ως επιχειρηματια ο οποιος ειναι σχεδον ολη μερα σε φορουμ;Σου θυμιζουν αλλες αναρτησεις για γιατρο στην Βρετανια που ειναι και αυτος ολη μερα σε φορουμ;
Τωρα επειδη εσυ κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου λες εγω να μασησω;
Και παμε ξανα
Οποτε γουσταρεις ενα νηματακι τα δυο μας και κανουμε αντιπαραθεση ντοκουμεντων που αφορουν επαγγελματικη/οικονομικη μας δραστηριοπτητα
Και επειδη υπαρχουν και πολλοι αλλοι σαν κι εσενα οι οποιοι μαλιστα μιλανε και για την προσωπικη μου ζωη η προταση ισχυει για ολους και περιλαμβανει και ντοκουμεντα γιατο πως περναει τελικα ο καθενας την ημερα του

Αν δεν εισαι διατειθιμενος να κοντραριστεις μαζι μου καλο θα ειναι απλα σε τετοια θεματα να βγαζεις τον σκασμο

Παμε παρακατω.Την λεξη επιχειρηματιας παιζει να την εχω χρησιμοποιησει ελαχιστες φορες στην ζωη μου δνε μου αρεσει καν
Αυτοαπασχολουμενος,ελευθερος επαγγελματιας,εργοδοτης κτλ ναι τα χρησιμοποιω συχνα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιαν 2022, 13:13

Echelon έγραψε:Ας δούμε μια δημοσκόπηση, από τον όχι και τόσο μακρινό Αύγουστο του '21.

https://parallaximag.gr/top/ptosi-tis-k ... sareskeias

Βλέπουμε ότι τα ποσοστά όλων των κομμάτων, ακόμη και των αναποφάσιστων κυμαίνονται στα ίδια ποσοστά με την δημοσκόπηση που ανέβασε ο επιχειρηματίας Γιαννόπουλας. Όλων; Όχι. Η μεγάλη πασοκάρα από το 6% έχει πάει στο 18% χωρίς κανένα άλλο κόμμα να έχει απώλειες. Και θα ρωτήσει ένας αφελής. "Μα από που βγήκαν αυτοί οι ψηφοφόροι;" Και η απάντηση είναι προφανής. Από τον κώλο των δημοσκόπων.

Τι να απαντησει κανεις σε εναν τυπο που προσπαθει να βρει τα ποσοστα προθεσης ψηφου μιας παλαιοτερης δημοσκοπησης της GPO στα ποσοστα εκτιμησης ψηφου νεοτερης δημοσκοπησης μιας αλλης εταιρειας της Metron Analysis;

Το μονο που μπορει να απαντησει κανεις ειναι.....Τι ρωτας βρε ασχετε
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιαν 2022, 13:13

double post
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιαν 2022, 13:15

Αρίστος έγραψε:Πατριωτικος χωρος δεξιοτερα της ΝΔ 20% (ολα μαζι τα κομματα)

Σιγα μην παρει και 40%. Που θα το βρουν οι ακροδεξιοι το 20%. Η Ελληνικη Λυση που ειναι το μεγαλυτερο απο αυτα τα κομματα εχει μολις 4%. Δηλαδη οι Τζημεροι, η ΧΑ και τα αποκομματα του Κασιδιαρη και των αλλων πρωην ΧΑ θα παρουν 16%? :laugh1:

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Παμε παρακατω.Την λεξη επιχειρηματιας παιζει να την εχω χρησιμοποιησει ελαχιστες φορες στην ζωη μου δνε μου αρεσει καν
Αυτοαπασχολουμενος,ελευθερος επαγγελματιας,εργοδοτης κτλ ναι τα χρησιμοποιω συχνα

Πως γινεται να εισαι ταυτοχρονα και αυτοαπασχολουμενος και εργοδοτης? Ο εργοδοτης και ο αυτοαπασχολουμενος δεν ειναι και επιχειρηματιες?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιαν 2022, 13:18

Καποιος μπορει να εχει πολλαπλες δραστηριοτητες
Δεν ειπα οτι δεν ειμαι επιχειρηματιας ειπα οτι σπανια χρησιμοποιω την λεξη,γιατι μου προσαψε οτι δηλωνω επιχειρηματιας
Πχ πλεον ειμαι και αγροτης/καλλιεργητης οπως θες πεστο
0 .
..

nrg wrote:

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 21 Ιαν 2022, 13:40

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Echelon έγραψε:
Καμία ειρωνεία μην κυνηγάς φαντάσματα. Επιχειρηματίας δεν έχεις δηλώσει; Σε αναφέρω με την ιδιότητά σου. .

Δεν βρηκες καν τους ορχεις να παραδεχτεις οτι με ειρωνευεσαι;
Εχεις αναρτησεις πχ που με αναφερεις ως επιχειρηματια ο οποιος ειναι σχεδον ολη μερα σε φορουμ;Σου θυμιζουν αλλες αναρτησεις για γιατρο στην Βρετανια που ειναι και αυτος ολη μερα σε φορουμ;
Τωρα επειδη εσυ κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου λες εγω να μασησω;
Και παμε ξανα
Οποτε γουσταρεις ενα νηματακι τα δυο μας και κανουμε αντιπαραθεση ντοκουμεντων που αφορουν επαγγελματικη/οικονομικη μας δραστηριοπτητα
Και επειδη υπαρχουν και πολλοι αλλοι σαν κι εσενα οι οποιοι μαλιστα μιλανε και για την προσωπικη μου ζωη η προταση ισχυει για ολους και περιλαμβανει και ντοκουμεντα γιατο πως περναει τελικα ο καθενας την ημερα του

Αν δεν εισαι διατειθιμενος να κοντραριστεις μαζι μου καλο θα ειναι απλα σε τετοια θεματα να βγαζεις τον σκασμο

Παμε παρακατω.Την λεξη επιχειρηματιας παιζει να την εχω χρησιμοποιησει ελαχιστες φορες στην ζωη μου δνε μου αρεσει καν

Δεν έχω να παραδεχτώ κάτι επιχειρηματία Γιαννόπουλα. Έχεις αναφερθεί αμέτρητες φορές στις επιχειρηματικές σου δράσεις στις οποίες μάλλον συμπεριλαμβάνεται και η απόπειρα χτισίματος προφίλ διάφορων χρηστών μέσα από τις αναρτήσεις τους. Είναι σα να <<αποκαλέσω>> το μπαρμπαρίστο "συγγραφέα" και αυτός να μου πει "έλα παραδίπλα να δούμε ποιος έχει γράψει περισσότερα βιβλία". Αλήθεια, τι τάξη πας;
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιαν 2022, 13:49

O λογος που με ειρωνευεσαι γι αυτες ποιος ακριβως ειναι;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Ιαν 2022, 13:55

Λαχουρένιος έγραψε:Ακομα και αν πιασει τετοιο ποσοστο (18%) στις μεθεπομενες λογω ενισχυμενου συστηματος θα πεσει παλι στα μονοψηφια λογω πολωσης. Δεν πιστευω την δημοσκοπηση αλλα ακομα και ετσι το ΠΑΣΟΚ δεν εχει ελπιδα νεκραναστασης.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε με τον γραφικό Τσίπρα μπορεί να νεκραναστηθεί;

H Aνάσταση του ΠΑΣΟΚ αποτελεί πραγματικότητα. Σε όλες ανεξαιρέτως τις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται με σχεδόν διπλάσια ποσοστά απ ότι είχε τα τελευταία χρόνια, ενώ αντίθετα ο σύριζα παρά την όποια φθορά της ΝΔ παραμένει ένα βήμα πριν την βουτιά στην Άβυσσο.

Μετά τις επόμενες εκλογές, που θα αποτυπωθεί στις κάλπες ότι ο σύριζα δεν αποτελεί πλέον κόμμα εξουσίας, το ΠΑΣΟΚ θα γιγαντωθεί.

Βραχυπρόθεσμα, η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ είναι στις προσεχείς εσωκομματικές του να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές παρωδία με τον ένα πραγματικό υποψήφιο, πολλοί περισσότεροι απο ότι πήγαν να ψηφίσουν τον Ανδρουλάκη, τον ΓΑΠ και τον Λοβέρδο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Ιαν 2022, 13:59

Adminović έγραψε:Η ΝΔ προσβλέπει στο ΠΑΣΟΚ ως τσόντα για συγκυβέρνηση.
Τελικά πιο πιθανό είναι να συγκυβερνήσουν και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΠΑΣΟΚ.
Το αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι βέβαια, όποια συγκυβέρνηση και να δούμε.
Ο λογαριασμός από τα λοκντάουν, την πρασινομπλέ ανάπτυξη και τα εμβόλια θα είναι πολύ βαρύς για να το σηκώσουν μόνο το μπλε και το πράσινο ΠΑΣΟΚ.

Σιγά τον λογαριασμό, λίγο πληθωρισμός παραπάνω απο τον κανονικό, παράλληλα με ανάπτυξη πάνω απο τους στόχους, αύξηση των επενδύσεων και καταιγισμό αναβαθμίσεων της ελληνικής οικονομίας απ όλους τους διεθνείς οικονομικούς οίκους.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Ιαν 2022, 16:09

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:Η ΝΔ προσβλέπει στο ΠΑΣΟΚ ως τσόντα για συγκυβέρνηση.
Τελικά πιο πιθανό είναι να συγκυβερνήσουν και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΠΑΣΟΚ.
Το αποτέλεσμα το ίδιο θα είναι βέβαια, όποια συγκυβέρνηση και να δούμε.
Ο λογαριασμός από τα λοκντάουν, την πρασινομπλέ ανάπτυξη και τα εμβόλια θα είναι πολύ βαρύς για να το σηκώσουν μόνο το μπλε και το πράσινο ΠΑΣΟΚ.

Σιγά τον λογαριασμό, λίγο πληθωρισμός παραπάνω απο τον κανονικό, παράλληλα με ανάπτυξη πάνω απο τους στόχους, αύξηση των επενδύσεων και καταιγισμό αναβαθμίσεων της ελληνικής οικονομίας απ όλους τους διεθνείς οικονομικούς οίκους.

Signature material. :laugh1:

Ναι παιδιά, όλα μια χαρά πάνε...
Έρχεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάπτυξη... :laugh1:

viewtopic.php?f=71&t=12681&start=120#p338911

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”