Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Νοέμ 2020, 05:39

Εύγε..!!!!

σε βλέπω να προκαλείς εξελίξεις στις διπλωματικές σχέσεις μας με τη Ρωσία, αν ξυπνήσει το μόγκολο και το διαβάσει

αλλά που;
το αφήνει η γερμανίδα ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Νοέμ 2020, 06:47

Oι ιδιοι οι Γερμανοι τον εβγαλαν τον Κουλη οπως ειχαν βγαλει το Σημιτη και οπως εβαλαν τον Βενιζελο να ανατρεψει το Γιωργακη οταν θελησε να παει σε δημοψηφισμα.

Και υποψιαζομαι πως τον εβγαλαν οχι μονο επειδη ολη η οικογενεια του ανανταμ παπανταμ ειναι γερμανοφιλη αλλα και επειδη τον κρατανε απο σκανδαλα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Νοέμ 2020, 10:28

καλο το αρθρο αλλα οτι καλο κανανε οι ρωσοι το κανανε απο συμφερον δικο τους εμας μας χρησιμοποιησανε
χωρις ουτε μια φιλοελληνική σκεψη οπως οφειλαν λογω και του θρησκευματος -και μολις πηραν οτι ηθελαν
μας πεταξαν χωρις δευτερη σκεψη
θα μου πειτε το ιδιο κανανε ολοι ...αυτοι οι αλλοι ομως δεν ειχαν τους ισχυρους δεσμους που ειχε ρωσια και ελλαδα

οποτε την ιδια συμπαθεια θα δωσω σε ολους και κατα πολλους τα ορλοφικά καθυστερησαν την κανονικη επανασταση
που θα γινοταν πιο γρηγορα και με περισσοτερη δυναμικη απο το 1821 αφου με αυτη εξασθενησε πολυ ο ελληνισμος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Νοέμ 2020, 14:22

Αρίστος έγραψε:...έχω κάθε λόγο να είμαι ευχαριστημένος. :D

Ανεβασε η ρωσικη πρεσβεια στο τουιτ της τη δημοσιευση του αρθρου μου απο τη Δημοκρατια!!!

https://twitter.com/RFEmbassyGr/status/ ... LVPZNQFwko

.

Είναι το γνωστό άρθρο που συζητήσαμε;

Δες Αρίστο το γλύψιμο όλοι το θέλουν, αν έγραφες πχ "Για τα ευεργετήματα της Βουλγαρικής κατοχής στην Μακεδονία" ... σίγουρα η Βουλγάρικη πρεσβεία όχι τουίτ του άρθρου θα ανέβαζε αλλά δεν ξέρω και εγώ με ποιόν τρόπο θα έδειχνε την ευγνωμοσύνη της.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Νοέμ 2020, 15:20

Η ζήλεια των μερικων κανει μπαμ... με μετρο ρε παιδια, πιείτε και κανα ξυδακι να πουμε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”