εχω μια ελαφρια γριπη εδω και δυο μερες την περναω με δυο ασπιρινες και μεχρι στιγμης ειμαι ορθιος
και ελπιζω οπως παμε να μην ξεπερασουμε τις εικοσι χιλιαδες θανατους
μια και εχουμε μεγαλο αποθεμα απο ηλικιωμενους
Από «επιτυχία σε επιτυχία» η κυβέρνηση - 5 μήνες lockdown με... 72 νεκρούς και 3.133 κρούσματα - Στους 37 η Σουηδία
-
nemo
- Supreme poster

Re: Από «επιτυχία σε επιτυχία» η κυβέρνηση - 5 μήνες lockdown με... 72 νεκρούς και 3.133 κρούσματα - Στους 37 η Σουηδία
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Από «επιτυχία σε επιτυχία» η κυβέρνηση - 5 μήνες lockdown με... 72 νεκρούς και 3.133 κρούσματα - Στους 37 η Σουηδία
Αρίστος έγραψε:
Aυτα τα νουμερα ειναι επειδη υπηρχε χαοτικη διαφορα στο πρωτο κυμα.
Για βαλε μας να δουμε τη διαφορα στο ΔΕΥΤΕΡΟ κυμα.
Βαλτα μας εσυ. Εγω βλεπω οτι μας παιζουν double score οι σουηδοι και οι ψεκες πανηγυριζετε. Προσπαθειτε να πιαστειτε απο τα στατιστικα μιας μερας για να βγει το παραμυθι. Αγραμματοσυνη και δημοσιογραφια του κωλου.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ή με καραντινα ή ανοιχτα ολα αλλα υπεύθυνοι οι πολιτες να λαβαινουν μετρα
που νομιζουν αυτοι θα εχουμε τους ιδιους θανατους με ελαχιστη χρονικη διαφορα
λογω καιρου που βοηθαει σε απιστευτο βαθμο τις ιωσεις ... τωρα ειναι αργα για δακρυα στελα
που νομιζουν αυτοι θα εχουμε τους ιδιους θανατους με ελαχιστη χρονικη διαφορα
λογω καιρου που βοηθαει σε απιστευτο βαθμο τις ιωσεις ... τωρα ειναι αργα για δακρυα στελα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ή με καραντινα ή με συνορα ανοιχτα την που@σαμε αλλος θα ψοφαει απο τον ιο και αλλοι απο την πεινα
-δωστε διευθυνσεις με καδους πλουσιων να ξερουμε και τι τρωμε δηλαδη
-δωστε διευθυνσεις με καδους πλουσιων να ξερουμε και τι τρωμε δηλαδη
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αλλος λεει ζητω ο μπελογιανης -μλκ μας τι ζουμε !!! του αλλου δεν του αρεσε η παρελαση με τα αλογα
που εγινε στην βουλα; στην βουλιαγμενη; ... και οι αλλοι θελανε καραντινα πεντε μηνων φατε την τωρα
κερδαμε !!!ειμαστε με τον ιο εκατο χιλιαδες και λιγοι θαναι
διαδοχε κανε μια επενδυση στην ελλαδα και ανοιξε πεντε εξι γραφεια τελετων θα τα οικονομησεις
σε χρονο ντε ...αριστο σκεψου το και συ
που εγινε στην βουλα; στην βουλιαγμενη; ... και οι αλλοι θελανε καραντινα πεντε μηνων φατε την τωρα
κερδαμε !!!ειμαστε με τον ιο εκατο χιλιαδες και λιγοι θαναι
διαδοχε κανε μια επενδυση στην ελλαδα και ανοιξε πεντε εξι γραφεια τελετων θα τα οικονομησεις
σε χρονο ντε ...αριστο σκεψου το και συ
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Θυμάμαι τότε με τις τηλεοπτικές άδειες, τι αισιοδοξία, Θεέ μου. "Ούτε μία στο εκατομμύριο". Και τρομερή ταύτιση εδώ στο elefthero.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Aυτα τα νουμερα ειναι επειδη υπηρχε χαοτικη διαφορα στο πρωτο κυμα.
Για βαλε μας να δουμε τη διαφορα στο ΔΕΥΤΕΡΟ κυμα.
Βαλτα μας εσυ. Εγω βλεπω οτι μας παιζουν double score οι σουηδοι και οι ψεκες πανηγυριζετε. Προσπαθειτε να πιαστειτε απο τα στατιστικα μιας μερας για να βγει το παραμυθι. Αγραμματοσυνη και δημοσιογραφια του κωλου.
viewtopic.php?f=71&t=12650
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν μου κανει εντυπωση που απο την αγραμματοσυνη σου μπερδεψες τα διαγραμματα και τα στατιστικα. Η Ελλαδα εχει 742 θανατους ανα εκατομυριο και ειναι στην ειναι στην θεση νουμερο 46 ενω η Σουηδια εχει 1303 ανα εκατομυριο και ειναι στην θεση 22 με βαση τα στοιχεια μεχρι 30/3
https://www.statista.com/statistics/110 ... habitants/
Μονο εσυ θα μπορουσες να πιστεψεις οτι η Ελλαδα αν και εχει τους μισους θανατους απο την Σουηδια και παρομοιο πληθυσμο εχει παραπανω θανατους απο την Σουηδια ανα εκατομυριο.
https://www.statista.com/statistics/110 ... habitants/
Μονο εσυ θα μπορουσες να πιστεψεις οτι η Ελλαδα αν και εχει τους μισους θανατους απο την Σουηδια και παρομοιο πληθυσμο εχει παραπανω θανατους απο την Σουηδια ανα εκατομυριο.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Οι παραπανω θανατοι ανα εκατομμυριο της Ελλαδας ειναι τις τελευταιες μερες του Μαρτιου.
Μα ποσο μπουζουκι εισαι πια;
.
Μα ποσο μπουζουκι εισαι πια;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Οι παραπανω θανατοι ανα εκατομμυριο της Ελλαδας ειναι τις τελευταιες μερες του Μαρτιου.
Μα ποσο μπουζουκι εισαι πια;![]()
Η Ελλαδα εχει τους μισους θανατους ανα εκ. σε σχεση με την Σουηδια ολο το διαστημα απο τον Μαρτιο του '20 μεχρι σημερα. Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?
0 .