Oι "χιλιαδες" χωρις ρευμα ητανε τελικα..98.(ΛΟΛ)

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Oι "χιλιαδες" χωρις ρευμα ητανε τελικα..98.(ΛΟΛ)

Δημοσίευσηαπό Diego » 09 Απρ 2015, 15:21

Πως είσαι τόσο βέβαιος πως οι ρευματοκλοπές δεν υπάγονται στις περιπτώσεις που δεν υπήρχε ανάγκη, απλά κλέβανε το ρεύμα; Το κείμενο δεν είναι σαφές.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 09 Απρ 2015, 15:33

Κι εσυ πώς εισαι σιγουρος οτι υπαρχουνε 7-10.000 με παρανομη συνδεση (και πραγματικες αναγκες) που θα ενταχθουνε στο προγραμμα;
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 09 Απρ 2015, 15:46

Εγώ δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχουν 10 000 όπως δεν είμαι σίγουρος πως οι 10 000 είναι μόνο 98 τελικά.Εσύ όμως το έχεις κάνει παντιέρα. Εγώ βλέπω την περιφέρεια να κάνει ανακοινώσεις πως υπολογίζουν πως κάπου στα 7 με 10 000 άτομα, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και περιμένω σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (μέχρι το τέλος του 2015) να δω τι θα γίνει.Κοντός ψαλμός αλληλούια. Εσύ αντιθέτως έχεις σχηματίσει από τώρα άποψη.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 09 Απρ 2015, 15:51

εγω βλεπω 98 αιτησεις....Σε περιοδο κρισης αν υπηρχανε πραγματικα 7-10.000 χωρις ρευμα λες να μην τρεχανε μαζικα για επιδοτηση;

Δεν νομιζω...

Ο λογος που προφανως δεν πανε ειναι επειδη δνε υπαρχουνε τοσοι χωρις ρευμα...

Απο την αλλη υπαρχουνε βεβαιως και παρανομοι αλλα αυτοι προφανως δεν πανε εν μερει διοτι ετσι θα αποκαλυφθει οτι κλεβανε ρευμα και θα τους ζητηθουνε και αναδρομικα...Αναδρομικη καλυψη δεν ξερω ποσ μπορει να καλυφθει αν ο αλλος κλεβει ρευμα πχ για μια διετια...Το ποσο ειναι μεγαλο κατ'ατομο και αμφιβαλλω αν μπορουνε να το καλυψουνε απο τα υπαρχοντα κονδυλια..

Οπως και να'χδει η οσυαι ειναι οτι ως τωρα εχουμε 98 πολυ μακρια απο το στοχο..
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 09 Απρ 2015, 15:54

1)Ξαναδιάβασε τον σύνδεσμο που παρέθεσες από το real.gr για να δείς τον αριθμό των αιτήσεων που δεν ήταν 98.
2)Η ανακοίνωση της περιφέρειας που έβαλα γράφει πως δεν υπάρχουν 7000 άτομα δίχως ρεύμα αλλά 7000 άτομα ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ στο πρόγραμμα, ΔΙΧΩΣ να τους ζητηθούν αναδρομικά τα ποσά επειδή ήταν παράτυποι, αυτό είναι το νόημα.
3)Το πως θα διακρίνει η περιφέρεια ποιοι κλέβανε ρεύμα, είναι μια καλή ερώτηση, δεν ξέρω την απάντηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 09 Απρ 2015, 16:04

Τι εννοεις ΔΕΝ θα τους ζητηθουνε αναδρομικα; Αυτο ειναι θεμα της ΔΕΗ ή οποιου αλλου κλεβανε το ρευμα οχι της περιφερειας...Αν αποκαλυφθουνε το ποιοι ειναι θα κυνηγηθουνε εκτος αν αποπληρωσουνε την ζημια, αυτο ειναι σαφες..

Εκτος κι ανη ΔΕΗ τους χαρισει τη οφειλη αλλα αυτο δεν εχιε ανακοινωθει και δεν αφορα την περιφερεια..

Κατα τα λοιπα κοντος ψαλμος..Ανακοινωσαν οτι θα καλυπτανε 7000 και αυτες δεν προεκυψανε..Οι αιτησεις ητανε 325 αλλα αυτο δεν λεει τιποτε..Το θεμα ειναι ποσοι υπηχθησαν τελικα αφου αιτησεις μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε..
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 09 Απρ 2015, 16:09

Εννοώ πως η περιφέρεια αναφέρεται στους παρατύπως συνδεδεμένους οι οποίοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα.Παράτυπα συνδεδεμένος δεν είναι κάποιος που πληρώνει το λογαριασμό του και έχει ρεύμα.Αυτό εννοώ.Δεν πιστεύω πως η ΔΕΗ θα τους χαρίσει τα χρέη (δεν υπάρχει μία),απλά πιστεύω πως τα χρέη θα τα πληρώσει η περιφέρεια. Εσυ λες πως δεν υπάρχουν αυτοί οι 7000 παρατύπως συνδεδεμένοι στους οποίους θα παραχθεί ρεύμα, εγώ λέω ας περιμένουμε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”