ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:22

Εν τω μεταξύ το ότι σήμερα συνεργάζονται επιστήμονες σε όλον τον πλανήτη κατά του κορονοϊού, του καρκίνου, του hiv κλπ είναι αποτέλεσμα της παγκοσμιοποιησης. Βασικά είναι παγκοσμιοποίηση. Εντάσσεται στον τομέα της ελεύθερης διακίνησης επιστημονικής γνώσης, τεχνογνωσίας κλπ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2020, 12:23

Αρίστος έγραψε:Ναι μονο που εγω που μου λες οτι εχω φυσικη απεχθεια στο διαβασμα εχω μια απο τις μεγαλυτερες βιβλιοθηκες στην Ελλαδα.

Καπου 5 ραφια με βιβλια μονο εχει το τμημα που αναφερεται σε θεματα Παγκοσμιοποιησης.

Και δεν διαβαζω μονο τους αντιπαγκοσμιοποιητες αλλα και τους παγκοσμιοποιητες.

Εχω βιβλια δηλαδη του Κισσινγκερ, του Μπρζεζινσκι, του Σορος, του Ατταλι, του Φουκουγιαμα και αλλων. :D

Τα 4,5 πρεπει να ναι του Λιακοπουλου και του Βελοπουλου
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:25

Για να δεις ποσο ασχετος εισαι.

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ως αριστερός είμαι υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, εκτός του οικονομικού τομέα.

Δεν υπαρχει το πολιτικο συστημα που θα του αφαιρεσεις την οικονομικη του φιλοσοφια.

Σου αρεσει δεν σου αρεσει η παγκοσμιοποιηση ειναι νεοφιλελευθερη.

Και αυτη δημιουργησε το νεοφιλελευθερισμο για να αυξησει τις ανισοτητες αναμεσα σε πλουσιους και φτωχους.

Αλλα και για να διαλυσει τις πολλες μικρομεσαιες επιχειρησεις που ενοχλουν τις μεγαλες πολυεθνικες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:29

Αρίστος έγραψε:Ναι μονο που εγω που μου λες οτι εχω φυσικη απεχθεια στο διαβασμα εχω μια απο τις μεγαλυτερες βιβλιοθηκες στην Ελλαδα.

Καπου 5 ραφια με βιβλια μονο εχει το τμημα που αναφερεται σε θεματα Παγκοσμιοποιησης.

Εχω βιβλια δηλαδη του Κισσινγκερ, του Μπρζεζινσκι, του Σορος, του Ατταλι, του Φουκουγιαμα και αλλων. :D

.

Ναι ρε Αρίστο. Πάλι σε πιστέψαμε.
Τα περιοδικά όπως Τρίτο Μάτι κλπ, που χεις για βιβλιοθήκη, είναι αδιάφορα και ανάξια λόγου.
Η πλακα είναι ότι ενώ διατείνεσαι πως έχεις βιβλία (που δεν έχεις) , γράφεις πράγματα που όπως βλέπουμε ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΠΆΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ.
Αρα ναι. Σιχαίνεσαι παθολογικά το διάβασμα.

Και για να τελειώνουμε. Χτίζεις μια καριέρα πάνω σε clickbait τερατολογιες. Τα αρθρα σου είναι πηγή αντιεπιστημονικότητας και παραπληροφόρησης. Είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν να μην δέχεσαι το τι λέει η επιστήμη, γιατι θα καταρρεύσει η καριέρα σου.
Απλά είναι τα πράγματα.

Και σταμάτα να γελοιοποιεί σαι. Δεν γίνεται να σου φέρνω επιστημονικά βιβλία για να δείξω την αντιεπιστημονικότητα των άρθρων σου και εσύ να αντιλέγεις με άλλα άρθρα σου. Δεν βλέπεις πόσο άκυρο είναι αυτό που κάνεις;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:31

Λαχουρένιος έγραψε:

Και το άλλο μισό με περιοδικά όπως το Τρίτο Μάτι και το Ανεξήγητο.
Λες να έχει και Alex Jones;

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:31

Λαχουρένιος έγραψε:

Τετοια σκουπιδια δεν μπαινουν στη βιβλιοθηκη μου.

Καραμπελια εχω, Κασιματη εχω, Κωνσταντινο Κολμερ εχω, Ιγγλεση εχω, Ευστρατιο Αλμπανη εχω. Ηλια Ηλιοπουλο εχω.

Ουτε τους μισους δεν θα εχεις ακουστα, ποσο μαλλον να τους εχεις διαβασει. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2020, 12:31

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Και το άλλο μισό με περιοδικά όπως το Τρίτο Μάτι και το Ανεξήγητο.

Ο Αλεξ Τζοουνς ειναι βαρια κουλτουρα, ο Αριστος ειναι για Βελοπουλο και κατω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2020, 12:32

Αρίστος έγραψε:Τετοια σκουπιδια δεν μπαινουν στη βιβλιοθηκη μου.

Καραμπελια εχω, Κασιματη εχω, Κωνσταντινο Κολμερ εχω, Ιγγλεση εχω, Ευστρατιο Αλμπανη εχω. Ηλια Ηλιοπουλο εχω.

Ουτε τους μισους δεν θα εχεις ακουστα, ποσο μαλλον να τους εχεις διαβασει. :D

Γιατι σκουπιδια, του επιπεδου σου ειναι. Μαλιστα ο Βελοπουλος παιζει και να ναι καλυτερος σου γιατι ουτε για ατλαντες ειχε πει ουτε για αρχαιους πυρηνικους πολεμους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Απρ 2020, 12:33

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Και το άλλο μισό με περιοδικά όπως το Τρίτο Μάτι και το Ανεξήγητο.

Αlex Jones οσο και να σου φαινεται περιεργο δεν εχω διαβασει ποτε. :D

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Απρ 2020, 12:34

Αρίστος έγραψε:Για να δεις ποσο ασχετος εισαι.

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ως αριστερός είμαι υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης, εκτός του οικονομικού τομέα.

Δεν υπαρχει το πολιτικο συστημα

.

Μέχρι εδώ διάβασα.
Το ότι θεωρείς την παγκοσμιοποίηση πολιτικό σύστημα, με ξεπερνάει. Και επειδή πάλι λάθος κάνεις κ ενώ σου έφερα να μάθεις τι είναι παγκοσμιοποίηση) δεν μπορώ να ασχοληθώ.
Δεν θα κάτσω να μιλάω για την κάθε νέα μορφή που παίρνει ο όρος αυτός στο μυαλό σου.
Κάτσε διάβασε τι σου έφερα.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”