Μπααααχαλο η χώρα Κούληηηηη, την κατάστρεψε διαλύοντας την ΔΕΗ..!!!!!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μπααααχαλο η χώρα Κούληηηηη, την κατάστρεψε διαλύοντας την ΔΕΗ..!!!!!!

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Φεβ 2021, 21:03

pluton έγραψε:
Στέφανος Μάνος: "Ζω στην Εκάλη από παιδί, τέτοια διάλυση πρώτη φορά βλέπω"

https://www.news247.gr/koinonia/stefano ... 45601.html

:D :D

Ισχυει, τετοια διαλυση οπως με τον Κουλη πρωθυπουργο, δεν εχουμε δει ποτέ. Εχει σπασει ολα τα μαλακομετρα ο γκαντεμης μαζι με τη χαζοπαρεα του, που παριστανει κυβερνηση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 10:33

Ναι τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ, τον Καρανίκα και την Δούρου θέλετε να βάλει;

Τώρα μιλάμε και κάνουμε χαβαλέ για 20-30 τοπικά περιστατικά λόγω του χιονιά που θα λυθούν σε μια - δύο μέρες.

Εγώ πέρασα από την Γιουγκοσλαβία του Τίτο και από πόλη σε πόλη - υπό ομαλές συνθήκες - είχε διακοπή ρεύματος και χαμηλή τάση, έβλεπες την λάμπα από 70 κηρίων να γίνεται 15 κηρίων και στην Βουλγαρία του Ζίφκωφ σε τουριστική καλοκαιρινή περίοδο στον Πύργο και στην Βάρνα διακοπές ρεύματος... φαντάζομαι ВладимирВладимирович κάτι ανάλογο θα γινόταν και στην ΕΣΣΔ, έχουμε για αυτά τα θέματα πληροφόρηση από ναυτικούς σε τι συνθήκες ζούσαν οι σοβιετικοί πολίτες και τι είδους υπηρεσίες τους παρείχε το καθεστώς.

Άηντε τώρα που αρχίσατε να νοιάζεστε και για την Εκάλη, την γειτονιά των εκατομμυριούχων.

Έτσι πολύ ενδεικτικά να σας βάλω τι έγινε το 2016 με τα χιόνια:

....Το κύμα κακοκαιρίας, έκανε την εμφάνισή του με... άγριες διαθέσεις, όπως είχαν προβλέψει και οι μετεωρολόγοι, προκαλώντας μικρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αλλά μεγάλα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη δεν επιτρέπουν την εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων.

Στα λευκά έχουν ντυθεί Κρήτη, νησιά βορείου Αιγαίου, Ήπειρος, Θεσσαλία, Βοιωτία, αλλά και η Αττική, με το χιόνι να έχει καλύψει ακόμη και το κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

.......

Η κακοκαιρία δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στις μετακινήσεις με τους συρμούς του Ηλεκτρικού σιδηροδρόμου να κινούνται από τις 8 το πρωί κανονικά σε όλο το μήκος της διαδρομής, από Πειραιά μέχρι Κηφισιά, καθώς αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει από την έναρξη της βάρδιας.

.........

Η πυκνή χιονόπτωση και η χιονόστρωση σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική έχει προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, όχι τόσο σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, αλλά κυρίως στις περιφερειακές.

......

Σύμφωνα με την τροχαία η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί:

-Στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς το καζίνο.

-Στη λεωφόρο Πεντέλης: Από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ξενία.

-Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.

-Λ. Διονύσου: Από το γήπεδο Διονύσου έως τον Αγιο Πέτρο.

-Οδός Αγίου Μερκουρίου - Βαρυμπόμπης, από το ύψος του εστιατορίου «Λεωνίδας».

Στους άλλους δρόμους της Αττικής η κυκλοφορία διεξάγεται με μικροπροβλήματα, ενώ οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή, λόγω της ολισθηρότητας από τη χιονόπτωση.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων από το 10ο χλμ της επαρχιακής οδού Αλεποχωρίου έως την παραλιακή οδό της περιοχής.

.........

Αντίθετα πολύωρη διακοπή ρεύματος είχαμε τα ξημερώματα σε ορισμένες περιοχές αφού τέθηκαν εκτός δικτύου αρκετά τμήματα τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στη Βοιωτία. Διακοπή ρεύματος υπήρχε στην περιοχή της Λιβαδειάς αφού τέθηκαν εκτός δικτύου υποσταθμοί της Δ.Ε.Η. όπως επίσης και την περιοχή της Κωπαΐδας αλλά και τις περιοχές Αμφίκλειας και Τιθορέας. Νωρίς το πρωί οι τεχνικοί της Δ.Ε.Η. μετά από χειρισμούς που έκαναν στο δίκτυο αποκατέστησαν ένα μεγάλο τμήμα των βλαβών ενώ παραμένει εκτός δικτύου η περιοχή της Κωπαΐδας στην Βοιωτία.....

https://www.cnn.gr/ellada/story/60606/k ... s-sto-2016

Απότομα τώρα μάθαμε ότι χιόνι=προβλήματα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Φεβ 2021, 10:45

Τέτοιο μπουρδέλο δεν έχει ξαναγίνει.

Η μόνη φορά που θυμάμαι να υπήρχαν τέτοιες εκτεταμένες και μεγάλης διάρκειας διακοπές ρεύματος ήταν με το σεισμό της Πάρνηθας το 1999. Αλλά τότε είχαν πέσει πυλώνες και είχαν γίνει φοβερές καταστροφές στα βόρεια της Αττικής. Και βέβαια μιλάμε για κάτι ξαφνικό και μη προβλέψιμο.

Με το πρώτο χιονάκι να παραλύει το σύμπαν, δεν το έχω δει ξανά. Και τί να πουν και χώρες στα κεντρικά και βόρεια Βαλκάνια, που τέτοια φαινόμενα -ή και χειρότερα- έχουν αρκετά συχνά, αλλά οι δρόμοι δεν κλείνουν και το ρεύμα δεν κόβεται για μέρες ολόκληρες.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 11:25

Ειπαμε, ο Κουλης ειναι μια καταστροφή οσο για τη χωρα τοσο και για το κόμμα που εκπροσωπεί. Επειγόντως πρεπει να απομακρυνθεί απο την εξουσια μαζι με ολο το σκυλολοι του, και αυτο πρεπει να το κανουν οι ιδιοι οι νεοδημοκρατες. Αν τους εχει απομείνει ελάχιστη λογικη ή τουλάχιστον ένστικτο αυτοσυντήρησης...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 11:36

Μνήμη χρυσόψαρου.

2017

Τοξικό μαύρο χιόνι έπεσε στη Σιβηρία - Τεράστια οικολογική καταστροφή

https://www.lifo.gr/now/perivallon/2266 ... katastrofi

Όλα τέλεια στην Ρωσία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 11:56

Παλι αρχισες το whataboutism;
Ρε μαλακαμ', εμενα προσωπικά δεν μου καιγεται καρφι για το αν καταστρέψει την Ελλαδα ο γκαντεμης. Εγω ανα πασα στιγμήν μπορω να μαζεψω τα κουβαδακια μου και να φυγω. Ο Αντμινοβιτς θα τα σκασει σε Κροατία :laugh1:
Ο Διάδοχος θα συνεχίζει να σας τρολλαρει απο τα Τζερμανια.
Κοκ.

Εσυ πως θα ζήσεις σε μια πλήρως διαλυμένη χωρα, το εχεις σκεφτεί ποτέ; Δεν νομιζω να εχεις καποιο σχεδιο απόδρασης ετοιμο, ή το εχεις; Για μολογα :madwoman:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 12:12

ВладимирВладимирович έγραψε:Παλι αρχισες το whataboutism;
Ρε μαλακαμ', εμενα προσωπικά δεν μου καιγεται καρφι για το αν καταστρέψει την Ελλαδα ο γκαντεμης. Εγω ανα πασα στιγμήν μπορω να μαζεψω τα κουβαδακια μου και να φυγω. Ο Αντμινοβιτς θα τα σκασει σε Κροατία :laugh1:
Ο Διάδοχος θα συνεχίζει να σας τρολλαρει απο τα Τζερμανια.
Κοκ.

Εσυ πως θα ζήσεις σε μια πλήρως διαλυμένη χωρα, το εχεις σκεφτεί ποτέ; Δεν νομιζω να εχεις καποιο σχεδιο απόδρασης ετοιμο, ή το εχεις; Για μολογα :madwoman:

Αυτά που λες πάροικε τα σκέφτηκα και με τρόμαξαν στην πενταετία του ΣΥΡΙΖΑ και τότε είχα λόγο διότι υπήρχαν στο κουβέρνο ο Τσίπρας, η Δούρου, ο Καρανίκας κλπ άχρηστοι, σήμερα αν μη τι άλλο διοικούν οι άριστοι, ασχολείστε με πράματα που είναι μόνιμα σε περιόδους χιονιού στην Ελλάδα πχ

Τον Ιανουάριο του 2019 είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης είχαμε χιόνια. Τότε όπως και σήμερα, έκλεισε η εθνική οδός προληπτικά για 73 χλμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 12:35

Και ο ΣΥΡΙΖΑ το ιδιο καραγκιοζ μπερντε ειναι, αλλα αυτο ειναι το αλλουνου παπα ευαγγελο. Δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, το κομμα σου κυβερνάει και το κομμα σου παθαίνει ζημιά απο τις μαλακιες του γκαντεμη.

ΥΓ. Παροικο να πεις τον πρώτο σου τον γιο ρε αρναουτοβλαχε, εμεις δηλωναμε Έλληνες οταν εσεις ουτε καν γνωριζατε τι εστι αυτο και την ελληνικη γλωσσα την ακουσατε μονο στις εκκλησιες. Βασικά εμεις σας καναμε Ελληνες (κακως βεβαια αλλα τεσπα). Γι'αυτό κατσε καλύτερα στα αυγα σου, δεν σε συμφερει να τσακωνεσαι μαζι μου για ελληνισμο. Θα βγεις χαμμενος και θα κλαψεις :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 15:41

ВладимирВладимирович έγραψε:Και ο ΣΥΡΙΖΑ το ιδιο καραγκιοζ μπερντε ειναι, αλλα αυτο ειναι το αλλουνου παπα ευαγγελο. Δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, το κομμα σου κυβερνάει και το κομμα σου παθαίνει ζημιά απο τις μαλακιες του γκαντεμη.

ΥΓ. Παροικο να πεις τον πρώτο σου τον γιο ρε αρναουτοβλαχε, εμεις δηλωναμε Έλληνες οταν εσεις ουτε καν γνωριζατε τι εστι αυτο και την ελληνικη γλωσσα την ακουσατε μονο στις εκκλησιες. Βασικά εμεις σας καναμε Ελληνες (κακως βεβαια αλλα τεσπα). Γι'αυτό κατσε καλύτερα στα αυγα σου, δεν σε συμφερει να τσακωνεσαι μαζι μου για ελληνισμο. Θα βγεις χαμμενος και θα κλαψεις :yesyes:

Ειλικρινά χαίρομαι αφάνταστα που σε θίγει το "πάροικος", εγώ ξέρω πολύ καλά ποιο είναι το φρόνημα των Ποντίων λόγω καταγωγής, αυτό που δεν ξέρω είναι τι ζημιά σου έχει κάνει το ναρκωτικό που σε πότιζαν στην σοβιετία... Άκου λοιπόν συνέλληνα. Στην Ελλάδα μένουμε ξέροντας ότι ο τόπος έχει προτερήματα έχει και ελαττώματα και δεν λακίζουμε στην πρώτη δυσκολία (όπως εσύ μου έγραψες), ξέρουμε ότι πολεμάμε σαν "έθνος ανάδελφο", μόνοι μας εναντίων όλων, ακόμη και εναντίον του κακού μας εαυτού.

Την ΝΔ την έχω χεσμ@νη, ομοίως και όλο το πολιτικάντικο σκυλολόι της δημοκρατίας σας.

Απ ότι κατάλαβα

το κομμα σου παθαίνει ζημιά απο τις μαλακιες του γκαντεμη.

Δεν έχεις να πεις κάτι με την διαχείριση του προβλήματος εκτός το ότι ο Κούλης είναι κατά την γνώμη σας γκαντέμης... Ε! λοιπόν προτιμώ να έχω κυβερνήτη γκαντέμη παρά ανίκανο και αλήτη.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΜΥ για τη «Μήδεια»: Χιονιάς 40ετίας -Χιόνιζε για 36 ώρες»

«Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν τα ξημερώματα Δευτέρας 15/02 (ώρα 0500 τοπική) κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Αττικής. Σε αυτή τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας, οι χιονοπτώσεις επεκτάθηκαν στα υπόλοιπα βόρεια τμήματα του νομού και αργότερα στα ανατολικά. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας συνεχίστηκαν και στο κέντρο της πόλης της Αθήνας»

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/emy-gi ... es-pinakas

ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ

Με φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο (δείτε τα κάτω) από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν χιλιάδες πολίτες είχαν μείνει εγκλωβισμένοι επί οκτώ και πλέον ώρες στη χιονισμένη Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, επέλεξε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Αλέξη Τσίπρα και την κριτική του για το κλείσιμο του αυτοκινητοδρόμου με απόφαση Χρυσοχοΐδη και γενικότερα την ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια».

https://www.youtube.com/watch?v=b0KBPJu ... =emb_title
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 16:36

Ακριβώς επειδή μεγαλωσα στην ΕΣΣΔ, εχω αλλεργία σε δικτατορίες και αυταρχικα καθεστώτα. Μπορω να ειμαι υπομονετικός σε πολλα πραγματα αλλα οχι οταν κάποιος προσπαθεί να μου στερήσει τις ελευθερίες μου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”