απλα πράγματα
βούτυρο στο ψωμί...

vallon έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Και τωρα ρωταω εγω
Για ποιον λογο αναρτηθηκε στην ενοτητα εσωτερικης πολιτικης ενα νημα με δηλωσεις ενος πικραμενου πρωην ποδοσφαιριστη που αγνοει οτι εχει διερευνηθει το θεμα του παικτη και ζηταει διερευνηση σε σχεση μαλιστα με τα εμβολια;
και σου απαντάω ΕΓΩ
γιατί είναι μέγιστο πολιτικό θέμα που υπονομεύει την σταθερότητα της μητσοτακοκυβέρνησης
το να πέφτουν σαν μύγες οι μπαλαδόροι
απο το μπόλι
και ζητάει να γίνει ερευνα
ε τι δεν κατανοείς;
δεν είναι πολιτικό ζήτημα;

vallon έγραψε:Προέλλην έγραψε:Σου έχω νέα, κάτσε σε καρέκλα πρώτα:
Φαινομενικά υγιέστατοι αθλητές πάντα πέθαιναν απο καρδιολογικά προβλήματα.
Σήμερα, διάφοροι αδίστακτοι επικίνδυνοι αλητάμπουρες, κάθε έναν απο τους αθλητές που ανήκουν στην γνωστή άνωθεν κατηγορία, τον βαφτίζουν θύμα του μπολίου.
ααα μπα;;;
όταν βαφτίζετε την πίτσα τυρόπιτα
σας πάει ε;
αφού ρε δεν ξέρεις απο τι ψοφάνε;
μπορεί.!!!!!!!!!!!! σου λέει και να είναι και μπόλι
αν ναι, τότε πρέπει να πέσει η κυβέρνηση που μας βάζει με το ζόρι να μπολιαζόμαστε
που βλέπεις το λάθος;

Προέλλην έγραψε:
Στις τρύπες σας, ψεκιά του ελέους.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:[
1.Στην Ελλαδα πεφτουν σαν μυγες οι μπαλλαδοροι και αφορα τον Μητσοτακη;
Πηγουλα θα βαλεις;Παπαρια θα βαλεις
2.Που ακριβως πεφτουν σαν μυγες οι μπαλλαδοροι;
Πηγουλα που να δειχνει στατιστικη αυξηση θα βαλεις;Παπαρια θα βαλεις

Αρίστος έγραψε:
Οι αναφορές για αθλητές που ξαφνικά καταρρέουν αυξάνονται αισθητά το τελευταίο διάστημα.
Καρδιακά προβλήματα καταγράφονται όπως η φλεγμονή της καρδιάς είναι συχνά η αιτία – μία από τις γνωστές απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες των εμβολίων Covid, για τις οποίες προειδοποιούν ακόμη και οι ίδιοι οι κατασκευαστές.
[color=#BF0000][b]Το σημερινό φαινόμενο είναι επίσης εμφανές αν απλά κοιτάξεις στη Wikipedia τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κατέρρευσαν και πέθαναν.
Το έτος 2021 σημειώνονται 13 θάνατοι μέχρι στιγμής.
.