Αρχικά ήθελα να κράξω τη ΝουΔούλα, και το επικοινωνιακό παιχνίδι της, γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια προέρχονται από ΕΣΠΑ της ΕΕ, και δεν έχουν σχέση με πολιτικές αποφάσεις. Και ο ΣΥΡΙΖΑ από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης, μπορεί να προτείνει ό,τι θέλει.
Αλλά για να τα λέμε όλα και ως έχουν.
Ένα κόμμα, ποσώ δε μάλλον κόμμα εξουσίας, δεν υποτίθεται πως θα έπρεπε να πρεσβεύει σε κάποιον βαθμό, όλες τις κοινωνικές ομάδες;
Δηλαδή ας πούμε, για την αριστερά κάθε μπάτσος είναι εξ ορισμού χαμένη υπόθεση, όπως για την δεξιά θα μπορούσε να είναι χαμένη υπόθεση ένας λιμενεργάτης;
Δεν θα έπρεπε, ακόμα και αν μία ομάδα δεν διάκειται ευνοϊκά υπέρ του κόμματος, από θέση εξουσίας, να φροντίζει ΚΑΙ για αυτή την ομάδα, ως τμήμα μιας εύρυθμης κοινωνικής λειτουργείας;
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΟ
-
fasistario
- Mr Lamogio

Re: ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΟ
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
denplirono
- Extreme poster

Βασίλης Κικίλιας: Δήθεν γιορτή τα Χριστούγεννα - 16.12.2020
--------------------
Τα Χριστουγγενα ειναι η εορτη της γεννησης του Χριστού. Δηθεν διποδο εισαι εσυ, για άνθρωπος ουτε καν απο μακρυά δε μοιαζεις
--------------------
Τα Χριστουγγενα ειναι η εορτη της γεννησης του Χριστού. Δηθεν διποδο εισαι εσυ, για άνθρωπος ουτε καν απο μακρυά δε μοιαζεις
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

fasistario έγραψε:Αρχικά ήθελα να κράξω τη ΝουΔούλα, και το επικοινωνιακό παιχνίδι της, γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια προέρχονται από ΕΣΠΑ της ΕΕ, και δεν έχουν σχέση με πολιτικές αποφάσεις. Και ο ΣΥΡΙΖΑ από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης, μπορεί να προτείνει ό,τι θέλει.
Ένα κόμμα, ποσώ δε μάλλον κόμμα εξουσίας, δεν υποτίθεται πως θα έπρεπε να πρεσβεύει σε κάποιον βαθμό, όλες τις κοινωνικές ομάδες;
Δηλαδή ας πούμε, για την αριστερά κάθε μπάτσος είναι εξ ορισμού χαμένη υπόθεση, όπως για την δεξιά θα μπορούσε να είναι χαμένη υπόθεση ένας λιμενεργάτης;
Δεν θα έπρεπε, ακόμα και αν μία ομάδα δεν διάκειται ευνοϊκά υπέρ του κόμματος, από θέση εξουσίας, να φροντίζει ΚΑΙ για αυτή την ομάδα, ως τμήμα μιας εύρυθμης κοινωνικής λειτουργείας;
Ολες οι κυβερνησεις και τα καθεστωτα θελουν να τα εχουν καλα με τα σωματα ασφαλειας και να εχουν τον ελεγχο τους γιατι πανω σε αυτα βασιζεται η εξουσια τους. Οι λιμενεργατες και αλλες κοινωνικες ομαδες και στρωματα δεν τους ενδιαφερουν γιατι δεν τους εχουν αναγκη και τους θυμουνται μονο λιγο πριν τις εκλογες. Επειδη ομως το κανουν ολοι δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κατακρινουμε τις συγκεκριμενες κυβερνησεις που τα κανουν.
Εν προκειμενω, ειναι απαραδεκτο να ζηταει ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουν επιδομα τα γουρουνια σε μια περιοδο που γαμιεται το συμπαν, με 10% υφεση και ενα πεμπτο μνημονιο στον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικα οταν αυτο το κομμα το παιζε Acab μεχρι πριν καποια χρονια.
Οι αστυνομικοι ειναι ΔΥ με στολη πραγμα που σημαινει οτι την εχουν καλυτερα απο το 95% των ιδιωτικων υπαλληλων. Ειναι οι τελευταιοι που χρειαζονται ενισχυση.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:fasistario έγραψε:Αρχικά ήθελα να κράξω τη ΝουΔούλα, και το επικοινωνιακό παιχνίδι της, γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια προέρχονται από ΕΣΠΑ της ΕΕ, και δεν έχουν σχέση με πολιτικές αποφάσεις. Και ο ΣΥΡΙΖΑ από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης, μπορεί να προτείνει ό,τι θέλει.
Ολες οι κυβερνησεις και τα καθεστωτα θελουν να τα εχουν καλα με τα σωματα ασφαλειας και να εχουν τον ελεγχο τους γιατι πανω σε αυτα βασιζεται η εξουσια τους. Οι λιμενεργατες και αλλες κοινωνικες ομαδες και στρωματα δεν τους ενδιαφερουν γιατι δεν τους εχουν αναγκη και τους θυμουνται μονο λιγο πριν τις εκλογες. Επειδη ομως το κανουν ολοι δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κατακρινουμε τις συγκεκριμενες κυβερνησεις που τα κανουν.
Εν προκειμενω, ειναι απαραδεκτο να ζηταει ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουν επιδομα τα γουρουνια σε μια περιοδο που γαμιεται το συμπαν, με 10% υφεση και ενα πεμπτο μνημονιο στον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικα οταν αυτο το κομμα το παιζε Acab μεχρι πριν καποια χρονια.
Οι αστυνομικοι ειναι ΔΥ με στολη πραγμα που σημαινει οτι την εχουν καλυτερα απο το 95% των ιδιωτικων υπαλληλων. Ειναι οι τελευταιοι που χρειαζονται ενισχυση.
εγω το θεωρω αδιανοητο δημοσιοι που ερχονται αντιμετωποι με σφαιρες και μαχαιρια να εχουν το ιδιο μισθο
με τους αλλους του δημοσιου ....να πεσεις θυμα ληστειας και δολοφονιας λαχου και να εχεις απαιτηση να σε σωσουν
καποιοι που τους θεωρεις ανικανους και αναξιους για ενα μισθο που θα τους επιτρεπει να εχουν οικογενεια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
εγω το θεωρω αδιανοητο δημοσιοι που ερχονται αντιμετωποι με σφαιρες και μαχαιρια να εχουν το ιδιο μισθο
με τους αλλους του δημοσιου ....να πεσεις θυμα ληστειας και δολοφονιας λαχου και να εχεις απαιτηση να σε σωσουν
καποιοι που τους θεωρεις ανικανους και αναξιους για ενα μισθο που θα τους επιτρεπει να εχουν οικογενεια
Ποιος σου είπε ότι παίρνουν τα ίδια;
η αρρωστημένη φαντασία σου;
Δυστυχώς στην κοινωνία του κούλη ο αμόρφωτος μπάτσος βγάζει τα διπλά από ένα καθηγητάκο του δημοσίου που έφαγε τα χρόνια του στις σπουδές.
αλλά άλλο μπράβος του συστήματος και άλλο γραφιάς...
το νταβατζιλίκι πληρώνεται όπως παντού
πάνε οι 5000 να τα οικονομήσουν στις εκδηλώσεις του πολυτεχνείου; πέφτει υπερωρία σύννεφο
πάνε στη Λέσβο να βαρέσουν τους κατοίκους που αντιστέκονται στο να γίνει Αφρική το νησί τους; πάρε μεροκάματα εκτός έδρας
άσε τις παροχές και τα ειδικά σουπερ μαρκετ για τα "σώματα ασφαλείας"
ε τώρα μην λέμε και ότι θέλουμε
έχουν πολλά μα πάρα πολλά επιπλέον τα σώματα ασφαλείας..
σιγά μην τολμήσει κάνεις να πειράξει το νταβατζή του
πλάκα κάνουμε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
denplirono
- Extreme poster

Μετάλαβες; Είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος;

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6 ... leitoyrgia
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε Ιερέα που τελούσε την Θεία Λειτουργία

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6 ... leitoyrgia
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε Ιερέα που τελούσε την Θεία Λειτουργία
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:εγω το θεωρω αδιανοητο δημοσιοι που ερχονται αντιμετωποι με σφαιρες και μαχαιρια να εχουν το ιδιο μισθο
Υπαρχουν και καποιοι λιγοι μαχιμοι που τιμουν την στολη τους αλλα οι περισσοτεροι ή τα ξυνουν σε γραφεια ή πουλανε μαγκες σε παιδακια και γερους σε πορειες. Δεν θεωρω οτι αξιζουν περισσοτερα χρηματα απο εναν δασκαλο ή εναν νοσοκομειακο γιατρο.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Par' oti προέρχομαι από καθηγητόσογο, δεν έχω σε καμία εκτίμηση τους "δασκάλους" στο Ελλαδιστάν.
Ο σερίφης μπάτσος σε ένα χωριό της επαρχίας, για μένα είναι πιο ουσιαστικής αξίας, ένεκα αποτελέσματος, κι ας τον ξύνει όλη μέρα, σε σύγκριση με τους εκπαιδευτικούς.
Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
Ο σερίφης μπάτσος σε ένα χωριό της επαρχίας, για μένα είναι πιο ουσιαστικής αξίας, ένεκα αποτελέσματος, κι ας τον ξύνει όλη μέρα, σε σύγκριση με τους εκπαιδευτικούς.
Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
0 .
Formerly known as lamogio88
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

nemo έγραψε:εγω το θεωρω αδιανοητο δημοσιοι που ερχονται αντιμετωποι με σφαιρες και μαχαιρια
Lol, πραγματικα μιλαμε για τους HRWES

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:nemo έγραψε:εγω το θεωρω αδιανοητο δημοσιοι που ερχονται αντιμετωποι με σφαιρες και μαχαιρια
Lol, πραγματικα μιλαμε για τους HRWES![]()
![]()
δεν γνωριζω για που στρεφεται αυτο που λες αλλα ενα εχω να σας πω ..εχω τυχει σε πολλα περιστατικα βιας
και βαζω τον εαυτο μου στην θεση τους με οκτακοσια ευρω να τρεχουν πισω απο οπλοφορους
και αλλο να το λες πισω απο την ασφαλεια του υπολογιστη και αλλο πραγμα ειναι να τρεχεις εσυ ο ιδιος
πισω απο τον καθε αγνωστο διακινδυνευοντας να φας μια σφαιρα μια μαχαιρια ή να στουκαρεις σε κολωνα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες