Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:οι αλβανοι ειναι εδω πολλα χρονια και εχουν δουλεια. ειναι ξενοι αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τους λαθροεσιβολεις. Δεν θελουμε λαθροεισβολεις για να φουλεψουν στα χωραφια, προτιμουμε τους αλβανους που και εχουν κατα πολυ ενσωμματωθει και αν χρειαστουμε και αλλους εποχικους, ερχονται αλβανοι και δουλευοτν για 3-4 μηνες και μετα ξαναφευγουν. Δεν χρειαζομαστε λαθροεποικους για να κανουν αυτην την δουλεια. εκει και μονο εκει κολλαει
![]()
![]()
Ρε συ τα ιδια λεγατε και για τους αλβανους πριν 20 χρονια, τα ξεχασες?
μην μπερδευεις σταφυλια με τσοφλια....
δεν εχω δει ποτε μου αλβανο να λεει αλαχ ακμπαρ. δεν εχω δει ποτε μου αλβανο να βαζει αυτο το κολοπανο κατω και να σκυβει για τον αλαχ, ισως καποιοι στο σπιτι τους το κανουν, αλλα χλωμο....δεν εχει δει αλβανο να ενοχλειται πε τις εκκλησεις και τους σταυρους, δεν εχω δει αλβανο επιτιθεται σε ιερεις και απομονομενα εκκλησακια. δεν εχω δει αλβανο να βιαζει και να σκοτωνει . αυτα τα ειδα μονον απο τους λαθροεισβολεις. δεν εχω δει αλβανο να παει στο ατμ και να περνει τζαμπα λεφτα, ολοι τους εργαζονται πολυ σκληρα και κερδιζουν με την αξια τους και με τον κοπο τους καθε ευρω ΤΙΜΙΑ και επειδη εχουν δουλεια και δεν ειναι εικετες. Αυτα οι λαθροεποικοι δεν τα εχουν. Πραγματα φιλε, ΑΔΙΚΕΙΣ τους αλβανους συγκρινοντας τους με τουτους τους λαθροεισβολεις...α ναι...οι αλβανοι καθε χρονο τα σκανε και πληρωνουν και παραβολο χοντρο υπερ δημοσιο για την ανανεωση της αδεια τους...πραγματικα η συγκριση ειναι ατοπη