Η παθοφυσιολογία του ψεκασμένου

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η παθοφυσιολογία του ψεκασμένου

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Οκτ 2021, 17:09

οταν σου λενε για ψεκ ο λαχου και ο διαδοχος
245306052_3019622034992336_1703483053672496935_n.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Οκτ 2021, 19:39

nemo έγραψε:οταν σου λενε για ψεκ ο λαχου και ο διαδοχος
245306052_3019622034992336_1703483053672496935_n.png

Ετσι ρε, οταν μιλαμε για αυτους τους δυο μιλαμε οχι για απλα ψεκαστηρια αλλα για τους ψεκοπυροβολημενους με το ψεκοκανονι να πούμε :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Οκτ 2021, 19:45

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Γινεσαι. Οι περισσοτεροι ψεκ εχουν ακροδεξιο και θρησκοληπτο background και χαμηλα επιπεδα μορφωσης.

Έτσι. Όπως τα λέτε.

:enamorado: η παλια Ελλαδα ρε μαλακες, δεν μπορείτε να φανταστείτε το ποσο μου λειπει αυτη η χωρα :crying11:
Εκει που επαθα το κουλτουραλ σοκ να πουμε ητανε οταν κατεβηκα πρωτη φορα απο το αεροπλανο και ειδα μπατσο στο μπορντερ κοντρολ με φραπε στο ενα χερι και το τσιγαρο στο αλλο :worship_sq1:
Απο τοτε καταλαβα, δηλαδη απο την πρώτη στιγμή, οτι αυτη ειναι η χωρα μου, το λοστ παρανταϊζ να πουμε που εψαχνα ολη μου τη ζωή. Αλλα την καταστρέψατε ρε ζωα γουονναμπυ ευρωπεη γμ το κωλο σας χίλιες φορες και με τον πουτσο ελεφανταινιο

0344nebrowni22_copy_600x480.jpg

:nono:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
2 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Οκτ 2021, 20:03

ВладимирВладимирович έγραψε:
Adminović έγραψε:
Έτσι. Όπως τα λέτε.

:enamorado: η παλια Ελλαδα ρε μαλακες, δεν μπορείτε να φανταστείτε το ποσο μου λειπει αυτη η χωρα :crying11:
Εκει που επαθα το κουλτουραλ σοκ να πουμε ητανε οταν κατεβηκα πρωτη φορα απο το αεροπλανο και ειδα μπατσο στο μπορντερ κοντρολ με φραπε στο ενα χερι και το τσιγαρο στο αλλο :worship_sq1:
Απο τοτε καταλαβα, δηλαδη απο την πρώτη στιγμή, οτι αυτη ειναι η χωρα μου, το λοστ παρανταϊζ να πουμε που εψαχνα ολη μου τη ζωή. Αλλα την καταστρέψατε ρε ζωα γουονναμπυ ευρωπεη γμ το κωλο σας χίλιες φορες και με τον πουτσο ελεφανταινιο

Κανένα πρόβλημα, αν γουστάρεις τρίτο κόσμο μπορείς κάλλιστα να μετοικίσεις σε κάποια χώρα της υποσαχαρίου Αφρικής αν γουστάρεις τέτοια. Εκεί θα είναι και με σαγιονάρα και θα ξάνουν και ταρχίδιατους ενώ σου κάνουν μπορντέλ κοντρόλ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Οκτ 2021, 21:27

Προέλλην έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε: :enamorado: η παλια Ελλαδα ρε μαλακες, δεν μπορείτε να φανταστείτε το ποσο μου λειπει αυτη η χωρα :crying11:

Κανένα πρόβλημα, αν γουστάρεις τρίτο κόσμο μπορείς κάλλιστα να μετοικίσεις σε κάποια χώρα της υποσαχαρίου Αφρικής αν γουστάρεις τέτοια. Εκεί θα είναι και με σαγιονάρα και θα ξάνουν και ταρχίδιατους ενώ σου κάνουν μπορντέλ κοντρόλ.

Σκασε :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Οκτ 2021, 22:49

Πίσω στην Μόσκα, αν σε βαστάει.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Οκτ 2021, 22:59

Προέλλην έγραψε:Πίσω στην Μόσκα, αν σε βαστάει.

Τσιμπα ενα

Screenshot_20211021-225741_copy_540x467.png
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Οκτ 2021, 08:29

Εικόνα

Νεκρανάσταση του δελτίου ειδήσεων του Mega
Δημήτρης Κανελλόπουλος

A- A+

Ζούμε ξανά μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Ο Γιάννης Πρετεντέρης επέστρεψε ως βασικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σήμερα είχε εξέχοντα ρόλο. Σχολίασε τον Αποστολάκη, σχολίασε τον ανασχηματισμό γενικότερα, ενώ συμμετείχε και στη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου που ήταν ζωντανά στο στούντιο. Η Ράνια Τζήμα κρατούσε -θεωρητικά- τα ηνία αλλά, στην πραγματικότητα, έδινε πάσες. Το καπέλωμά της ήταν / είναι δεδομένο. Μέχρι και κάποιες ερωτήσεις της έσπευσε να διορθώσει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Θα πάει καλά αυτό.

Στην ουσία ο μεγαλο-δημοσιογράφος είναι ο επικεφαλής του δελτίου και αυτός θα δίνει το πολιτικό στίγμα για τα μεγάλα θέματα. Καταλάβατε; Καταλάβαμε. Επιστρέφουμε στις θαυμάσιες εποχές πριν το 2015, με το αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων του Mega να «αποθεώνεται» από τον κόσμο προσφέροντας πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα συμβαίνει και τώρα, θα πρέπει να νιώθουν χαρούμενοι στη Κουμουνδούρου.

«Ήταν μία ατυχής στιγμή, ελπίζω να μην ξανασυμβεί» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης για το φιάσκο Αποστολάκη κι ευχόμαστε να μη διαψευστούν οι ελπίδες του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
https://www.efsyn.gr/politiki/paraskini ... n-toy-mega
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Οκτ 2021, 08:31

αμα ξαναβγήκε ο πρετεντέρης στο παιχνίδι ..από εκεί να καταλάβεις
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Οκτ 2021, 20:01

Βάλλον τι σε πονάει τόσο και ποστάρεις άσχετα πράγματα σε άσχετα νήματα; Ο Κυριάκος;
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”