Πως πιστευετε οτι θα κινηθει η αγορα το καλοκαιρι?

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως πιστευετε οτι θα κινηθει η αγορα το καλοκαιρι?

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Μάιος 2020, 11:35

vallon έγραψε:Νομίζω ότι η κλασική ελληνική χαζομάρα θα υποκαταστήσει κάθε έννοια προστασίας και προσοχής. Θα μου φανεί πολύ περίεργο αν δεν έχουμε μερικές χιλιάδες νεκρούς καθώς ο κοσμάκης μετά την πρώτη κόμπλα που έπαθε, τώρα ξεθάρρεψε και το παίζει μάγκας.
Αυτό σημαίνει ότι προς το καλοκαίρι και με τη δικαιολογία της ζέστης που και καλά περιορίζει τον ιό, θα το ξεχάσουν όλοι και θα γίνει αχταρμάς.
Κοίταζα με το σχολείο που ανοίξανε τι μαλακία έγινε, Πιτσιρίκια μπαίνουν βγαίνουν κανένα μέτρο ασφαλείας, όλα χύμα. Μας έβαλαν να γίνουμε πειραματόζωα. Τα μικρομάγαζα υποφέρουν, ειδικά τα φαγάδικα που δεν ξέρουν πως να τα βγάλουν πέρα. Γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα εξαφάνισης ολόκληρων εμπορικών τάξεων και την αντικατάστασή τους από μεγαλοκαταστήματα πολυεθνικών. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο αλλά ίσως το πιο βιώσιμο.

απο την μια σκεφτομαι το να αρχισετε τις απεργιες διαρκειας μεχρι να σας απολυσουν και να ησυχασουμε
απο αυτην την πνευματικη καταστροφη που ειστε ολοι εσεις του εκπαιδευτικου αχταρμα
απο την αλλη παλι σκεφτομαι οτι οι καινουργιοι θα ειναι εκατο φορες χειροτεροι απο σας

και πισω καταβορθα και μπροστα καταβορθα .... :P
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Μάιος 2020, 12:53

vallon έγραψε:Νομίζω ότι η κλασική ελληνική χαζομάρα θα υποκαταστήσει κάθε έννοια προστασίας και προσοχής. Θα μου φανεί πολύ περίεργο αν δεν έχουμε μερικές χιλιάδες νεκρούς καθώς ο κοσμάκης μετά την πρώτη κόμπλα που έπαθε, τώρα ξεθάρρεψε και το παίζει μάγκας.
Αυτό σημαίνει ότι προς το καλοκαίρι και με τη δικαιολογία της ζέστης που και καλά περιορίζει τον ιό, θα το ξεχάσουν όλοι και θα γίνει αχταρμάς.
Κοίταζα με το σχολείο που ανοίξανε τι μαλακία έγινε, Πιτσιρίκια μπαίνουν βγαίνουν κανένα μέτρο ασφαλείας, όλα χύμα. Μας έβαλαν να γίνουμε πειραματόζωα. Τα μικρομάγαζα υποφέρουν, ειδικά τα φαγάδικα που δεν ξέρουν πως να τα βγάλουν πέρα. Γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα εξαφάνισης ολόκληρων εμπορικών τάξεων και την αντικατάστασή τους από μεγαλοκαταστήματα πολυεθνικών. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο αλλά ίσως το πιο βιώσιμο.

Mην ψαρώνεις. Ο ιός είναι ψέμα των παγκοσμιοποιητών του Γκέητς.

Βγες έξω άφοβα και μοίραζε αγκαλιές και φιλιά.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Μάιος 2020, 13:29

nemo έγραψε:

απο την μια σκεφτομαι το να αρχισετε τις απεργιες διαρκειας μεχρι να σας απολυσουν και να ησυχασουμε
απο αυτην την πνευματικη καταστροφη που ειστε ολοι εσεις του εκπαιδευτικου αχταρμα
απο την αλλη παλι σκεφτομαι οτι οι καινουργιοι θα ειναι εκατο φορες χειροτεροι απο σας

και πισω καταβορθα και μπροστα καταβορθα .... :P

Ευτυχώς για εσένα και τα παιδιά σου η δημόσια υγεία και εκπαίδευση μάλλον θα συνεχίσει να υπάρχει....μέχρι νεωτέρας ;)

Το δυστυχώς όμως είναι για όλους εμάς που τραβάμε το λούκι με κάθε μαθητευόμενο μάγο που κάθεται στην καρέκλα του υπουργείου και μαθαίνει να κάνει τον υπουργό στου κασίδη το κεφάλι.

Βεβαίως για μελλοντικούς χρεοκοπημένους σαν κι εσένα αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να πάρεις μαζί σου στην καταστροφή όσο μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Μάιος 2020, 13:35

Παιδιά, μην διαιρείτε το κίνημα εν τη γενέσει του, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλουν οι νεοφίλ παγκοσμιοποιητές και η "κυβέρνηση"

Το μείζον είναι να ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ που μας έχουν επιβάλλει οι παγκοσμιοποιητές για να μας ψοφήσουν στην ΠΕΙΝΑ!

Τα στοιχεία για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που έρχεται και που φυσικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ αλλά ΣΧΕΔΙΟ των παγκοσμιοποιητών, τα έχει αναδείξει το elefthero σε πληθώρα νημάτων και ποστς.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Οικονομία”