vallon έγραψε:
πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους.
Ενδιαφερον, εχουμε και κανα stream; Γιατι βαρεθηκα να βλεπω ολη μερα τα παρισινα...

vallon έγραψε:
πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους.

vallon έγραψε:nemo έγραψε:
πηζω ελευθερα και οικτίρω την βλακεια και τον νοητικο θανατο τοσων πολλων ανθρωπων
πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους. Άσε που μπορεί να είναι και προβοκάτσιες όλα αυτά.
Τελικά όσο πάει αυτή η κοινωνία και τραβάει προς τον εμφύλιο
τι να πει κανείς

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους. Άσε που μπορεί να είναι και προβοκάτσιες όλα αυτά.
Τελικά όσο πάει αυτή η κοινωνία και τραβάει προς τον εμφύλιο
τι να πει κανείς
αν αφησεις τα δηθεν θα ομολογησεις και συ την απυθμενη βλακεια των ζαιων γιατι περι τουτο προκειται
και επειδη εχθες μου την ειχε δωσει πολυ γιατι ενω υπαρχουν πολλα που δικαιολογουν μια πορεια μια διαδηλωση
δεν κουνιεται φυλλο και ολοι στο καναπε και μερικοι συναισθηματικα ηλιθιοι ξεσηκώνονται μονο και μονο
να διαχωρισουν την θεση τους απο το συνολο Ακουσες τι ειπε η καθηγήτρια οτι το θεωρει υποχρεωση
να κατεβαινε στην γρηγοροπουλιαδα μαζι με μαθητες ; οτι και καλα το θεωρει αντισταση
και αντισταση που; στην εξουσια; στους αστυνομικους; στο κρατος γενικα;
αν την συζητησουμε τι θα μας πει ακριβως; αποκλειεται να μας πει για το συμβαν καθε αυτο
τι να πει ;οτι ενας 15χρονος ειχε βρει ενα παιγνιδι να ενοχλει τους αστυνομικους πετωντας πετρες
μπουκαλια μπιρας και αν συλλαμβανοταν θα πηγαινε ο μπαμπας και η μαμα και θα εβγαινε αμεσως εξω
και χωρις να γραφτει τιποτα στο μητρωο χωρις καμια επιπτωση αφου θα το ξανακανε αμεσως την επομενη μερα
και αρα εσεις μαθητες εχετε χρεος να ακολουθησετε την πορεια του - οπου θα βλεπετε μπατσους κτυπηστε τους
αυτο ειναι το μαθημα αν αυτο λεγεται εκπαιδευση -φατε την
θελετε αντισταση γιδια! κανετε το με πορειες για την ακρίβεια για τα διοδια για την υγεια και σε ολα τα υπολοιπα
που ζουμε ... και μεις μαζι σας

vallon έγραψε:
τι να σου πω ρε νέμο
όσο βλέπω τις σαχλαμάρες που γράφεις τόσο ανισόρροπος που είσαι πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά η χώρα είναι καταδικασμένη
και η λέξη εμφύλιος είναι λίγη
εσείς θα καταστρέψετε τα πάντα
τι να σου πω
λυπάμαι εκείνους που έχουν παιδιά και θα τα αφήσουν σε αυτή τη χώρα με τέτοιους σαν κι εσένα , τον πλούτωνα και κάτι σαν κι εσάς
πάει,,.,
καταστραφήκαμε

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
τι να σου πω ρε νέμο
όσο βλέπω τις σαχλαμάρες που γράφεις τόσο ανισόρροπος που είσαι πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά η χώρα είναι καταδικασμένη
και η λέξη εμφύλιος είναι λίγη
εσείς θα καταστρέψετε τα πάντα
τι να σου πω
λυπάμαι εκείνους που έχουν παιδιά και θα τα αφήσουν σε αυτή τη χώρα με τέτοιους σαν κι εσένα , τον πλούτωνα και κάτι σαν κι εσάς
πάει,,.,
καταστραφήκαμε
κατσε να το σαβαρεψουμε και μεσα απο την συζητηση να δουμε που εχει αδικο καποιος
εσυ δηλαδη τι πιστευεις για την πορεια -διαδηλωση αυτην την συγκεκριμενη
γραψε κατι σοβαρα και θα σου απαντησω και εγω -γινεται γιατι πρεπει να γινεται;
εχει δικιο η καθηγητρια που επαιρνε τα παιδια σε αυτην ειδικα την πορεια;
ειναι ενα ειδος ηρωου ο πιτσιρικάς; και θα πρεπει να θυμομαστε την μνημη του με πορειες κλπ ;
γραφε βρε παπαρα με επιχειρηματα και ασε τα πιου πιου ..βαρεθηκα τις ηλιθιοτητες απο οπου και να προερχονται
μονο μην αρχισεις τα συριζαιικα εν θερμο -γιατι ειπαμε πως οι συριζαιοι δεν χρησιμοποιουν το μυαλο

vallon έγραψε:nemo έγραψε:κατσε να το σαβαρεψουμε και μεσα απο την συζητηση να δουμε που εχει αδικο καποιος
εσυ δηλαδη τι πιστευεις για την πορεια -διαδηλωση αυτην την συγκεκριμενη
γραψε κατι σοβαρα και θα σου απαντησω και εγω -γινεται γιατι πρεπει να γινεται;
εχει δικιο η καθηγητρια που επαιρνε τα παιδια σε αυτην ειδικα την πορεια;
ειναι ενα ειδος ηρωου ο πιτσιρικάς; και θα πρεπει να θυμομαστε την μνημη του με πορειες κλπ ;
γραφε βρε παπαρα με επιχειρηματα και ασε τα πιου πιου ..βαρεθηκα τις ηλιθιοτητες απο οπου και να προερχονται
μονο μην αρχισεις τα συριζαιικα εν θερμο -γιατι ειπαμε πως οι συριζαιοι δεν χρησιμοποιουν το μυαλο
βρε βλαμμένε
με εσένα και τον πολούτωνα το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ανεβάσει την πίεσή του
είσαστε η επιτομή της καταστροφής για τη χώρα
αλλάξτε χώρα τώρα
\και πηγαίνετε να γίνετε τουρκαλάδες μπας και γλυτώσουμε κάνα νησί