Γιώργος Τράγκας: Ο Σ.Τσιτσιπάς εξευτέλισε με μία συνέντευξη – match point τον Μητσοτάκη και τους “Αδώνηδες” των Αθηνών

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γιώργος Τράγκας: Ο Σ.Τσιτσιπάς εξευτέλισε με μία συνέντευξη – match point τον Μητσοτάκη και τους “Αδώνηδες” των Αθην

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Αύγ 2021, 19:22

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ο Κουλης ειχε το αυστηροτερο lockdown στην Ευρωπη και συμφωνα με το Bloomberg η Ελλαδα επι κορωνοιου ηταν αναμεσα στις χειροτερες χωρες να ζει καποιος.

Ενω και στο θεμα της υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμου πρεπει να βρισκεται στις 10 πιο αυστηρες χωρες παγκοσμιως.

.

Εσυ ως το το ποσταρες
Και σκληροτερο λοκνταουν ηθελες απο τον Κουλη καθως ηθελες οι ανω των 60 και οι εχοντες υποκειμενο νοσημα δηλαδη 4 εκατομμυριαΕλληνες να φυλακιστουν για καποια χρονια σπιτι τους και ταυτοχρονα ηθελες τον τελευταιο εναμιση χρονο τα συνορα μας να ειναι κλειστα και κατηγορουσες τον Κουλη οποτε εβαζε τουριστες

Δεν ειπα για καποια χρονια, ειπα για οσο χρειαζεται, πιχι σε οσους μηνες μας εκανε συλλογικο lockdown ο Κουλης θα εμεναν μεσα μονο αυτοι. Εννοειται οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να καθονται μεσα και το καλοκαιρι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Ακούστε τον Τσιτσιπά και να τα πούμε τον Οκτώβριο

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 20 Αύγ 2021, 19:37

Εικόνα
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Γιώργος Τράγκας: Ο Σ.Τσιτσιπάς εξευτέλισε με μία συνέντευξη – match point τον Μητσοτάκη και τους “Αδώνηδες” των Αθην

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 20 Αύγ 2021, 20:04

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εσυ ως το το ποσταρες
Και σκληροτερο λοκνταουν ηθελες απο τον Κουλη καθως ηθελες οι ανω των 60 και οι εχοντες υποκειμενο νοσημα δηλαδη 4 εκατομμυριαΕλληνες να φυλακιστουν για καποια χρονια σπιτι του...

Δεν ειπα για καποια χρονια, ειπα για οσο χρειαζεται, πιχι σε οσους μηνες μας εκανε συλλογικο lockdown ο Κουλης θα εμεναν μεσα μονο αυτοι.

Θα έκλειναν μέσα δηλαδή μόνο τους Ελεύθερους Χρεοκοπημένους;
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ησουν δηλαδη κανονικο μελος των Ελ. Χρ.? Νομιζα οτι ''γραφτηκες'' απλα για να κανεις χαζι τους ηλιθιους που εκαναν ομιλιες.

Ναι ήμουν μέλος, αλλά
Να σου πω κάτι; Μια φορά συναντηθήκαμε. Δεν υπήρχαν ουσιαστικά ποτέ. Στην Πλατεία μια φορά ήρθαν. Κάτι ραμολί ήταν. Και κάνα δυο 30αρηδες. Εγώ ήμουν 25. 10.λεπτα και μετά σκορπισαν.
Δεν ξέρω αν ξανασυντήθηκαν. Εγώ δεν τους ξανάδα πάντως.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Αύγ 2021, 20:10

Αυτους ουτως ή αλλως επρεπε να τους κλεισουν μεσα αλλα οχι στα σπιτια τους αλλα στο Δαφνι
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Αύγ 2021, 01:06

ВладимирВладимирович έγραψε:
denplirono έγραψε:Λοβοτομημένοι απο τα ΜΜΕ....

Πρόσφατα εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού ο 23χρονος διαιτητής Ι.Καμπαρντίνας που υπέστη ανακοπή καρδιάς
https://www.pronews.gr/ygeia/1011220_pr ... ntinas-poy

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”