Ηράκλειο: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιασμό της θα κάνει τη δεύτερη δόση
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ηράκλειο: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιασμό της θα κάνει τη δεύτερη δόση
Οι αντιψεκ θα του κανουμε αγαλμα οταν τελειωσει αυτη η ιστορια και οι ψεκ κρυφτουν στις τρυπες τους
0 .
-
Echelon
- Crazy poster

Re: Ηράκλειο: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιασμό της θα κάνει τη δεύτερη δόση
Για να καταλάβω, υπάρχει σύνδεση του εμβολίου με τον θάνατο της αναφερόμενης και έγινε γαργάρα;
Λαχουρένιε η ψεκασμένη πτέρυγα των εμβολιαστών έχει λάβει ίσες ή και μεγαλύτερες δόσεις ψεκασμού από την αντίστοιχη των αντί.
Λαχουρένιος έγραψε:Οι αντιψεκ θα του κανουμε αγαλμα οταν τελειωσει αυτη η ιστορια και οι ψεκ κρυφτουν στις τρυπες τους
Λαχουρένιε η ψεκασμένη πτέρυγα των εμβολιαστών έχει λάβει ίσες ή και μεγαλύτερες δόσεις ψεκασμού από την αντίστοιχη των αντί.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Echelon έγραψε:Για να καταλάβω, υπάρχει σύνδεση του εμβολίου με τον θάνατο της αναφερόμενης και έγινε γαργάρα;Λαχουρένιος έγραψε:Οι αντιψεκ θα του κανουμε αγαλμα οταν τελειωσει αυτη η ιστορια και οι ψεκ κρυφτουν στις τρυπες τους
Λαχουρένιε οι ψεκασμένη πτέρυγα των εμβολιαστών έχει λάβει ίσες ή και μεγαλύτερες δόσεις ψεκασμού από την αντίστοιχη των αντί.
Σιγουρα υπαρχει πολυ μυθολογια υπερ των εμβολιων απο κυβερνησεις, ΜΜΕ και εταιριες αλλα βρισκονται πολυ περισσοτερο κοντα στην αληθεια απο τους ψεκ. Ουτε εγω πιστευω αυτα περι 99% ανοσιας και οτι οι εμβολιασμενοι δεν παθαινουν τιποτα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχουν δικιο οι διαφοροι Πετρακοι και Αριστοι.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Echelon έγραψε:
Ο κοβιντισμος εχει γινει θρησκεία για αυτους

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Deutsch Lover
- Basic poster

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Deutsch Lover έγραψε:
Τον γλεντανε ακομα και κατι ξανθιες να πουμε δηλαδη ο τυπας ειναι αποδεδειγμένο κοροιδο του κερατά
Αλλα τον θελω να ψοφησει κυριως γιατι θυμάμαι πως ο πουστης κοροιδευε τους αυτοχειρες μαγαζατορες που τους κατέστρεψε τις μπιζνες με τα λοκνταουνς. Θα ειναι η θεια δικη εαν αυτος με τη σειρα του θα ψοφησει με τον πιο οδυνηρο τροπο
και υπόσχομαι οτι δεν θα βαρεθω να κατεβω χαμου για να χεσω πανω στον ταφο του 
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ВладимирВладимирович έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Και ποιος βεβαίωσε ρε ψέκες ότι η γυναίκα πέθανε από το εμβόλιο;
Δλδ όσοι κάνουν εμβόλιο δεν έχουν πιθανότητες να πεθάνουν μια μέρα ή δύο ή μια βδομάδα ή ένα μήνα ή τρεις μήνες μετά από λόγους που πεθαίνουν καθημερινά οι άνθρωποι;
Κι εγώ έκανα εμβόλιο πριν δυο μήνες. Αν τα τινάξω σήμερα από έμφραγμα αφού καπνίζω σαν αράπης, τρώω για πλάκα δυο κιλά γουρνοπούλα, πίνω σα νεροφίδα και γενικά δεν καλογερεύω θα είμαι θύμα του εμβολίου;
Ψιλοχεστηκες ρε παπαρα τώρα που οι μπολιαζμενοι αρχησαν να πεφτουν σαν τις μύγες; Παραδεξου το, δεν ειναι ντροπη
Πας καλά ρε;
Ξέρεις από πού είμαι εγώ; Η Πηγάδα είναι δυο τσιγάρα δρόμος από το σπίτι μου.
Εγώ ρε επέλεξα το δρόμο της προλεταριακής επανάστασης από 12 χρονών και από τότε βαδίζω αταλάντευτα στο δρόμο που χάραξαν οι Μαρξ, Λένιν και Μέγας Στάλιν και δηλώνω σταλινικός κομμουνιστής στην πιο δύσκολη ιστορικά περίοδο, όπως είναι η σημερινή για το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, χωρίς ίχνος φόβου και καμιά διάθεση για συμβιβασμό όπως η μούρη σου και το οπορτουνιστικό ΚΚΡΟ που υποστηρίζεις.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ψιλοχεστηκες ρε παπαρα τώρα που οι μπολιαζμενοι αρχησαν να πεφτουν σαν τις μύγες; Παραδεξου το, δεν ειναι ντροπη
Πας καλά ρε;
Ξέρεις από πού είμαι εγώ; Η Πηγάδα είναι δυο τσιγάρα δρόμος από το σπίτι μου.![]()
Εγώ ρε επέλεξα το δρόμο της προλεταριακής επανάστασης από 12 χρονών και από τότε βαδίζω αταλάντευτα στο δρόμο που χάραξαν οι Μαρξ, Λένιν και Μέγας Στάλιν και δηλώνω σταλινικός κομμουνιστής στην πιο δύσκολη ιστορικά περίοδο, όπως είναι η σημερινή για το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, χωρίς ίχνος φόβου και καμιά διάθεση για συμβιβασμό όπως η μούρη σου και το οπορτουνιστικό ΚΚΡΟ που υποστηρίζεις.
Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει βρε παπαρα και συ το κομμουνιστικό κίνημα; Αφού στην Βουλή είστε και απολαμβάνετε 10 χιλιάρικα τον μήνα μισθό με βιλαρες στην Εκάλη και την Φιλοθέη και βουλευτικά αμάξια...
Άλλοι αγωνίστηκαν και αντιμετώπισαν δυσκολίες και για αυτό τώρα είναι στην φυλακή...
1 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Μιλαει για κατι συμβιβασμό ο cheerleader των big pharma 

1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Deutsch Lover έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πας καλά ρε;
Ξέρεις από πού είμαι εγώ; Η Πηγάδα είναι δυο τσιγάρα δρόμος από το σπίτι μου.![]()
Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει βρε παπαρα και συ το κομμουνιστικό κίνημα; Αφού στην Βουλή είστε και απολαμβάνετε 10 χιλιάρικα τον μήνα μισθό με βιλαρες στην Εκάλη και την Φιλοθέη και βουλευτικά αμάξια...![]()
Χίλιες φορές το ΚΚΕ έχει καταθέσει τροπολογίες για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων.
Δεν το κάνετε οπότε θα παίρνουμε ό,τι μας αναλογεί.
Και δεν υπάρχουν κομμουνιστές με βιλάρες στην Εκάλη.
Και αν υπάρχουν είναι προς τιμή τους το ότι βάζουν στην άκρη το προσωπικό τους συμφέρον και αγωνίζονται για τα λαϊκά συμφέροντα.
Μακάρι να είχαμε χιλιάδες τέτοιους κομμουνιστές.
Άλλοι αγωνίστηκαν και αντιμετώπισαν δυσκολίες και για αυτό τώρα είναι στην φυλακή...
Αν εννοείς τους θρασύδειλους εγκληματίες συμμορίτες της χα ο μόνος αγώνας που έδωσαν ήταν τα μαχαιρώματα φουκαριάρηδων Πακιστανών και η δράση τους ως μπράβων της εργοδοσίας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα.
Ή τα νταβατζιλίκια και η προστασία που πούλαγαν σε νυχτερινά μαγαζιά.
Αλήθεια πού έχουν χαθεί ρε όλα αυτά τα ηλίθια κατακάθια με τις ξυρισμένες κεφάλες που δεν ήξεραν να συντάξουν δυο λέξεις και βάραγαν τα τούμπανα μουγκρίζοντας σε κάτι συγκεντρώσεις μαζί με την κυρία Λουκά και κάτι παλαιοημερολογήτες βαρεμένους από δορυφόρους του 666;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.