Τωρα του Κουλη του φταινε τα σοσιαλ μιντια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τωρα του Κουλη του φταινε τα σοσιαλ μιντια

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 13 Μαρ 2021, 01:04

Αγαπητοί κύριοι, αγαπητέ ΝΕΜΟ, δεν έχω ιδίαν γνώση για τον ιδιωτικό χαρακτήρα του νυν Πρωθυπουργού, όμως ο παππούς μου είχε προσωπική γνώση για τον χαρακτήρα του πατέρα του και συγκεκριμένο για την συμπεριφορά του προς μέλη της ίδιας της οικογενείας του. Έχω την πεποίθηση πως ο νυν Πρωθυπουργός είναι (μαζί την παρέα του) ο τελευταίος σκυταλοδρόμος μίας επαίσχυντης σκυταλοδρομίας προκειμένου να παραδοθεί στο έθνος μας η σκυτάλη της τέλειας καταιγίδας. Έπεσε στο κεφάλι μας μία πολλαπλή κρίση εσωτερική (οικονομίας, παιδείας, δικαιοσύνης, θεσμών, σθένους, κοινωνικής συνείδησης) και εξωτερική (πολεμική από εχθρούς και «συμμάχους») με τα όρνεα να πετάνε ήδη επάνω από το πτώμα (γιατί οι περισσότεροι «φίλοι μας» έχουν προεξοφλήσει το μοιραίο). Μία παρόμοια κατάσταση υπήρξε μόνο πριν την Άλωση. Ακόμα και κατά τους Περσικούς Πολέμους, η κατάστασή μας δεν ήταν τόσο τραγική επειδή οι Αθηναίοι είχαν προλάβει να εγκαθιδρύσουν την Δημοκρατία ενώ και ο εχθρός ήταν χειροπιαστός.
Πιστεύω πως αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί μόνο μετά από ενδελεχή σχεδιασμό, όχι βέβαια από τον νυν Πρωθυπουργό και την ομάδα του των «αρίστων», οι οποίοι πράγματι έχουν τα χαρακτηριστικά του κλητήρα σε πτωχευμένο εργοστάσιο (χαβαλέ και ανευθυνότητα). Αναφορικά για την παραίτησή τους, δεν νομίζω πως οι ιδιοκτήτες τους θα το επιτρέψουν πριν ολοκληρωθεί η δουλεία τους.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Μαρ 2021, 16:57

δεν εννοουσα παραιτηση για λογους ευθιξιας αλλα παραιτηση για λογους βαρεμαρας για τον ιδιο
αμα αρχισει και επιδεινωνεται η κατασταση
δεν εχει και δεν νιωθει καμια τιμη για το ποστο του .....εχει ζησει με χαβαλε ολοκληρη την ζωη του
τωρα θα αλλαξει; ....και αν προσεξατε κατι ξεχαστηκε ηδη το σκανδαλο παιδαριστειας
με τις πορειες και τις δηθεν διαδηλωσεις
ολα αυτα ειναι προσυμφωνημενα για ολες τις κατοχικες κυβερνησεις γιατι εχουμε γεμισει με αυγα του φιδιου
πως λεμε το( οινος πινομενος πολυς εν ερεθισμο και παντι πτωματι πληθυνοι)
αλλα θα το βρουν μπροστα τους καποτε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Μαρ 2021, 23:01

Εικόνα
2021

Εικόνα
1966

μισος αιωνας και, ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 15 Μαρ 2021, 07:22

LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
·
Jun 20, 2019
Αντε ρε συντροφοι να γινει επιτελους η μεταπολιτευση.Να τσακωνονται οι ΝΔμοκρατες με τους ΠΑΣΟΚους, να γραφει το ΚΚΕ για εντατικοποιηση της πάλης στους χωρους δουλειάς, να εξαφανιστουν τα συριζοπαρατραγουδα και το χουντόσογο ωστε να γυρισει το ακαουντ στην κανονικοτητα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 15 Μαρ 2021, 13:39

Οι φοιτητές του φταίνε, ο ένας τους φταίει ο άλλος τους φταίει. Θα αναλάβουν άραγε ποτέ την αποτυχία της πολιτικής τους; Με lockdown και φτάσαμε πάλι τα 2.500 κρούσματα ημερησίως. Πάλι εμείς διδάσκουμε ιστορία. Μακράν η πιο ανόητη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης ως τώρα. Ανίκανοι στα πάντα.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Μαρ 2021, 17:38

Comrade Giannis έγραψε:Οι φοιτητές του φταίνε, ο ένας τους φταίει ο άλλος τους φταίει. Θα αναλάβουν άραγε ποτέ την αποτυχία της πολιτικής τους; Με lockdown και φτάσαμε πάλι τα 2.500 κρούσματα ημερησίως. Πάλι εμείς διδάσκουμε ιστορία. Μακράν η πιο ανόητη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης ως τώρα. Ανίκανοι στα πάντα.

τους φταινε οι νεοι γιατι κανουν λεει κορωνοπαρτυ και οταν κανουν οι ιδιοι τους κορωνπαρτυ αυτοι δεν φταινε....βρε αι σηχτηρ

εχουν ξεφυγει το χασαν εντελως
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Μαρ 2021, 19:22

Άλλη μια τεράστια αποτυχία του Κούλη.

Δυο πρόεδροι, ένας πρίγκιπας και ένας πρωθυπουργός στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Απομόνωση βρε παιδί μου της χώρας, χωρίς εξωτερική πολιτική η χώρα.

Τι σου είναι αυτοί οι Άριστοι βρε παιδί μου, που είναι οι λαμπρές εποχές του Καρανίκα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Μαρ 2021, 20:38

pluton έγραψε:Άλλη μια τεράστια αποτυχία του Κούλη.

Δυο πρόεδροι, ένας πρίγκιπας και ένας πρωθυπουργός στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Απομόνωση βρε παιδί μου της χώρας, χωρίς εξωτερική πολιτική η χώρα.

Τι σου είναι αυτοί οι Άριστοι βρε παιδί μου, που είναι οι λαμπρές εποχές του Καρανίκα.

πλουτων θα ψηφισουμε τον κασι ; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΦΟΡΜΙΓΞ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΦΟΡΜΙΓΞ » 16 Μαρ 2021, 22:16

Εάν οι μόνες επιλογές μας περιορίζονται μεταξύ του Κασιδιάρη και του Καρανίκα, τότε είναι νομίζω καιρός να αναστήσουμε τον Πρίγκιπα Βλαντ. Για να εκλέξουμε ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Ραν-Ταν-Πλαν και Υπουργούς τους Ντάλτον, τελικά είχε δίκαιο ο Καμμένος, μας έχουνε ταράξει στο ψέκασμα.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Μαρ 2021, 09:45

ΦΟΡΜΙΓΞ έγραψε:Εάν οι μόνες επιλογές μας περιορίζονται μεταξύ του Κασιδιάρη και του Καρανίκα, τότε είναι νομίζω καιρός να αναστήσουμε τον Πρίγκιπα Βλαντ. Για να εκλέξουμε ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Ραν-Ταν-Πλαν και Υπουργούς τους Ντάλτον, τελικά είχε δίκαιο ο Καμμένος, μας έχουνε ταράξει στο ψέκασμα.

αν δεν υπαρχουν καινουργια κομματα στις εκλογες που θα ερθουν τοτε θα ψηφισω τον κασι και θα ειμαι και πολυ περήφανος

με αυτα που ειπες θα ανοιξω νημα με τιτλο με τι κριτήρια ψηφιζει κανεις
οπου θα σας δωσω την ευκαιρια να μου τα χωσετε αλλα με επιχειρηματα

προς το παρον εχουμε τον κασι και βρειτε μου εσεις καποιον αλλον καλυτερο οπου θα μου υποδειξετε τα καλλη του :laugh1:

και θα μου πειτε ιδου νεμο τι θα ψηφισεις
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”