Ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το δεύτερο κύμα και την απογείωση των κρουσμάτων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το δεύτερο κύμα και την απογείωση των κρουσμάτων

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 13:06

αν ειχαμε συριζα θα ηταν πολυ χειροτερα ..... εγω δεν τα ριχνω ολα στην κυβερνηση ουτε και στους πολιτες
περα απο τα λαθη και των μεν και των δε....μην ξεχνατε οτι ζουμε πρωτόγνωρες καταστασεις και οτι σε καθε μετρο
που θα επαιρνε οποιαδηποτε κυβερνηση θα υπαρχαν παλι παραπονα καθως δεν γινεται να ειμασταν ολοι ευχαριστημενοι

εγω θαθελα τα μετρα της σουηδιας ..... χωρις να λεω οτι ειναι το σωστοτερο αφου δεν εχω πληροφοριες
για το πια ειναι η κατασταση της υγειας του ενος κρατους με το αλλο

αλλα και ο συριζα να ηταν πανω δεν νομιζω οτι θα ημουν τοσο αρνητικός

ενα μικρο ζητημα ειναι που απαγορευθηκε το ψαρεμα και το κυνηγι και αλλες μοναχικες δραστηριοτητες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το δεύτερο κύμα και την απογείωση των κρουσμάτων

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Νοέμ 2020, 17:45

nemo έγραψε:αν ειχαμε συριζα θα ηταν πολυ χειροτερα ..... εγω δεν τα ριχνω ολα στην κυβερνηση ουτε και στους πολιτες

Γραμμενο τον εχω το ΣΥΡΙΖΑ, αλλα επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κρατιστης απο το πρωτο κυμα θα ειχε κανει τα εξης:

α) προσληψη αρκετων γιατρων και νοσηλευτων.

β) αυξηση ΜΕΘ στα δημοσια νοσοκομεια.

γ) επιταξη ΜΕΘ και πτερυγων στα ιδιωτικα νοσοκομεια.

δ) αγορα νεων λεωφορειων και προσληψη οδηγων.

Αυτα ειναι τα προφανη αλλα επειδη η κυβερνηση Κουλη απαρτιζεται απο τους πιο πορωμενους νεοφιλελεδες της υφηλιου θα παθαιναν εγκεφαλικο να δωσουν λεφτα στο δημοσιο τομεα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 17:56

Αρίστος έγραψε:
nemo έγραψε:αν ειχαμε συριζα θα ηταν πολυ χειροτερα ..... εγω δεν τα ριχνω ολα στην κυβερνηση ουτε και στους πολιτες

Γραμμενο τον εχω το ΣΥΡΙΖΑ, αλλα επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κρατιστης απο το πρωτο κυμα θα ειχε κανει τα εξης:

Αυτα ειναι τα προφανη αλλα επειδη η κυβερνηση Κουλη απαρτιζεται απο τους πιο πορωμενους νεοφιλελεδες της υφηλιου θα παθαιναν εγκεφαλικο να δωσουν λεφτα στο δημοσιο τομεα.

.

σορυ ολα αυτα που γραφεις θυμιζουν ιδανικη πολιτεια και ιδανικη κυβερνηση

που δεν στεκει λογικα στην ελλαδα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Νοέμ 2020, 18:39

Οχι ρε τα προφανη ειναι, ολες οι κυβερνησεις εκτος απο τις φιλελεδικες θα τα εκαναν.

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Νοέμ 2020, 11:40

Τα Συριζοφωνα βρηκαν παλι την ευκαιρια να πατησουν σε πτωματα;

Ο Αριστος που ητανη κατα του λοκνταουν κατηγορει την κυβερνηση γιατι αφησε τουριστες να ερθουν
Ρε τι διαβαζουμε παλι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Νοέμ 2020, 11:46

Εγω ημουν παντα υπερ ενος σταθερου επιλεκτικου lockdown.

Και φυσικα σαν αφοσιωμενος κρατιστης αν κυβερνουσα θα στηριζα με καθε τροπο το ΕΣΥ.

Τωρα βεβαια η ΝΔ με τα συμφεροντα που συνεργαζεται εχει απο πριν εκλεγει εντολες να αποδυναμωσει το ΕΣΥ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Νοέμ 2020, 12:00

Εσυ ησουν παντα υπερ της ανυπαρκτης ανοσιας αγελης με μονιμο λοκνταουν στις ευπαθεις ομαδες δηλαδη στους μισους Ελληνες
Δηλαδη ησουν(και εισαι) απλα ψεκασμενος
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Νοέμ 2020, 12:08

Αρίστος έγραψε:

.

Αν γινοταν οτι ηθελε ο ΣΥΡΙΖΑ η ΕΕ θα ειχε εξαντλησει τις δυνατοτες φτηνης χρηματοδοτησης των κρατων της απο το 2011 τοτε που ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελε η Ευρωπη να δωσει πακτωλο δις
Αν ειχε γλιτωσει τιποτα απο την Συριζολαιλαπα θα ειχε εξαντληθει στο πρωτο κυμα της πανδημιας εκει παλι που ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελε τα παντα απο ολους

Συνεπως σημερα η Ευρωπη και οχι μονο η Ελλαδα θα βιωνε την πληρη εξαθλιωση λογο ΣΥΡΙΖΑ
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Νοέμ 2020, 12:11

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εσυ ησουν παντα υπερ της ανυπαρκτης ανοσιας αγελης με μονιμο λοκνταουν στις ευπαθεις ομαδες δηλαδη στους μισους Ελληνες

Δεν νομιζω μπουλη, το επιλεκτικο ηλικιακο lockdown που προτεινα εγω απο την ανοιξη το προτειναν και επιδημιολογοι στον Κουλη απο το φθινοπωρο. Αυτος δεν τους ακουσε και τωρα χρειαστηκε να φτασουμε στο συλλογικο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Νοέμ 2020, 12:16

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εσυ ησουν παντα υπερ της ανυπαρκτης ανοσιας αγελης με μονιμο λοκνταουν στις ευπαθεις ομαδες δηλαδη στους μισους Ελληνες

Δεν νομιζω μπουλη, το επιλεκτικο ηλικιακο lockdown που προτεινα εγω απο την ανοιξη το προτειναν και επιδημιολογοι στον Κουλη απο το φθινοπωρο. Αυτος δεν τους ακουσε και τωρα χρειαστηκε να φτασουμε στο συλλογικο.

.

Οχι ηλικιακο
Ευπαθεις ομαδες
Εισαι εθισμενος στο ψεμα;
Δεν υπηρξε καμια τετοια προταση υπηρξαν κατι φημες που προφανως τις εβγαλαν κατι τυποι σαν κι εσενα
Μιλαμε για κατι χωρις αποτελεσμα χωρις λογικη που δεν εχει εφαρμοστει πουθενα στον πλανητη
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”