Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2021, 17:54

vallon έγραψε:εδώ ο κόσμος καίγεται και ο καθένας ότι νάναι
δεν υπάρχει περίπτωση να σβήσει φωτιά έτσι

το εχω γραψει εδω παλια με τον τροπο που λειτουργουν δεν θελουν να σβησουν τις φωτιες
αλλα να τις εξαντλουν εχω βρεθει εκατονταδες φορες σε πυρκαγιες

οταν λεω οτι ειμαστε ηλιθιοι γιατι ετσι δεν εχω αδικο
πχ εχουν κλεισει τον σχινια λογω του φοβου πυρκαγιας εν καιρω καυσωνα που λιωνει εγκεφαλους

τι θα μπορουσε να γινει με μηδεν κοστος; καθαριζεις απο το θαμνους που τον εχουν κατακλισει
αυτοι οι θαμνοι δεν εχουν καμια αξια και αραιωνεις λιγο τα πευκα τα οποια φυτρωνουν παλι αμεσως
ετσι δεν υπαρχει περιπτωση ακομη και να μπει η φωτια ηθελημενα να καει το δασος
γιατι με τον τροπο αυτα παντα θα εχεις φρεσκα δεντρα χωρις την ξερή υλη απο κατω που ειναι η πιο επικινδυνη

και ο κοσμος θα τα χαρει ειδικα αν ανοιξεις και μονοπατια για ποδηλατα οποτε εχεις ενα δασος
που θα το χαιρεται ο κοσμος ακομη και με καυσωνα

το ιδιο πανω κατω θα πρεπει να γινει και στα υπολοιπα δαση της αττικης που οταν παρουν φωτια
καιγεται ολοκληρο κοβεις πευκα και φυτευεις αλλα ειδη και φτιαχνεις και αντιπυρικες ζωνες

παγκοσμιως δεν υπαρχει αλλος τροπος να διαχειριστεις τα δαση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στα βασιλικά κτήματα στη Βαρυμπόμπη.

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 17:57

νέμο δεν μου τα λες καλά
που να γίνουν αυτά; στη χώρα του κούλη που μας κόβει τις δουλειές και το φαί;
δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ετούτοι εδώ κοιτάζουν πως θα τ αρπάξουν και τι θα πουλήσουν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2021, 18:01

α ξεχασα να αναφερω την κλεψια πριν τους ολυμπιακούς αγωνες ειχαν δωσει μερικα εκατομμυρια
και βαλανε πυροσβεστηρες στο δασος το ειχανε γεμισει οτι και καλα σε περιπτωση φωτιας
θα δουλευανε αυτοματα τραβωντας και ριχνοντας θαλλασινο νερο και αυτα τα συστηματα εχουν σαπισει τωρα

καταλαβατε ποσο μας δουλευει το συστημα που ψηφιζετε!!! το τι χρημα φαγωθηκε δεν λεγεται
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 18:18

η φωτιά καίει σπίτια
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Αύγ 2021, 18:22

vallon έγραψε:η φωτιά καίει σπίτια

με τετοια ζεστη θ καίει μεχρι να μην βρισκει υλη εσυ που μενεις ; αν γυρισει ο ανεμος σε βορά δεν κινδυνευεις;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 19:06

το βράδυ θα καούμε όλοι
οι ανίκανοι δεν είχαν καν την τσίπα να την μαζέψουν όταν ήταν μικρή ακόμα

ο χαρδαλιάς που είναι να μας εξηγήσει γιατί κάηκε ο κόσμος;;;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Αύγ 2021, 20:23

Αυτό που βλέπω είναι σπίτια να καίγονται γιατί δεν υπάρχει κανένας πυροσβέστης να σβήσει τη φωτιά. Αν δεν μπορείς να προστατέψεις το σπίτι σου μόνος , άμα περιμένεις από το κράτος ...έχασες
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Αύγ 2021, 22:26

Πω πω ρε παιδιά χαμός.
Εγώ τώρα πήρα χαμπάρι τι γίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Αύγ 2021, 22:32

Κρίμα
Κρίμα
Κρίμα
Κρίμα
Πολύ κρίμα

Θλιβερές εικόνες
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 03 Αύγ 2021, 22:54

Πού είναι ο (κάποτε λαλισταστος) Αρ(α)κάς να μας δείξει κανένα σκίτσο για την αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί τις φλόγες;
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”