Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - The Great Reset

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση - The Great Reset

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Δεκ 2020, 17:38

Αρίστος έγραψε:
pluton έγραψε:
Τι με πειράζει εμένα το τσεκούρι στις συνταγματικές ελευθερίες; Μήπως νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος; Θα ήταν πραγματικά αστείο αν πιστεύεις κάτι τέτοιο. Αυτή την στιγμή μπορώ να σου απαριθμήσω πλήθος απαγορεύσεις που σου επιβάλουν και είναι επιβεβλημένο και σωστό σε μια υγιή κοινωνία να υπάρχουν κανόνες και απαγορεύσεις.

Eλεος ρε λεμε. :laugh1:

.

δεν φταιει κανεις πλουτων λαχουρ και ραν φταινε αυτοι που καταλαβαινουν και δεν τα γραφουν σωστα και αναλυτικα
πχ αλφα και βητα μας κανου αβ :laugh1: κλπ

λεω στον αλλον οτι επενδυουν σε ερευνες πολλα δις και οτι το κανουν επειδη ψαχνουν την μακροζωια

και ο αλλος απανταει -σιγα μη θελουν την καταστροφη του κοσμου - :shhhh: ο κοσμος ειναι χαζος

και ο πλουτων δεν καταλαβαινει σημερα οτι ολο και περισσοτερη νομιμοτητα απο τους πολιτες
σημαινει ολο και περισσοτερη καταργηση πολλων ελευθεριων που εχουμε σημερα

τελικως δεν τους νοιαζει αρκει να ειναι στο μαντρι μαζι με αλλους

για αυτο λεω αριστο παρατα τα τα εμβολια και ασχολησου λιγο με τον αυριανο κοσμο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Δεκ 2020, 19:01

pluton έγραψε: Τι με πειράζει εμένα ;

και εμένα δεν με πειράζει, ας ψοφήσουν όλοι, ας ψοφήσω κι εγώ,
τι νομίζεται πως είστε; πολύ μικροί μες το αχανές σύμπαν για να έχετε σημασία.
τρίχες είναι και ασχολείστε με τρίχες για το γούστο σας.
εάν σας θάψουν θα ησυχάσετε, δεν θα ασχολείστε πλέον με τρίχες.

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2020, 07:52

Spark έγραψε:
pluton έγραψε: Τι με πειράζει εμένα ;

και εμένα δεν με πειράζει, ας ψοφήσουν όλοι, ας ψοφήσω κι εγώ,
τι νομίζεται πως είστε; πολύ μικροί μες το αχανές σύμπαν για να έχετε σημασία.
τρίχες είναι και ασχολείστε με τρίχες για το γούστο σας.
εάν σας θάψουν θα ησυχάσετε, δεν θα ασχολείστε πλέον με τρίχες.

Εικόνα

Πουθενά δεν είπα αυτό.... αυτό το έβγαλες από την κοιλιά σου.

και ο πλουτων δεν καταλαβαινει σημερα οτι ολο και περισσοτερη νομιμοτητα απο τους πολιτες
σημαινει ολο και περισσοτερη καταργηση πολλων ελευθεριων που εχουμε σημερα

Απεναντίας πιστεύω ότι η νομιμότητα φέρνει κατάργηση ελευθεριών.... την νομιμότητα την επιβάλουν τα κράτη και όχι οι πολίτες... η αντίθεση των πολιτών στην νομιμότητα ονομάζεται ανταρσία και η κοινωνία χωρίς νομιμότητα λέγεται αναρχική ή τυραννική ....

Μπορείτε να μου πείτε ένα κράτος με αναρχική δομή;

Την νομιμότητα την θέλουν όλοι, εσύ δεν την θες nemo; Αν την θες, θες και κατάργηση ελευθεριών.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Δεκ 2020, 17:44

Παιρνοντας πασα απο οσα συζητησαμε στο νημα του Spark...

εγραψα αρθρακι για τη Μεγαλη Επανεκκινηση.

Βαζω τις τρεις πρωτες παραγραφους, η συνεχεια στο λινκ.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση – Οι δέκα στόχοι των παγκοσμιοποιητών με τα δικά τους λόγια

Κάθισα να αποθησαυρίσω τις διάφορες εντολές, συμβουλές και μοντέλα για το μέλλον που μας ανακοίνωσαν (ή επέβαλαν) στη διάρκεια της πανδημίας είτε οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποιητικής ΕΕ και του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, είτε οι "λεσχηάρχες" της παγκοσμιοποιητικής highsociety, όπως ο κύριος Κλάους Σβαμπ που μας μαθαίνει πόσο πολύ χρειαζόμαστε την "Μεγάλη Επανεκκίνηση", είτε μεγιστάνες του πλούτου, όπως οι Μπιλ Γκέιτς και Τζορτζ Σόρος, που χρηματοδοτούν από μέσα ενημέρωσης και πολιτικά κόμματα, μέχρι τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Κατέληξα λοιπόν σε μια λίστα 10 παρεμβάσεων που σηματοδοτούν την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (ή αλλιώς "Μεγάλη Επανεκκίνηση", η αλλιώς "Γενναίο Νέο Κόσμο") που ξεκίνησε να υλοποιείται για το "καλό μας": Πρώτη παρέμβαση, η καθιέρωση των γενετικά μεταλλαγμένων τροφίμων ή ακόμη και των συνθετικών, μέχρι και συνθετικά μπιφτέκια θα δούμε, δήθεν για να αντιμετωπιστεί η πείνα που θα φέρει η παγκόσμια οικονομική κρίση που προκάλεσε η επιδημία. Στην πράξη όμως για να εξαρτιέται διατροφικά ο πλανήτης από πέντε-έξι μεγάλους πολυεθνικούς γίγαντες που δραστηριοποιούνται στη βιοτεχνολογία.

Δεύτερη παρέμβαση, η καθιέρωση των γενετικών φαρμάκων και των γενετικών fast track εμβολίων, μαζί με την κάρτα υγείας και το μητρώο ετήσιων εμβολιασμών για κάθε πολίτη. Τρίτη, η καθιέρωση του ψηφιακού χρήματος, με κατάργηση των μετρητών. Mας το ξεφούρνισε από τις 9 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, συνιστώντας στροφή στις ψηφιακές συναλλαγές προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του Covid19 μέσω του φυσικού χρήματος. «Αντικαταστήστε τα κέρματά σας με κάρτες» μας συμβούλευσε μέσω του twitter και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, γιατί ως γνωστόν οι υποδοχές των ATM δεν έχουν μικρόβια και ιούς!

https://slpress.gr/politiki/i-megali-ep ... oys-logia/

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Δεκ 2020, 19:19

Αριστο μου αρεσε πολυ και να το μεγαλωσεις να το επεκτεινεις εννοω οταν μπορεσεις

μεταφερω εδω αποσπασματα στον αντιποδα του αρθρο σου

Ζίζεκ: Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πανδημία
Ο γνωστός φιλόσοφος αρθρογραφεί στο RT και σημειώνει ότι «μπαίνουμε σε μία μετ-ανθρώπινη εποχή κατά την οποία θα πρέπει να εφεύρουμε έναν νέο τρόπο ζωής» και απαντά ένα προς ένα στα επιχειρήματα του Τζόρτζιο Αγκάμπεν.

Είναι καιρός να αποδεχθούμε ότι η πανδημία άλλαξε τον τρόπο της ύπαρξης μας για πάντα. Τώρα το ανθρώπινο είδος οφείλει να ξεκινήσει την τεράστιας δυσκολίας και επίπονη πορεία που θα οδηγήσει στην απόφαση της μορφής που θα λάβει η «νέα κανονικότητα».------ και αφου με ενα ατελειωτο μπλα μπλα καταληγει στο

Η αποδοχή της πρόσκλησης της μετά-ανθρωπότητας είναι η μόνη μας ελπίδα. Αντί να ονειρευόμαστε «μια επιστροφή στην (παλιά) κανονικότητα», οφείλουμε να εμπλακούμε τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία της κατασκευής μιας νέας κανονικότητας. Αυτή η κατασκευή δεν είναι ούτε ιατρικό ούτε οικονομικό ζήτημα. Είναι ένα βαθιά πολιτικό ζήτημα: υποχρεούμεθα να εφεύρουμε μία νέο μορφή της όλης κοινωνικής μας ζωής.

με λιγα λογια ενα μεγαλο σεντονι για να καταληξει σε πιπες

εδω ολοκληρο το αρθρο στο ThePressProject
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Δεκ 2020, 19:45

Καλη ιδεα, θα το μεγαλωσω αρκετα, θα χρησιμοποιησω και το Ζιζεκ. :yesyes:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”