Ο Δρίτσας δεν ήταν εκείνος ο ... αριστερός που ξεσήκωσε όλο το νησί του επειδή πιάσανε τη φίλη του την ταβερνιάρισσα που δεν έκοβε αποδείξεις;
Αυτός και αν είναι αριστερός. Στο κόμμα των συνεχιστών του Βελουχιώτη, όπως υποστηρίζουν. Στο κόμμα που ηταν και ο Αρίστος.
Ο Δρίτσας είχε δίκιο. Αλλά τι πραγματικά είπε; – του Άρη Χατζηστεφάνου
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Ο Δρίτσας είχε δίκιο. Αλλά τι πραγματικά είπε; – του Άρη Χατζηστεφάνου
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:ρε παπαρες οταν κανετε πεσιματα ο ενας στον αλλον καντε το εξυπνα τουλαχιστον να εχει και λιγο ενδιαφερον
σε μας που σας διαβαζουμε τι θα πει γλυφτες και ρουφιανοι υπαρχουν μεγαλυτεροι γλυφτες και ρουφιανοι
απο σας τους δημοσιους; και σε γλυφτες και ρουφιανους βαζω και τους μπαχαλακηδες που πληρωνονται
για να τα σπανε ολοι με το δημοσιο χρημα αμοιβεστε
καλά
πες μας τι λέει εδώ ο συγγραφέας
Αυτός είναι ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο ο κόσμος δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν (και αυτό δεν έχει καμία σχέση με όσα είπε ο Δρίτσας). Αντίθετα, στα πρώτα χρόνια της οργάνωσης αρκετοί είδαν θετικά τη δράση της, γνωρίζοντας ότι το καραμανλικό κράτος δεν τιμωρούσε επαρκώς τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος – όπως παλαιότερα η ελληνική δεξιά προστάτευε τους συνεργάτες των ναζί. Οι κυβερνώντες, με την ανοχή τους στους χουντικούς, ωθούσαν ένα τμήμα της κοινωνίας να δει θετικά μια μορφή πάλης η οποία είναι καταστροφική για τα συμφέροντα της κοινωνίας.
και μετά θα κάνουμε συζήτηση
που διαφωνείς σε αυτό που γράφει
δεν ισχύει;
μου χαλασε το συστημα και μολις το επανεφερα αλλα ειναι αργο ..ακου μη λες χαζομαρες προτου γραψεις κατι
κανε μια δοκιμη πρωτα με τον χαζο του χωριου αν δεν σε καταλαβει αυτος μη τα γραφεις εδω
-περιμενε να γραψω και στον πλουτων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

pluton έγραψε:nemo έγραψε:δηλαδη φαντασου τους αριστερους τι ατομα ψηφιζουν μλκ ειστε χειροτεροι και απο τους δεξιους σε αυτο
επρεπε να του χωθουν και οι αριστεροι για να καταλαβει ο μακακας τι μαλακια πεταξε;
και αναθεμα αν το πηρε πισω καταβαθος και καταβαθος τωρα που μιλαμε για βαθος
οι αριστεροι βρισκονται πιο κοντα στα πιθηκια λογω μαλακυνσης του εγκεφαλου
και υστερα κατηγορούν τον αδωνη που εμεις τα εθνικια ειμαστε απο τουυς πρωτους που τον ξεφωνισαμε
αλλα ποτε δεν ειπε τις μπαρουφες των αριστερων εσεις τις αμολατε λες και ο χρονος ειναι σταματημενος καπου στο 60
Εσένα η σκέψη σου είναι πολύπλοκη, για να κατανοήσω πρέπει να σπουδάσω καλά το συντακτικό του ΤΑΥΓΕΤΗ και μετά να κάνω προσπάθεια κατανόησης των ποστ σου.
Εκτός και αν κάνεις χιούμορ σ αυτή την περίπτωση, πως λέγεται αυτός ο τύπος με τον Κανάκη που λέει τα ανέκδοτα στο Ράδιο Αρβύλα....Στάθης Παναγιωτόπουλος; κάπου εκεί το εντάσσω το χιούμορ σου.
θα σου πω κατι για να σε βοηθησω να επεκτεινεις την αντιληψη σου ακριβως στο θεμα που διαφωνεις
ας πουμε οτι ερχομαι καθε μερα εκει που καθεσαι αμεριμνος και γραφεις στο φορουμ και σε καρπαζωνω
και αυτο γινεται καθε μερα ..πες μου τωρα ποιος φταιει πιο πολυ εγω που σε καρπαζωνω ή εσυ που το δεχεσαι;
εσυ ασφαλως αλλα παιζει και η περιπτωση να εισαι μαζοχα και να σου αρεσει καταβαθος
το ιδιο συμβαινει με την σχεση των μπαχαλακηδων και του κρατους ..τι στο καλο δεν καταλαβαινεις ;
0 .
-
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Basic poster

γ λ.....................................<ε ῖ >.....................................φ τ ε ς.
γλείφω, (μειωτικό) κολακεύω.
↪Εἶναι ἕνας τιποτένιος. Μόνο γλείφοντας τοὺς προϊσταμένους του θὰ πάρει προαγωγή.
=========================================
Γλ....ύ....πτης εἶναι αύτός,
Νίκος Ἰ. Γεωργίου:

↪Εἶναι ἕνας τιποτένιος. Μόνο γλείφοντας τοὺς προϊσταμένους του θὰ πάρει προαγωγή.
Νίκος Ἰ. Γεωργίου:

1 .
-
pluton
- Supreme poster

Ελπίζω τώρα που σταμάτησε την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας, να σταματήσει και την απεργία στο νερό.
Κουλούρι μη φάει μόνο γιατί έχει πολλές θερμίδες.

Κουλούρι μη φάει μόνο γιατί έχει πολλές θερμίδες.

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Deutsch Lover
- Basic poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:ρε παπαρες οταν κανετε πεσιματα ο ενας στον αλλον καντε το εξυπνα τουλαχιστον να εχει και λιγο ενδιαφερον
σε μας που σας διαβαζουμε τι θα πει γλυφτες και ρουφιανοι υπαρχουν μεγαλυτεροι γλυφτες και ρουφιανοι
απο σας τους δημοσιους; και σε γλυφτες και ρουφιανους βαζω και τους μπαχαλακηδες που πληρωνονται
για να τα σπανε ολοι με το δημοσιο χρημα αμοιβεστε
καλά
Αυτός είναι ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο ο κόσμος δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν (και αυτό δεν έχει καμία σχέση με όσα είπε ο Δρίτσας). Αντίθετα, στα πρώτα χρόνια της οργάνωσης αρκετοί είδαν θετικά τη δράση της, γνωρίζοντας ότι το καραμανλικό κράτος δεν τιμωρούσε επαρκώς τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος – όπως παλαιότερα η ελληνική δεξιά προστάτευε τους συνεργάτες των ναζί. Οι κυβερνώντες, με την ανοχή τους στους χουντικούς, ωθούσαν ένα τμήμα της κοινωνίας να δει θετικά μια μορφή πάλης η οποία είναι καταστροφική για τα συμφέροντα της κοινωνίας.
δεν ισχύει;
Ποιοί ήταν οι πρωταίτιοι της Χούντας; Οι σοφέρ, ένας λοχίας, ο Αξαρλιάν και ο Μπακογιάννης;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:γ λ.....................................<ε ῖ >.....................................φ τ ε ς.
Νίκος Ἰ. Γεωργίου:
εχεις δικιο αλλα εχω πολλα δικαιολογητικα 1δεν δουλευε το chrome ουτε και τωρα δουλευει σωστα
απο 5-6 φορες που εγραψα κατορθωσα να στειλω την μια
ειδα τις παπαριες που εγραψε και συνεχιζει να γραφει ο βαλλον και καπου τα εφτυσα
- το chrome συνεχιζει να μην μπορει να στειλει τα μηνύματα
0 .
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
καλά
δεν ισχύει;
μου χαλασε το συστημα και μολις το επανεφερα αλλα ειναι αργο ..ακου μη λες χαζομαρες προτου γραψεις κατι
κανε μια δοκιμη πρωτα με τον χαζο του χωριου αν δεν σε καταλαβει αυτος μη τα γραφεις εδω
κατάλαβα σου έβαλα δύσκολα και έπεσες νοκ αουτ ε;
τσ τσ τσ
αυτά τα εθνίκια δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιότερα..
δεν τα φτιάχνουν καλά ρε σεις τώρα πια
χαλάνε για πλάκα
ούτε εγγύηση δεν έχουν
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
vallon
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Ο Δρίτσας δεν ήταν εκείνος ο ... αριστερός που ξεσήκωσε όλο το νησί του επειδή πιάσανε τη φίλη του την ταβερνιάρισσα που δεν έκοβε αποδείξεις;
Αυτός και αν είναι αριστερός. Στο κόμμα των συνεχιστών του Βελουχιώτη, όπως υποστηρίζουν. Στο κόμμα που ηταν και ο Αρίστος.
ωχχχ
κοιτάτε και την μάρθα βουρτση που ξετσούμισε και συμμετέχει στα τόπικ λαϊκής κατανάλωσης
.gif)
σήμερα δεν έχεις να παίξεις ...Πριτζζζζζζ ;;;;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:μου χαλασε το συστημα και μολις το επανεφερα αλλα ειναι αργο ..ακου μη λες χαζομαρες προτου γραψεις κατι
κατάλαβα σου έβαλα δύσκολα και έπεσες νοκ αουτ ε;
τσ τσ τσ
αυτά τα εθνίκια δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιότερα..
δεν τα φτιάχνουν καλά ρε σεις τώρα πια
χαλάνε για πλάκα
ούτε εγγύηση δεν έχουν
ρε συ τι δυσκολα; καταρχην δεν καταλαβες και παλι τι γραφει αφου επιμενεις να σου πω
δηλαδη εσυ πως θα το παρουσιαζες στους μαθητες ;
δεν υπηρχε τρομοκρατια αλλα 11 με 12 ατομα πεθαναν που ειχαν συγγενεις μανα πατερα και κλπ
αν ησουν εσυ μια παράπλευρη απωλεια η μανα σου θα χαιροταν γιατι σε σκότωσαν για καλο σκοπο; κλπ κλπ
και αν θεωρησουμε τα εγκληματα ιδεολογικα γιατι τοτε να μην αθωώσουμε και τον ρουπακια και αυτο μια ιδεολογικη
παραπλευρη απωλεια ειναι ,,να μην το συνεχισω γιατι ειναι και ανοστο θεμα αφου και παλι δεν θα το καταλαβεις

0 .