ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ 1+1 ΚΑΝΕΙ 2, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
-
denplirono
- Extreme poster

Re: ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ 1+1 ΚΑΝΕΙ 2, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
τι εγινε ρε παιδια; δεν θα πεθανει κανενας απο γριπουλα εφετος; 

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

me tην ευκαιρια του ιου παρατηρησα οτι εχω πολλα χρονια να ακουσω για γριπες που κρεβατωνουν τον ανθρωπο
για μερες στο κρεβατι οπως παλια συνηθως την περναμε πολυ ελαφρα τα τελευταια χρονια με γαστρίτιδα μιας δυο
ημερων προσωπικα δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να κολλησω γριπη .....που να οφειλεται ;
για μερες στο κρεβατι οπως παλια συνηθως την περναμε πολυ ελαφρα τα τελευταια χρονια με γαστρίτιδα μιας δυο
ημερων προσωπικα δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να κολλησω γριπη .....που να οφειλεται ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Απο το μαρτη σας ελεγα οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι αλλα εσεις πιστευατε σε εΠιΣΤημΗ (μη χεσω ρε). Τρεχτε τωρα και για το εμβολιο μη σας γαμησει ο θανατηφορος κορονοιος
φολλοου δε σαϊενς λαιμαι 
φολλοου δε σαϊενς λαιμαι 
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Απο το μαρτη σας ελεγα οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι αλλα εσεις πιστευατε σε εΠιΣΤημΗ (μη χεσω ρε). Τρεχτε τωρα και για το εμβολιο μη σας γαμησει ο θανατηφορος κορονοιοςφολλοου δε σαϊενς λαιμαι
Παντως και στην Ρωσια και λοκνταουν κανουν και εμβολιο ετοιμαζουν. Τα ιδια και οι βρετανοι που ειχαν παρεκκλινει προς τον ψεκασμο στην αρχη. Λιγο δυσκολο ολες οι μειζονες δυναμεις του κοσμου να λενε ψεμματα και την αληθεια να την λενε μονο οι βοθροbloggers.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Απο το μαρτη σας ελεγα οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι αλλα εσεις πιστευατε σε εΠιΣΤημΗ (μη χεσω ρε). Τρεχτε τωρα και για το εμβολιο μη σας γαμησει ο θανατηφορος κορονοιοςφολλοου δε σαϊενς λαιμαι
Παντως και στην Ρωσια και λοκνταουν κανουν και εμβολιο ετοιμαζουν. Τα ιδια και οι βρετανοι που ειχαν παρεκκλινει προς τον ψεκασμο στην αρχη. Λιγο δυσκολο ολες οι μειζονες δυναμεις του κοσμου να λενε ψεμματα και την αληθεια να την λενε μονο οι βοθροbloggers.
με αφορμη τον ιο και την ψευτοπανδημια εχασε την δευτερη τετραετια ο τραμπ
χεστηκαν αν εσυ και οι βλακεντιοι χεστηκαν απο τον φοβο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:με αφορμη τον ιο και την ψευτοπανδημια εχασε την δευτερη τετραετια ο τραμπ
Οχι λογω της πανδημιας, αλλα επειδη δεν αντιμετωπισε σωστα την πανδημια. Αλλες κυβερνησεις δεν κλυδωνιστηκαν απο αυτην την κατασταση.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:με αφορμη τον ιο και την ψευτοπανδημια εχασε την δευτερη τετραετια ο τραμπ
Οχι λογω της πανδημιας, αλλα επειδη δεν αντιμετωπισε σωστα την πανδημια. Αλλες κυβερνησεις δεν κλυδωνιστηκαν απο αυτην την κατασταση.
ο τραμπ έχασε την εξουσία γιατί εναντιώθηκε στην παγκοσμιοποίηση και στον σορος
Παράδειγμα λάθους και γελοιδέστερης αντιμετώπισης της πανδημίας απο τον κούλη δεν υπάρχει
το άτομο ούτε ξέρει τι κάνει
τον κούνησε κανείς;
όχι βέβαια
αφου έχει τις πλάτες της μπιλντμπεργκ ....ποιος να τολμήσει να τον κουνήσει?
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

vallon έγραψε:ο τραμπ έχασε την εξουσία γιατί εναντιώθηκε στην παγκοσμιοποίηση και στον σορος
1 .