TAYGETHS έγραψε:Φιλε θα σου πω κατι εκ πειρας.
Σε κεντρικο σχολειο των αθηνων τα στατιστικα με ολα τα εξοδα ενοικια κτηριου(αν ηταν ιδιοκτητο θα κοστιζε περισσοτερο),δεη,τηελφωνα,θερμανση .λειτουργικα εξοδα,και μισθοι καθηγητων κοστιζαν ανα μαθητη 10.000 Ευρω.
Ταυτοχρονα ενα παιδι που πηγαινε σε φροντιστηριο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ πληρωνε 550 ευρω το μηνα,επι 10 μηνες και σε ταξεις των 10 το πολυ ατομων.Και εκει μαθαινουν τα παιδια γραμματα.Αρα;Ενα σοβαρο κρατος καταργει τα σχολεια αυτα στην ελλαδα .πατε παιδια φροντηστηρια ,αυτη ειναι η υλη (οχι της πλακας που ειναι σημερα ολο τον χρονο 50 σελιδες αλλα οπως ηταν παλια των τριων τελαυταιων ταξεων του λυκειου) και στο τελος του σχολικου ετους ελατε για εξετασεις.
Ουτε καταληψεις,ουτε απεργειες,ουτε τεμπεληδες συνδικαλιστες κτλ
Καθε χρονο οι διαφορες ενωσεις εκπαιδευτικων ( ο θεος να τους κανει )εχουν εκλογες.καμμια δεκαρια παραταξεις συνηθως αριστερες μια μονο Νδ.κανουν προεκλογικο αγωνα στα σχολεια.Κραταει η καθε παραταξη μια διδακτικη ωρα ολο το σχολειο πραγμα που σημαινει ολα τα παιδια εχουν διαλυμα και οι χαμενες ωρες πολλαπλασιαζονται.Και οι ιδιοι συνδικαλιστες(σχεδον στο συνολο του αριστεροι) ουρλιαζουν εναντιον του υπουργου για τις ..χαμενες ωρες.να πω ουστ ειναι λιγο.Και οποιος ειναι μαγκας ας μου απαντησει οχι με αηδιες να μου πει αν αυτα ειναι η οχι αληθεια.
ε πες το ρε μεγάλε ότι θέλεις μόνο ιδιωτική παιδεία
πες το ότι θέλεις να έχουμε μόνο σχολεία που να τα κονομάτε, Δεν θέλετε εσείς και οι όμοιοί σας να υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ σχολεία γιατί δεν κονομάτε. Ετσι ξέρω κι εγώ, ναι εσύ και οι όμοιοί σου δεν σας ενδιαφέρει να μπορεί ένα φτωχόπαιδο να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με ένα πλουσιόπαιδο γιατί έτσι το φτωχόπαιδο δεν πρέπει να μπορεί να πιάσει καλή θέση διευθυντική αφού ΔΕΝ θα μπορεί να έχει τα πτυχία και τα τυπικά προσόντα, μόνο τα δικά σας τσογλάνια πρέπει να τρώνε ψωμί , τα άλλα του κοσμάκη πρέπει να πεθαίνουν αφάγωτα.
Όλη η πατέντα είναι να αποκλείσετε τα παιδιά του λαού από το να μπορούν να σπουδάσουν και να γίνονται αυτόματα ανειδίκευτοι εργάτες που θα τους κάνετε ότι θέτε.
Αφού ο καθένας που τα διαβάζει αυτά καταλαβαίνει απλά ελληνικά, τότε πρέπει να διαλέξει. Εσάς και την τρουθ τιμ ή τον απλό εκπαιδευτικό που αγωνίζεται να ξελασπώσει τα φτωχόπαιδα όλου του κόσμου.
Το πιο αστείο είναι ότι όλοι οι νενεκοι σαν κι εσάς δεν έχετε στον ήλιο μοίρα και αδυνατείτε να καταλάβετε ποιο είναι το συμφέρον των παιδιών σας. Των δικών σας παιδιών, αλλά που... είναι θέμα μυαλού τι να κάνουμε...