ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κοινωνικά θέματα.
Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Re: ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 28 Ιούλ 2020, 21:28

mister spooky έγραψε:
Deutsch Lover έγραψε:Οι λαθρομεταναστες (και οι ρομα) μπορουν να απολαμβανουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη απο τα δημοσια νοσοκομεια διχως να χρειαζεται να εχουν ΑΜΚΑ και να πληρωνουν φορους και να εχουν ασφαλεια. Τους τα πληρωνουν ολα οι ΜΚΟ.
Αυτο και μονο αποδεικνυει οτι οι λαθομεταναστες και οι ρομα. εχουν περισσοτερα δκαιωματα απο τους Ελληνες.

Να διεκδικήσουμε να έχουν όλοι καλύτερη ζωή. Ελάτε μαζί μας.

Σε μια χωρα-αποικια χρεους (κληρονομια του κυνοβουλευτισμου που υποστηριζουν νεοφιλελευτερα κοροιδα σαν τον Οργισμενο που παρακαλανε να πεθανει η κατσικα του γειτονα) με σχεδον 30% ανεργια και ραγδαια αυξηση της φτωχειας, πρωτα κοιταζεις να βολεψεις τον λαο σου και υστερα τους αλλους.
Και ο Παπαδοπουλος ειχε φερει Πακιστανους στην Ελλαδα λλα τοτε οι Ελληνες δεν πειναγαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 28 Ιούλ 2020, 22:56

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν θελουν να κανουν καλυτερη την ζωη τους, θελουν να χειροτερεψουν την ζωη των αλλων και ειδικα των ξενων. Ποτε δεν προτεινουν ποτε τιποτα θετικο, ολο ασχολουνται με το πως θα ξεκανουν τους μεταναστες.

η διαφορα με σας τους τεσσερις -εσενα τον διαδοχο τον κουνελο και την εσθηρ ειναι οτι εγω μπορω να πλησιασω
τους λαθρο να συζητησω και να φαω απο την ιδια κατσαρολα και το ιδιο πιατο

εσεις περα απο να γραφετε και να καμαρώνετε στα φορα -δεν τους πλησιαζετε ουτε στα πεντε μετρα
περα απο χαζοι -γιατι θελετε να γινουμε σταθμος παρασιτικων φυλων της ασιας και της αφρικης
ειστε και φυλετικα κρυφορατσιστες

Εγώ έχω σχέσεις με μετανάστες, έχω κάποιους φίλους.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 28 Ιούλ 2020, 23:00

Deutsch Lover έγραψε:
mister spooky έγραψε:Να διεκδικήσουμε να έχουν όλοι καλύτερη ζωή. Ελάτε μαζί μας.

Σε μια χωρα-αποικια χρεους (κληρονομια του κυνοβουλευτισμου που υποστηριζουν νεοφιλελευτερα κοροιδα σαν τον Οργισμενο που παρακαλανε να πεθανει η κατσικα του γειτονα) με σχεδον 30% ανεργια και ραγδαια αυξηση της φτωχειας, πρωτα κοιταζεις να βολεψεις τον λαο σου και υστερα τους αλλους.
Και ο Παπαδοπουλος ειχε φερει Πακιστανους στην Ελλαδα λλα τοτε οι Ελληνες δεν πειναγαν.

Τι δεν πεινάγανε, που έφευγαν οι νέοι στάς Ευρώπας Με τα καράβια και τα τρένα. Από την ύπαιθρο, η χούντα συνέχισε και διόγκωσε και την εσωτερική μετανάστευση με σιχαμένη μορφή την αστυφιλία. Φυσικά απέσυρε και την άμυνα της Κύπρου,ουσιαστικώς παρέδωσε την Κύπρο στην Τουρκία. Δεν ξεχνάμε!!!!
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 28 Ιούλ 2020, 23:03

mister spooky έγραψε:Ουσιαστικα παρέδωσε την Κύπρο στην Τουρκία. Δεν ξεχνάμε!!!!

Παντως ο φακελος της Κυπρου ακομη να ανοιξει.
Τι φοβαστε; :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”