Alkiviades έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Τρίτο κόμμα θα βγουν οι ποδέμος, κάτω κι από τους ραχόηδες, και κάποιοι ονειρεύονται ότι θα τους δουν κυβέρνηση. Νομίζω ότι οδεύουμε προς αυτό που περιγράφει ο κατά τα άλλα εμπρηστικός και συνήθως άστοχος Αλκιβιάδης. Πρώτα όμως θα έχουμε εκτροχιασμό στα δημοσιονομικά. Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούν οι ανύριζα σε μια τέτοια θέση αφού δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα, σιγά σιγά να κάνουν εσωτερικές συνεννοήσεις με πασόκ ποτάμι και νδ για συνεργασία κι εκείνη τη στιγμή να βγει μπαράζ αποκαλύψεων για εκτόξευση χρέους ως ποσοστό επί του ΑΕΠ και ως απόλυτο νούμερο αλλά και για απογείωση της ανεργίας, όλα αυτά μαζί με γενικευμένη εξέγερση του λαού κατά εκατομμύρια, με το Σύνταγμα ειδικά να μαζεύει περισσότερο κόσμο και από τις παλιές συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου που θα αναγκάσει τον ανύριζα να παραιτηθεί και να επέλθουν πρόωρες εκλογές με θριαμβευτικό ποσοστό άνω του 70% για νδ-πασόκ-ποτάμι, ίσως και για Λεβέντη που θα συγκυβερνήσει μαζί τους.
Tέτοιο συνοθύλευμα άστοχης βλακείας, έχω να διαβάσω πολύ καιρό. Ακόμη και στο βόθρουμ δεν γράφονται τέτοιες βλακείες![]()
![]()
![]()
Εγώ "άστοχος" βρε τζούφιε που ότι έχω προβλέψει έχει πέσει μέσα κατά 95%?
Σε ποιο από όλα; Στο Ντόρα Μπακογιάννη επόμενος αρχηγός της νδ μετά τον Κώστα, πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός, μετά τον γαπ έρχεται η σειρά της; Στο ότι κάαααατι θα κάνει το σχήμα του Γιωργάκη και θα τα κουτσοκαταφέρει; Στο ότι το '12 θα έπαιρνε ο σύριζα τις εκλογές με τα τσαρούχια; Στο ότι στις ευρωεκλογές '14 το επάμ θα είχε ποσοστό έκπληξη; Είναι και πολλά πανάθεμά τα...

) έχεις δύο θέματα στα οποία είχα αστοχήσει. Και παρότι το ένα ήταν χαβαλές (γνώριζα πολύ καλά ότι θα κερδίσει η ΝΔ, αλλά γούσταρα να προγκάτω τα νουδουλικά και τους φασίστες) εγώ σου λέω ότι και στα δύο έκανα λάθος.