--------
Παρ' το χαμπαρι, εγώ μεγάλωσα στη σοβιετια, σε κλίμα προπαγάνδας και ψέματος. Εχω ανοσια στα κοθμοθνιστικα σας κολπα

ВладимирВладимирович έγραψε:Ο προπαγανδιστης συνεχίζει να μας πασαρει τους αχρηστους αριθμους "θανατων απο κοβιντ". Ενω δεν ειμαστε ολοι με μνήμη χρυσόψαρου και ακομα θυμόμαστε οτι στο πρώτο κυμα ουτε τεστ κανανε ουτε νεκροψίες για την αιτία θανάτων.
--------
Παρ' το χαμπαρι, εγώ μεγάλωσα στη σοβιετια, σε κλίμα προπαγάνδας και ψέματος. Εχω ανοσια στα κοθμοθνιστικα σας κολπα

ВладимирВладимирович έγραψε:Κριμα που δεν πιανει η προπαγανδα, ε;

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Κριμα που δεν πιανει η προπαγανδα, ε;
Ειναι προπαγανδα οτι το 12.000 ειναι μεγαλυτερο του 6.000?

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι προπαγανδα οτι το 12.000 ειναι μεγαλυτερο του 6.000?
Η προπαγανδα ειναι να παραθετεις μαγειρεμένους αριθμους για να ξεπλύνεις τη χουντα.

Λαχουρένιος έγραψε:Για πες, ποιοι ειναι οι αληθινοι αριθμοι?

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Για πες, ποιοι ειναι οι αληθινοι αριθμοι?
Κανείς δεν ξερει αληθινούς αριθμους γι'αυτο το μονο που εχει σημασια ειναι το excess mortality της καθε χωρας. Και παλι απο εκεινο τον αριθμο πρεπει να αφαιρεθούν οι αιτίες θανατων που εχουν αυξηθεί λόγω των λοκνταουνς (καρδιακα, εγκεφαλικά επεισόδια, αθεράπευτοι καρκίνοι, αυτοκτονιες κοκ).

ВладимирВладимирович έγραψε:Σιγα μη τρεχω να γουγλαρω τη προπαγανδα. Την αλλη θα μου πεις να ανοιξω και την τηλεόραση για να ενημερωθω;