βασιλικη κατσιφα,οι αλβανοι εκτελεσαν το παιδι μου

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Re: βασιλικη κατσιφα,οι αλβανοι εκτελεσαν το παιδι μου

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 21 Ιούλ 2020, 20:45

Spark έγραψε:
mister spooky έγραψε:Lol
Γνώριζες ότι ο τύπος είχε κατηγορηθεί παλιότερα για διακίνηση ναρκωτικών από Αλβανία στην Ελλάδα; Το ξέρεις ότι όταν εκτελέστηκε ήταν ένοπλος και απειλούσε να σκοτώσει κάποιους πολίτες τηςαλβανιας αλλά και μετά δεν παρέδωσε το όπλο. Η εκτέλεση του δεν ήταν άδικη γιατί ήταν απειλή.

πως να ξερω γι αυτόν τι ήταν και τι έκανε. μηπως είμαι ντετεκτιβ να ψαχνω τον κάθε έναν;
και εσύ πως τα ξερεις αυτά; τα διάβασες κάπου; βάλε κανα λινκ αλλά και εκεί πως ξέρουμε οτι γράφουν αλήθεια;
στο πεος μου και οι αλβανοί, δεν θα τους προσφέρω τίποτα.

Ψάξε λίγο βρε τεμπέλη

Εννοείται πως δεν είναι σπουδαία υπόθεση, απλά προσπαθούν να το μεγαλοποιήσουνε τα ελληνικά μέσα.
1 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 21 Ιούλ 2020, 21:16

τα ελληνικα μεσα είναι για το γαιδαρο καβαλα
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 21 Ιούλ 2020, 21:27

Το παιδι της πηγε ενοπλος σε καφενειο μεσα στο χωριο και το κραδαινε παιζοντας το αντρακλας .Κια μετα ταμπορωθηκε και δεν παραδιδοταν.Επισης ισχυει αυτο με τα ναρκωτικα που λεει ο κουνελος.Αν ηταν Ελλαδα και τον γαζωναν οι ελληνες αστυνομικοι και ηταν αλβανος ο κασιφας θα ελεγες κυριε τσακα και λοιποι, καλα του εκαναν δεν γινεται να μας απειλει με οπλο ενας αλβανος.Μοκο λοιπον. :D
1 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 21 Ιούλ 2020, 21:31

Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Ο Κατσίφας είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών το 2009

Το παρελθόν του Έλληνα ομογενή, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, ερευνά η ελληνική αστυνομία, σε μια προσπάθεια να βρει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το προφίλ του 35χρονου.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2009 στο Χαλάνδρι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήγαγε η Δίωξη Ναρκωτικών, ως κατηγορούμενος σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είχε βρεθεί τότε στην κατοχή του ποσότητα χασίς βάρους 500 γραμμαρίων, ενώ σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Προβληματισμό, εξάλλου, φαίνεται πως προκαλεί στους αστυνομικούς και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ή μαρτυρίες, που να συνδέουν τη φονική συμπλοκή στην Αλβανία με την προσπάθεια του 35χρονου Βορειοηπειρώτη να υψώσει την ελληνική σημαία.

Σύμφωνα, πάντα, με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκεται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλβανό ομόλογό του, σε μια προσπάθεια να υπάρξει διμερής συντονισμός ως προς την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν ήδη δρομολογηθεί μέσω της διπλωματικής οδού όλες οι ενέργειες για τη συμμετοχή της ελληνικής πλευράς στις έρευνες, προκειμένου να ενημερώνεται και παράλληλα να παρέχει στις αλβανικές Αρχές οποιαδήποτε συνδρομή κριθεί απαραίτητη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επιβεβαιώνεται και από την αστυνομία πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, φορώντας στολή παραλλαγής, ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ, αρχικά πυροβόλησε στον αέρα και μετά κατά διερχόμενου περιπολικού της αστυνομίας, το οποίο δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες (υπάρχουν και φωτογραφίες), ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Στη συνέχεια διέφυγε.

Έγιναν αναζητήσεις και τελικά εντοπίστηκε σε μία βουνοπλαγιά, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του. Η αλβανική αστυνομία διέταξε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην περιοχή. Σημειώθηκαν πυροβολισμοί με συνέπεια τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Δίπλα στον νεκρό βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, μία τσάντα με περίπου 100 σφαίρες καλάσνικοφ, μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και θηλιά στρατιωτικού τύπου.

https://www.cnn.gr/ellada/story/152605/ ... on-to-2009
Κυκλοφορει και βιντεο με τιν κατσιφα να πυροβολει στο χωριο μεσα,βαριεμαι εγω να το ψαξω οποιος ενδιαφερεται να το ωβερι,αλλα το ειχα δει.
Αηδιες πια.Οι ΧΥ εκαναν ηρωα το κνωδαλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2020, 21:38

Ο Κατσιφας δεν ειχε καταδικαστει για εκεινη την υποθεση. Ειχε κατηγορηθει αλλα απαλλαχθηκε.

Σε ο,τι αφορα τον θανατο του, δυστυχως υπαρχει μονο η αλβανικη πλευρα (και συγκεκριμενα η πλευρα της αλβανικης αστυνομιας) την οποια δεν εμπιστευομαι καθολου και εχει καθε συμφερον να κουκουλωσει το θεμα. Αυτο που λεω δεν αναιρει το οτι ο Κατσιφας μαλακιστηκε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επρεπε να σκοτωθει αντι να συλληφθει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 21 Ιούλ 2020, 21:43

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Κατσιφας δεν ειχε καταδικαστει για εκεινη την υποθεση. Ειχε κατηγορηθει αλλα απαλλαχθηκε.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηταν μπλεγμενος.Επισης δες και τα αλλα που κανε κραδαινοντας το οπλο.Αμφιβαλλεις οτι αν ηταν ελλαδα και τα εκανε αυτα και ηταν αλβανος αυτοι οι ιδιοι που κανουν ηρωα τον κατσιφα θα ελεγαν μπραβο στους αστυνομικους και καλα του εκαναν; Ειναι ολοφανερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 21 Ιούλ 2020, 21:45

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Κατσιφας δεν ειχε καταδικαστει για εκεινη την υποθεση. Ειχε κατηγορηθει αλλα απαλλαχθηκε.

Σε ο,τι αφορα τον θανατο του, δυστυχως υπαρχει μονο η αλβανικη πλευρα (και συγκεκριμενα η πλευρα της αλβανικης αστυνομιας) την οποια δεν εμπιστευομαι καθολου και εχει καθε συμφερον να κουκουλωσει το θεμα. Αυτο που λεω δεν αναιρει το οτι ο Κατσιφας μαλακιστηκε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επρεπε να σκοτωθει αντι να συλληφθει.

Εγω δεν ειπα οτι επρεπε να σκοτωθει,αλλα δν ειναι ηρωας.Εκει ειναι η διαφωνια μου.ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ.Να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιούλ 2020, 21:51

Εσθήρ έγραψε:Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηταν μπλεγμενος.Επισης δες και τα αλλα που κανε κραδαινοντας το οπλο.Αμφιβαλλεις οτι αν ηταν ελλαδα και τα εκανε αυτα και ηταν αλβανος αυτοι οι ιδιοι που κανουν ηρωα τον κατσιφα θα ελεγαν μπραβο στους αστυνομικους και καλα του εκαναν; Ειναι ολοφανερο.

Σε τετοια σοβαρα θεματα πρεπει να ακριβολογουμε ομως. Η ελληνικη δικαιοσυνη τον αθωωσε για αυτην την υποθεση οποτε καλο ειναι να μην κατηγορουμε για τοσο σοβαρα ζητηματα ενα νεκρο ανθρωπο, οποιος και αν ηταν αυτος.

Εσθήρ έγραψε:Εγω δεν ειπα οτι επρεπε να σκοτωθει,αλλα δν ειναι ηρωας.Εκει ειναι η διαφωνια μου.ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ.Να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα.

Δεν θελω να τον χαρακτηρισω γιατι εχει πεθανει. Ισως να υπηρχαν ομως δυνατοτητες να συλληφθει χωρις να σκοτωθει και η αλβανικη αστυνομια δεν τις εξαντλησε για ευνοητους λογους.

Το ζητημα ομως ειναι πολυ ευρυτερο απο τον Κατσιφα και αφορα το συνολο της μειονοτητας η οποια δυστυχως δεν εχει την παραμικρη στηριξη απο την ελληνικη πολιτεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 21 Ιούλ 2020, 21:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ηταν μπλεγμενος.Επισης δες και τα αλλα που κανε κραδαινοντας το οπλο.Αμφιβαλλεις οτι αν ηταν ελλαδα και τα εκανε αυτα και ηταν αλβανος αυτοι οι ιδιοι που κανουν ηρωα τον κατσιφα θα ελεγαν μπραβο στους αστυνομικους και καλα του εκαναν; Ειναι ολοφανερο.

Σε τετοια σοβαρα θεματα πρεπει να ακριβολογουμε ομως. Η ελληνικη δικαιοσυνη τον αθωωσε για αυτην την υποθεση οποτε καλο ειναι να μην κατηγορουμε για τοσο σοβαρα ζητηματα ενα νεκρο ανθρωπο, οποιος και αν ηταν αυτος.

Εσθήρ έγραψε:Εγω δεν ειπα οτι επρεπε να σκοτωθει,αλλα δν ειναι ηρωας.Εκει ειναι η διαφωνια μου.ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ.Να τα λεμε οπως ειναι τα πραγματα.

Δεν θελω να τον χαρακτηρισω γιατι εχει πεθανει. Ισως να υπηρχαν ομως δυνατοτητες να συλληφθει χωρις να σκοτωθει και η αλβανικη αστυνομια δεν τις εξαντλησε για ευνοητους λογους.

Το ζητημα ομως ειναι πολυ ευρυτερο απο τον Κατσιφα και αφορα το συνολο της μειονοτητας η οποια δυστυχως δεν εχει την παραμικρη στηριξη απο την ελληνικη πολιτεια.

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα με το ιδιο σκεπτικο , σε αλλες αναλογιες βεβαια,τον χιτλερ να μην τον λεω μαλακα;Να τον σεβομαι επειδη πεθανε;. :D
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 21 Ιούλ 2020, 21:54

Συγκρινεται ο Χιτλερ με τον Κατσιφα!

Η μαλακια παει συννεφο εδω μεσα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”