Βρε καλώς τους κι ας άργησαν! Μικροτσίπ για τον Covid παρουσίασε το Πεντάγωνο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Βρε καλώς τους κι ας άργησαν! Μικροτσίπ για τον Covid παρουσίασε το Πεντάγωνο

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Απρ 2021, 14:09

Λαχουρένιος έγραψε:Οντως θα φυγεις απο την Ελλαδα λογω των εμβολιων? :rolleyes:

Όχι μόνο.
Είναι και η χούντα-μπατσοκρατία, η οικονομική κατάρρευση που θα έρθει και γενικότερα το Γιουνανιστάν δεν με εμπνέει καθόλου για να μπορώ να έχω μια νορμάλ ζωή.

Οι δικοί μου μέχρι πρόσφατα δεν ήθελαν με τίποτα να φύγουν, τώρα πια κι αυτοί βλέπουν κατά πού πάει το πράγμα και είναι πιο θετικοί στο ενδεχόμενο να την κάνουμε για αλλού. Κι αν έρθουν κι εκείνοι μαζί, δεν έχω κανένα θέμα πλέον να την κάνω. :D

vallon έγραψε:λοιπόν
πέρα απο την πλάκα
έχω σχέδιο για ένα ιστιοπλοϊκό
( όλο το καλοκαίρι το λιβάνιζα στο καρνάγιο)
μήπως να το πάρω λίγο πιο μεγάλο;
έλεγα για ένα δεκάμετρο αλλά τώρα το σκέφτομαι για κάνα δεκαπεντάμετρο έτσι όπως πάμε

Έχεις άδεια για ιστιοπλοϊκό;
Για πιο μεγάλο σκάφος σκέφτομαι βασικά, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάμε με πλοίο κανονικό.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βρε καλώς τους κι ας άργησαν! Μικροτσίπ για τον Covid παρουσίασε το Πεντάγωνο

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Απρ 2021, 14:59

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:ενα οργανο που εμφυτεύεται στο σωμα μπορει να εχει δυο χρησεις κακη και καλη
ποιος θα ελεγξει τα δεδομενα του τσιπ; και οχι αν το τσιπ ειναι κακο 'η καλο

Γενικά, δεν ξέρεις πόσες και ποιες ακριβώς δυνατότητες θα έχει και αν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για καλούς σκοπούς.
Είναι απλά κάτι που εσύ δεν το ελέγχεις και εμπιστεύεσαι αυτόν που το εμφυτεύει και το ελέγχει.
Αν τώρα κάποιος πιστεύει ότι μας κυβερνούν καλά παιζάκια, που νοιάζονται για το καλό μας και μόνο, ας πάει να του χώσουν όσα τσιπάκια γουστάρει, να την καταβρεί. :D
Και θα πρότεινα να δίνουν κι ένα κουδουνάκι δώρο, μαζί με κάθε τσιπάκι. :P :laugh1:

οχι δεν πιστευω οτι ειναι καλα παιζακια ....αλλα ειναι μια εφευρεση που θα φερει πολλα χρηματα
σε εταιριες και αυτο δεν μπορει να το σταματησει καμια κυβερνηση οποιαδηποτε χωρας
ειναι σαν το κινητο ολοι θα θελαμε να το εχουμε πανω μας για καλο δικο μας βεβαια

και ετσι στο τελος θα εξελιχθει ισως ομως να αφορα ορισμενες κατηγοριες ελιτ για αρχη
για την πλεμπα - απο την μια θα θελουν τα φραγκα της και απο την αλλη θα περιορισουν
τις δυνατοτητες του τσιπ σιγα να μη θελουν την υγεια των πολιτων και την αυξηση
της ηλικιας μαζι με τις γεννησεις και σε ενα αυξανομενο πληθυσμο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2021, 16:33

Adminović έγραψε:Όχι μόνο.
Είναι και η χούντα-μπατσοκρατία, η οικονομική κατάρρευση που θα έρθει και γενικότερα το Γιουνανιστάν δεν με εμπνέει καθόλου για να μπορώ να έχω μια νορμάλ ζωή.

Οι δικοί μου μέχρι πρόσφατα δεν ήθελαν με τίποτα να φύγουν, τώρα πια κι αυτοί βλέπουν κατά πού πάει το πράγμα και είναι πιο θετικοί στο ενδεχόμενο να την κάνουμε για αλλού. Κι αν έρθουν κι εκείνοι μαζί, δεν έχω κανένα θέμα πλέον να την κάνω. :D

Υπερβαλλεις πολυ. Η κορονοκατασταση θα ειναι παρελθον μεσα 1 με 1,5 χρονο το πολυ λογω των επαρατων εμβολιων :D Ειναι κουτο να παρεις μια τετοια αποφαση ζωης (αν και δεν νομιζω οτι το εννοεις σοβαρα) και να κουβαληθεις σε μια αλλη ηπειρο λογω ενος προσωρινου προβληματος.

Το μονο στο οποιο συμφωνω μαζι σου ειναι η οικονομικη καταρρευση. Δεν γλυτωνουμε την χρεοκοπια μετα απο ολα αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Απρ 2021, 17:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Όχι μόνο.

Υπερβαλλεις πολυ. Η κορονοκατασταση θα ειναι παρελθον μεσα 1 με 1,5 χρονο το πολυ λογω των επαρατων εμβολιων :D Ειναι κουτο να παρεις μια τετοια αποφαση ζωης (αν και δεν νομιζω οτι το εννοεις σοβαρα) και να κουβαληθεις σε μια αλλη ηπειρο λογω ενος προσωρινου προβληματος.

Το μονο στο οποιο συμφωνω μαζι σου ειναι η οικονομικη καταρρευση. Δεν γλυτωνουμε την χρεοκοπια μετα απο ολα αυτα.

Μα δεν είναι κάτι που το σκέφτηκα μετά τους κορωνοϊούς.
Από χρόνια το σκέφτομαι, γιατί πολύ απλά το Γιουνανιστάν είναι ένα μπουρδέλο χωρίς τσατσά και οικονομικά διαλυμένο.
Ε, τώρα με τη χούντα, τα πειράματα-εμβόλια κλπ, απλά η επιθυμία μου τείνει να γίνει ανάγκη.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”