Τι προβλημα εχουν οι κονσερβατιβς με την Κινα?

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι προβλημα εχουν οι κονσερβατιβς με την Κινα?

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Σεπ 2021, 12:03

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ναι ισως γιατι οταν αρχισα να σε διαβαζω δεν ειχα πιει τον καφε αλλα γινεται να πεφτω τοσο εξω;
εντελως διαισθητικα το πηρα αλλα και συ δεν ξαναδιαβαζεις παλι το τι εγραψες ;
ισως να τα βρουμε στην μεση ή στο μελλον γιατι εσυ το κοιτας πολυ βραχυπροθεσμα

''Τι προβλημα εχουν οι δεξιοι με την Κινα?''

Αυτος ειναι ο προβληματισμος με δυο λογια.

μα τα εγραψα ολα εστω τσαπατσουλικα αφηνοντας και κενα για να τα συμπληρωσεις με την δικη σου
σκεψη ....τωρα που το εγραψες καθαρα με το τι προβλημα εχουν οι δεξιοι φανηκε οτι απαντησα ακριβως
σε αυτο που ρωτησες !!!!! πες μου τι διαολο δεν καταλαβες οταν σου λεω οτι δεν τους απασχολει
το πολιτευμα της κινας αλλα η μεταναστευση και η τεχνολογικη προοδος
και αν συνεχιστει αυτο ο πλανητης θα βρεθει στην κυριαρχια τους
τι αλλο να πω; :s_mad
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Σεπ 2021, 12:05

να πω οτι εχεις δικιο οτι βλεπουν τον κινδυνο απο τον κομμουνισμο; αφου πουθενα δεν υφισταται
αυτο το πραγμα και πες μου εσυ που κανω λαθος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Οκτ 2021, 06:50

Λαχουρένιος έγραψε:Αν εισαι αμερικανος συντηρητικος το καταλαβαινω οτι εχεις κοντρα με την Κινα για εθνικιστικους και γεωπολιτικους λογους αλλα αν εισαι ευρωπαιος ή απο καποια αλλη χωρα πλην ΗΠΑ ποιο ειναι ακριβως το προβλημα με τους κινεζους?

Η Κινα ειναι πολυ πιο συντηρητικη κοινωνικα απο την Δυση οποτε αν πραγματικα θελουν να καταπολεμηθει ο μπολιτιζμικος μαρξιζμοζ τοτε ο καλυτερος τροπος ειναι να στηριξουν τον κανονικο μαρξισμο του ΚΚΚ :D

Το επιχειρημα οτι ειναι εναντιον της Κινας λογω του απολυταρχισμου της δεν με πειθει γιατι οι μισες κονσερβες χαιρετανε δωρικα και οι αλλες μισες νοσταλγουν Πινοσετ και Παπαδοπουλα οποτε δεν εχουν λογο να σπαζονται με το ΚΚΚ.

Η Κινα εχει μια ευρωστη καπιταλιστικη μεικτη οικονομια, με πολυ υψηλους ρυθμους αναπτυξης, πολιτικη σταθεροτητα και συντηρητικη κοινωνια. Με τι απο ολα αυτα διαφωνει ενας κονσερβας? :dunno:

Θελεις να πας να ζησεις 1 εβδομαδα στην Κινα οπως ζει ο μεσος κινεζος; πιστευω απο την δευτερη μερα θα ελεγες...ε μα ποσο μαλακας ειμαι ρεεεεε
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2021, 08:23

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αν εισαι αμερικανος συντηρητικος το καταλαβαινω οτι εχεις κοντρα με την Κινα για εθνικιστικους και γεωπολιτικους λογους αλλα αν εισαι ευρωπαιος ή απο καποια αλλη χωρα πλην ΗΠΑ ποιο ειναι ακριβως το προβλημα με τους κινεζους?

Η Κινα ειναι πολυ πιο συντηρητικη κοινωνικα απο την Δυση οποτε αν πραγματικα θελουν να καταπολεμηθει ο μπολιτιζμικος μαρξιζμοζ τοτε ο καλυτερος τροπος ειναι να στηριξουν τον κανονικο μαρξισμο του ΚΚΚ :D

Το επιχειρημα οτι ειναι εναντιον της Κινας λογω του απολυταρχισμου της δεν με πειθει γιατι οι μισες κονσερβες χαιρετανε δωρικα και οι αλλες μισες νοσταλγουν Πινοσετ και Παπαδοπουλα οποτε δεν εχουν λογο να σπαζονται με το ΚΚΚ.

Η Κινα εχει μια ευρωστη καπιταλιστικη μεικτη οικονομια, με πολυ υψηλους ρυθμους αναπτυξης, πολιτικη σταθεροτητα και συντηρητικη κοινωνια. Με τι απο ολα αυτα διαφωνει ενας κονσερβας? :dunno:

Θελεις να πας να ζησεις 1 εβδομαδα στην Κινα οπως ζει ο μεσος κινεζος; πιστευω απο την δευτερη μερα θα ελεγες...ε μα ποσο μαλακας ειμαι ρεεεεε

Kαι σενα τι σε νοιαζει πως περνανε οι κινεζοι?
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”