Προέλλην έγραψε:
Tα δε αντισώματα περιμένουν -αν ὅ μή γένοιτο- τον ιό έτσι:
Λολ, που το εχω δει, που το εχω δει;

Α, να το!
Προέλλην έγραψε:
Tα δε αντισώματα περιμένουν -αν ὅ μή γένοιτο- τον ιό έτσι:
Προέλλην έγραψε:Socially responsible hyper-healthy chad riding the wave![]()
Προέλλην έγραψε:
Προέλλην έγραψε:
Κρίμα που δεν θα μάθουμε ποτέ, γιατί απλά δεν πρόκειται να κολλήσω![]()
Το διάστημα αυτό και μέχρι να υπάρξει δραματική ύφεση του κύματος, οι επαφές μου περιορίζονται αυστηρά στο σούπερμαρκετ μία φορά στις 2 εβδομάδες (με FFP3, προστατευτικά γυαλιά, γάντια, απολύμανση των συσκευασιών μετά με food-grade απολυμαντικό) και σε διάφορους τύπους που συναντώ -απο ικανή απόσταση- στο δρόμο και σε γύρω δάση όπου τρέχω και κάνω βάντερινγκ, απολαμβάνοντας το καθαρό αεράκι και γυμνάζωντας περαιτέρω το εξαιρετικά fit κορμί μου.
Γι αυτό όπως είπαμε, οι σκέψεις μου είναι μαζί σας που το να κολλήσετε είναι απλά ζήτημα χρόνου, γενικά, αν όχι λίγων ημερών, ειδικά. Και αν κάτσει η στραβή, το κρεβάτι νοσοκομείου θα βρεθεί μάλλον δύσκολα
nemo έγραψε:ερωτηση γιατι να μην ειναι υποχρεωτικο το τεστ για τους εμβολιασμενους;
ειναι; δεν ειναι ; γιατι εχουν γεμισει τον κοσμο με περιπτωματα του κορονοιου
και κινδυνευουμε ρεεεεεεε
Προέλλην έγραψε:Για την πρωτοφανή επιδημιολογική εικόνα της χώρας λόγω του σαρωτικού κύματος της μετάλλαξης Όμικρον και τις αντοχές του συστήματος υγείας ενημερώνουν η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.
Στο 10,4% διαμορφώθηκε η θετικότητα το προηγούμενο 24ωρο, ανέφερε αρχικά η κυρία Γκάγκα. Σε ό,τι αφορά την αναλογία της Όμικρον στα δείγματα που ελέγχθηκαν είπε ότι στις 30 Δεκεμβρίου ήταν 82% και στις 31 Δεκεμβρίου ήταν 89%.
Όπως εκτίμησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, η επικράτηση της «Όμικρον» είναι πιθανό πλέον να έχει φτάσει στο 90%.
https://www.cnn.gr/ellada/story/296322/ ... -pandimias
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
nik_killthemall έγραψε:Προέλλην έγραψε:
Πέρυσι η ημερησια θετικοτητα ειχε φτασει το 14% και μαλιστα 20 μερες μετα την εναρξη του λοκνταουν. Η Ομικρον λογικα θα ξεπερασει το 14%. Στο Ισραηλ για την ωρα το τελευταιο 10ημερο εχει παρατηρηθει αυξηση στις ηπιες νοσηλειες κατά 200% ενω η αυξηση στις βαριες νοσηλειες ειναι κατά 25%.
Οπως δειχνουν τα πραγματα τωρα θα χρειαζοταν ενα καλό σύστημα πρωτοβαθμιας υγειας, αλλά ακομα και σε αυτον τον τομεα ειμαστε αφρικανικος αποπατος.ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ