Η επέλαση της Όμικρον

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η επέλαση της Όμικρον

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2022, 20:56

Προέλλην έγραψε:
Tα δε αντισώματα περιμένουν -αν ὅ μή γένοιτο- τον ιό έτσι:

Εικόνα

Λολ, που το εχω δει, που το εχω δει; :hmhmhm:
Α, να το!

IMG_20211228_161821.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Ιαν 2022, 21:03

ερωτηση γιατι να μην ειναι υποχρεωτικο το τεστ για τους εμβολιασμενους;
ειναι; δεν ειναι ; γιατι εχουν γεμισει τον κοσμο με περιπτωματα του κορονοιου

και κινδυνευουμε ρεεεεεεε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιαν 2022, 21:10

Προέλλην έγραψε:Socially responsible hyper-healthy chad riding the wave :smoke06:

Εικόνα

99% οξυγόνο; Εσύ όπως πας θα πάθεις υπεροξυγόνωση.
36.6 είναι το ιδανικό
:D

Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Τα δύο τελευταία είναι όλα τα λεφτά
:giggle02:

very useful informations my friend
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιαν 2022, 21:11

ВладимирВладимирович έγραψε:
Προέλλην έγραψε:
Tα δε αντισώματα περιμένουν -αν ὅ μή γένοιτο- τον ιό έτσι:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Λολ, που το εχω δει, που το εχω δει; :hmhmhm:
Α, να το!

IMG_20211228_161821.jpg

Κρίμα που δεν θα μάθουμε ποτέ, γιατί απλά δεν πρόκειται να κολλήσω :yesyes:

Το διάστημα αυτό και μέχρι να υπάρξει δραματική ύφεση του κύματος, οι επαφές μου περιορίζονται αυστηρά στο σούπερμαρκετ μία φορά στις 2 εβδομάδες (με FFP3, προστατευτικά γυαλιά, γάντια, απολύμανση των συσκευασιών μετά με food-grade απολυμαντικό) και σε διάφορους τύπους που συναντώ τυχαία -απο ικανή απόσταση- στο δρόμο και στα γύρω δάση όπου τρέχω και κάνω βάντερινγκ, απολαμβάνοντας το καθαρό αεράκι και γυμνάζοντας περαιτέρω το εξαιρετικά fit κορμί μου.

Γι αυτό όπως είπαμε, οι σκέψεις μου είναι μαζί σας που το να κολλήσετε είναι απλά ζήτημα χρόνου, γενικά, αν όχι λίγων ημερών, ειδικά. Και αν κάτσει η στραβή, το κρεβάτι νοσοκομείου θα βρεθεί μάλλον δύσκολα :priest_z:

Οι εμβολιασμένοι και δη με την 3η δόση, έχουν πολύ καλές πιθανότητες να την σκαπουλάρουν.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Ιαν 2022, 21:14

Προέλλην έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Λολ, που το εχω δει, που το εχω δει; :hmhmhm:
Α, να το!

IMG_20211228_161821.jpg

Κρίμα που δεν θα μάθουμε ποτέ, γιατί απλά δεν πρόκειται να κολλήσω :yesyes:

Το διάστημα αυτό και μέχρι να υπάρξει δραματική ύφεση του κύματος, οι επαφές μου περιορίζονται αυστηρά στο σούπερμαρκετ μία φορά στις 2 εβδομάδες (με FFP3, προστατευτικά γυαλιά, γάντια, απολύμανση των συσκευασιών μετά με food-grade απολυμαντικό) και σε διάφορους τύπους που συναντώ -απο ικανή απόσταση- στο δρόμο και σε γύρω δάση όπου τρέχω και κάνω βάντερινγκ, απολαμβάνοντας το καθαρό αεράκι και γυμνάζωντας περαιτέρω το εξαιρετικά fit κορμί μου.

Γι αυτό όπως είπαμε, οι σκέψεις μου είναι μαζί σας που το να κολλήσετε είναι απλά ζήτημα χρόνου, γενικά, αν όχι λίγων ημερών, ειδικά. Και αν κάτσει η στραβή, το κρεβάτι νοσοκομείου θα βρεθεί μάλλον δύσκολα :priest_z:

Ειπαμε, τοσο fat troll δεν παιζει να εχει το bmi κατω απο 40 :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιαν 2022, 21:17

Υγειονομικά υπεύθυνος Κούρος και να λυσσάνε οι πατσοκοιλιάδες :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιαν 2022, 21:37

nemo έγραψε:ερωτηση γιατι να μην ειναι υποχρεωτικο το τεστ για τους εμβολιασμενους;
ειναι; δεν ειναι ; γιατι εχουν γεμισει τον κοσμο με περιπτωματα του κορονοιου

και κινδυνευουμε ρεεεεεεε

Tα τεστς τελειώνουν σιγά-σιγά και σε λίγο πιθανώς να είναι με το δελτίο.

Εμβόλια πάντως έχει ακόμη, να ξέρεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 05 Ιαν 2022, 23:58

Προέλλην έγραψε:
Για την πρωτοφανή επιδημιολογική εικόνα της χώρας λόγω του σαρωτικού κύματος της μετάλλαξης Όμικρον και τις αντοχές του συστήματος υγείας ενημερώνουν η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στο 10,4% διαμορφώθηκε η θετικότητα το προηγούμενο 24ωρο, ανέφερε αρχικά η κυρία Γκάγκα. Σε ό,τι αφορά την αναλογία της Όμικρον στα δείγματα που ελέγχθηκαν είπε ότι στις 30 Δεκεμβρίου ήταν 82% και στις 31 Δεκεμβρίου ήταν 89%.

Όπως εκτίμησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, η επικράτηση της «Όμικρον» είναι πιθανό πλέον να έχει φτάσει στο 90%.

https://www.cnn.gr/ellada/story/296322/ ... -pandimias

Πέρυσι η ημερησια θετικοτητα ειχε φτασει το 14% και μαλιστα 20 μερες μετα την εναρξη του λοκνταουν. Η Ομικρον λογικα θα ξεπερασει το 14%. Στο Ισραηλ για την ωρα το τελευταιο 10ημερο εχει παρατηρηθει αυξηση στις ηπιες νοσηλειες κατά 200% ενω η αυξηση στις βαριες νοσηλειες ειναι κατά 25%.

Οπως δειχνουν τα πραγματα τωρα θα χρειαζοταν ενα καλό σύστημα πρωτοβαθμιας υγειας, αλλά ακομα και σε αυτον τον τομεα ειμαστε αφρικανικος αποπατος.

0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Ιαν 2022, 00:08

nik_killthemall έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Πέρυσι η ημερησια θετικοτητα ειχε φτασει το 14% και μαλιστα 20 μερες μετα την εναρξη του λοκνταουν. Η Ομικρον λογικα θα ξεπερασει το 14%. Στο Ισραηλ για την ωρα το τελευταιο 10ημερο εχει παρατηρηθει αυξηση στις ηπιες νοσηλειες κατά 200% ενω η αυξηση στις βαριες νοσηλειες ειναι κατά 25%.

Οπως δειχνουν τα πραγματα τωρα θα χρειαζοταν ενα καλό σύστημα πρωτοβαθμιας υγειας, αλλά ακομα και σε αυτον τον τομεα ειμαστε αφρικανικος αποπατος.

Εδώ πάντως στην Αλεμανία που έχει ισχυρό σύστημα πρωτοβάθμιας, το μόνο που συμβαίνει είναι ότι παίρνεις τηλ. τον γιατρό σου και αυτός σε λέει να μετράς οξυγόνο αν μπορείς, να πάρεις κανένα ντεπόν και αν γενικά χειροτερέψεις να πας στο νοσοκομείο (σου ξεκαθαρίζουν εννοείται να μην τολμήσεις να πας απο το ιατρείο τους). Τι θα σε κάνει δηλαδή ο γενικός γιατρός απο το τηλ. αν αρχίσεις και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα ή ανεβάσεις 39 πυρετό και δεν πέφτει;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Ιαν 2022, 00:52

γριπουλα και μαλιστα πολυ ελαφριας μορφης η Ομικρον, το τελος της κορωνοπαπαριας πλησιαζει....κρουσματα απο Ομικρον δεκαδες χιλαδες, νοσηλευμενοι απο Ομικρον ισως κανενα; Παντως σιγουρα κανενας διασωληνομενος απο Ομικρον, οποτε ας το κολλησουμε ολοι γιατι οχι;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”