nemo έγραψε:
δεν εχουν παρακμασει απλα οι ανθρωποι εχουν μια γνωμη που δεν θελουν να την αλλαξουν
με την συζητηση ειναι μια φαση που θα περασει οταν διαπιστωσουν τον παρολογισμο τους
Δεν υπάρχει και πολύ συμμετοχή.

nemo έγραψε:
δεν εχουν παρακμασει απλα οι ανθρωποι εχουν μια γνωμη που δεν θελουν να την αλλαξουν
με την συζητηση ειναι μια φαση που θα περασει οταν διαπιστωσουν τον παρολογισμο τους

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 2
... φιλοσοφια... αρχη της υπαρξης της συνειδητης αναγκη και δυνατοτηταα των ανθρωπων ολων ανεξαιρετως ...να ερευνησουν το αληθες , το λογικο το ωφελιμο κια το ωραιο κια αν συζητουν για αυτο ....την αναγκη αυτη και δυνατοτητα δεν εχουν μονο οι ξιπασμενοι δαιμονες οι μοναχικοι και εκμηδενιστικα εσωστρεφεις ..εινα το σκοτος που διαλυει τα παντα και την αναγκη για σοφια ...για γνωση αν και μπορεικανεις να παραμενει εν εντατικος μπουρδας επιδειξιας διανοουμενος ...μπερδευοντας τα νοηματα και παρανοηωντα τα παντα ...
...οσο για τους θεους σε αυτους η φιλοσφικη αναγκη και δυνατοτητα φτανει στο απογειο της
συνεχιζουμε ...

Darkdays έγραψε:[
Οσο πιο διεσταντική ή ευαίσθητη είναι η συνείδηση τόσο καλύτερο σεξ γίνεται. Εχω ακούσει...

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχόλιο 4
..την συνειδητοτητα την αναπτυσουμε για χαριν της ακμαδας της ψυχης οι για να κανουμε καλυτερο σεξ.....βρε παιδα ξεκοληστε απο το πουλι σας ελεος δηλαδη ...αμαν με αυτη τη φευγαλεα ηδονη ...να μιλοσαμε τοπυλαιστον γαι ερωτα ...εχω ανοιξει μαλιστα ενα ολοκληρο θεμα ...
) να μου μιλάς για ζεν, ζον, τσινγκ, τσάκρες και ανάλεκτα του Κομφούκιου με ολίγο από οραματισμό, αποκαπιταλιστικοποίηση, ολότητες, συνειδητά ασύνειδα, αμεσοδημοκρατίες και συλλογικότητες και κυρίως για τραμουντάνες. 

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3
.....φανταστειτε ομως τι ωραια θα ηταν ενα φορουμ κοινοτητα αληθινη συλλογικοτητα ...
να αποφασιζαμε για τα θεματα του για την οργανωση του γα το ποιοι ειναι αξιοι να γινουν διαχειριστες ..ποιοι πρεπει να υποστουν καποιους περιορισμους ποια θα εκτοπιστουν ..ποτε θα συναντιομαστε στο φυσικο πεδιο ...κτλ κτκλ ...
αμεσως η ατομικοτητα μας θα ανασαινε βαθια ..θα εβγαινε απο το παλαιολιθικο σπηλαιο της μονωσης της κα της κατηφειας της ...

ιδιομορφία των φαινομένων, των υπάρξεων και των ανθρώπων.

Darkdays έγραψε:ιδιομορφία των φαινομένων, των υπάρξεων και των ανθρώπων.
Τι είναι τώρα αυτό; Μήπως αερολογείς;