Μουσουλμάνοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Re: Μουσουλμάνοι

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 12 Ιουν 2020, 17:02

Pendegren έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Τι σχέση έχουν οι επιστημονικές ανακαλυψεις με την θρησκεια; Καμια.
Κατα τα αλλα λες πραγματα που δειχνουν οτι εισαι ασχετος με την ιστορια και μαλλον διακρινω ρατσιμο.

Τα υπολοιπα στο λινκ
http://sapardanis.org/el/2016/05/04/the ... -collapse/
:ciao5:

Μήπως θα σου άρεσε να φοράς μπούρκα;

Και οι αρχαίοι Ελληνες δημιούργησαν τον σύγχρονο πολιτισμό. Δεν ζήτησαν κάτι όμως. Και πρίν από περίπου 12 χρόνια δεν τα πηγαίναμε καλά. Είχαμε τον Ακη και αυτούς. Η ηγεσία μας ήταν μικρή. Πλέον είναι πεφωτισμένη και αποτελούμε χώρα παράδειγμα πρός μίμησην. Και είς ανώτερα!

Ας μην έχουμε ταμπου, υπάρχουν κομψα συνολάκια που βάζουν τα γυαλιά στην χριστιανική μόδα
Εικόνα
0 .

Pendegren

Δημοσίευσηαπό Pendegren » 12 Ιουν 2020, 17:22

mister spooky έγραψε:
Pendegren έγραψε:Δεν είμαι εθνικιστής. Αλλά

:P :P

Να ξέρεις φίλε Spooky πως αν υπάρχει κάρμα οι Ελληνες βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Ανέκαθεν είμασταν στον ήλιο, παραλίες, δέντρα, φυτά. Σταφυλάκι έφαγες σήμερα; Δηλαδή νομίζω μας αξίζει. Συνήθως μας διακρίνει μια μετριοπάθεια και μια πνευματικότητα. Είχαμε και έναν Καποδίστρια, έναν Ελευθέριο Βενιζέλο. Αλλά αυτό από το να κοιτάς μόνο τα του οίκου σου και να μην αναγνωρίζεις την ομορφία, την προσφορά και την αξία άλλων όντων έχει μια απόσταση νομίζω.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 12 Ιουν 2020, 17:41

και γλέζο και άρη είχαμε

βέβαια δεν ήξερα ότι η ελλαδα συμπυκνώνεται στο δομικο στοιχείο του σταφυλιού που φαντάζομαι χρειάζεται για να ξαναχτιστεί, από την άλλη η αμπελος ινδικές καταβολες δεν έχει;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιουν 2020, 22:36

Εσθήρ έγραψε:
το μεγαλυτερο ψεμα ειναι αυτο που λεγεται με την μιση αληθεια και σημερα οφειλουμε να το γνωριζουμε

Θεσφατα λες.Οφειλουμε; Ποιος οφειλει; Και γω λεω οτι τη σημερον ημερα οφειλουμε πλεον να ειμαστε ανθρωποι που χρησιμοποιουν το μυαλο τους και οχι μπεμπεκακια του δημοτικου που μας ποτιζουν μαλακιες απο τα γενοφασκια μας.
Επισης οφειλουμε να μην ειμαστε μεσαιωνας.
Επισης οφειλουμε να μην ειμαστε προβατα .
Ξερεις ποσα οφειλουμε μπορω να σου βαλω αντικατροπτιζοντας απλα τις αποψεις μου;.
Απειρα.

Οποτε ασε τα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ,πιστευε αυτο που θες οπως και γω αλλα κατηχηση στο κατηχητικο.Ανεξηθρησκια εχουμε απο το συνταγμα αν δεν το εχεις αντιληφθει. :D
Παω να φαω. :miamm:

βεβαιως και οφειλουμε να γνωριζουμε μεσα απο τις εμπειριες μας και οπως ειπες οφειλουμε
να χρησιμοποιούμε το μυαλο μας ...εγω δεν ειπα να πιστευετε σε χριστιανισμο και θρησκεια
γουστο σας καπελο σας να μην πιστευετε εκει και να λιγουρευεστε κατι αλλο
...αλλα οχι να μας την βγαινει το κκ λεγοντας για το οπιο της θρησκειας
ενω το ιδιο το ρουφαει μεσα απο καζανια 1αυτο το αλλο ειναι οτι οπως εχει αποδειχθεί και επιστημονικά
και εμπειρικά η ανθρωπότητα εχει αναγκη να πιστευει και σε κατι -ας το πουμε "αορατο

υσ...διαβασες για το μαυρο τετραγωνο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιουν 2020, 13:35

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Οι θρησκείες είναι η πρέζα των λαών. :fico:

το μεγαλυτερο ψεμα ειναι αυτο που λεγεται με την μιση αληθεια και σημερα οφειλουμε να το γνωριζουμε

Πρέζα είναι.
Οι χριστιανοί φτιάχνονται με τη ''συγχώρεση'' και οι μουσουλμάνοι με τη ''δικαιοσύνη''. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Ιουν 2020, 17:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:

Πρέζα είναι.
Οι χριστιανοί φτιάχνονται με τη ''συγχώρεση'' και οι μουσουλμάνοι με τη ''δικαιοσύνη''. :fico:

και οι κεκεδες φτιαχνονται και αναζητουν την αμαρτια της υπεραξιας του καπιταλισμου
ωστε να επιβεβαιωσουν και αυτοι με την σειρα τους την ευλαβια και την πιστη τους στην αταξικη ταξη

-οπως των χριστιανων :P
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 13 Ιουν 2020, 19:14

Εικόνα
1 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 19 Ιούλ 2020, 13:54

Εαν εξαιρεσουμε τον νομπελιστα Αμπντους Σαλαμ, μπορειτε να μου αναφερετε το ονομα ενος μουσουλμανου που εκανε καποια σημαντικη ανακαλυψη η που προσφερε καποιο σημαντικο πνευματικο εργο στην ανθρωποτητα;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 20 Ιούλ 2020, 01:54

Ο ισλαμισμος δεν ειναι θρησκεια ειναι πολιτιστικη-κοινωνικη ανωμαλια
Θρησκεια ειναι μονον ο Πατηρ, ο Υιος και το Αγιο Πνευμα. Αυτα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 20 Ιούλ 2020, 22:02

Deutsch Lover έγραψε:Εαν εξαιρεσουμε τον νομπελιστα Αμπντους Σαλαμ, μπορειτε να μου αναφερετε το ονομα ενος μουσουλμανου που εκανε καποια σημαντικη ανακαλυψη η που προσφερε καποιο σημαντικο πνευματικο εργο στην ανθρωποτητα;

Ενταξει δεν θα σου λυσουμε και το πρόβλημα της αμορφωσιας.Εστω, αν δεν μπορεις να διαβαζεις,γκουγκλαρε.
Ελπίζω αυτο να το μπορείς. :hmhmhm:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Επιστροφή σε “Κοινωνία”