Εμπρός πίσω στον 19ο αιώνα!
-
mister spooky
- Basic poster

Re: Εμπρός πίσω στον 19ο αιώνα!
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ τοποθετείται για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. δηλώνει την απόλυτη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο «περί του συνέρχεσθαι» και εκφράζει την ανησυχία του για τα αντιδημοκρατικά μέτρα που προστίθενται διαρκώς τα τελευταία χρόνια (μέτρα κατά του δικαιώματος στην απεργία, «ιδιώνυμο» για τις διαμαρτυρίες κατά των κατασχέσεων κατοικίας, κλπ.). Η πορεία προς τον αυταρχισμό προαναγγέλει νέα δεινά για τον λαό μας και την ακαδημαϊκή κοινότητα».
Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα
Συγκέντρωση και πορεία στη Θεσσαλονίκη
Άγαλμα Βενιζέλου 19:00
https://eforipediada.blogspot.com/2020/ ... -xora.html
Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σήμερα σε όλη τη χώρα
Συγκέντρωση και πορεία στη Θεσσαλονίκη
Άγαλμα Βενιζέλου 19:00
https://eforipediada.blogspot.com/2020/ ... -xora.html
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
mister spooky
- Basic poster

-
mister spooky
- Basic poster

Πολλές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για να μην γυρίσουν τα δικαιώματα πίσω 2 αιώνες
0 .
-
Deutsch Lover
- Basic poster

mister spooky έγραψε:Η σοσιαλίστρια φωφη γεννηματα!
Δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι υποκριτες απο τους σοσιαλιστες. Κομμουνιστης μπορει να υπαρξει μια στις τοσες αλλα σοσιαλιστης οχι...
0 .
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Παντως αυτο το νομοσχεδιο δειχνει οτι η ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας στην Ελλαδα εχει αρχισει να φθινει. Φανταστειτε ενα τετοιο νομοσχεδιο επι πρωθυπουργιας Κουρασμενου... Θα ειχε καει ολη η Αθηνα...
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

https://www.facebook.com/watch/?v=564431127587176
Πως μπορεί να ανεβεί το βίντεο;
Δε βρίσκω αυτήν την εντολή
Πως μπορεί να ανεβεί το βίντεο;
Ραν ταν πλαν έγραψε:mister spooky έγραψε:πως μπορώ να βάλω το βιντεακι να φαινεται;
Όταν γράφεις πάνω δεξιά βλέπεις αυτό: ''Λοιπά BBCode''.
Το ανοίγεις και βρίσκεις αυτό: ''fbvideo''. Το κλικάρεις και ενδιάμεσα βάζεις το λινκ από το φέισμπουκ.
Δε βρίσκω αυτήν την εντολή
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Deutsch Lover έγραψε:Παντως αυτο το νομοσχεδιο δειχνει οτι η ιδεολογικη ηγεμονια της αριστερας στην Ελλαδα εχει αρχισει να φθινει. Φανταστειτε ενα τετοιο νομοσχεδιο επι πρωθυπουργιας Κουρασμενου... Θα ειχε καει ολη η Αθηνα...
υπαρχει αριστερα; σοβαρα τωρα; εγω τον τελευταια αριστερο που ηξερα, τον λεγανε Αλαβανο
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"