κανουν μυνηση στο λιμενικο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: κανουν μυνηση στο λιμενικο

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Μαρ 2020, 14:15

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:τις αναγκες των εισβολεων θα τις καλυπτουν ακατοικητα νησια, ξερονησια. σε λιγες μερες θα μας πληρωνουν να τους παμε πισω απο εκει που ηρθανε.

Εγω ρώτησα τωρα τι θα κάνουν τα νησια χωρίς τις ΜΚΟ. Πάντως πραγματικά θέλω γελάω σε λίγο καιρό με την χαζομάρα των κατοίκων να διώξουν τις ΜΚΟ.

Ποιός θα σε πληρώσει να τους πας που;
Δεν καταλαβες. Οι Ευρωπαίοι δεν πληρώνουν την επιστροφή των προσφύγων και μεταναστών στις χώρες τους. Ξύπνα. Πλήρωσαν την κυβερνησάρα σου να τους κρατήσει εδώ.

τον πουλο οραμ ολοι τους....εγω χαιρομαι που ακουσα και τον βοριδη να ειναι θετικος στα ξερονησια. θα μας κανουν @@@@ οι εισβολεις για να τους παμε πισω στις χωρες τους....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 06 Μαρ 2020, 15:01

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Εγω ρώτησα τωρα τι θα κάνουν τα νησια χωρίς τις ΜΚΟ. Πάντως πραγματικά θέλω γελάω σε λίγο καιρό με την χαζομάρα των κατοίκων να διώξουν τις ΜΚΟ.

Ποιός θα σε πληρώσει να τους πας που;
Δεν καταλαβες. Οι Ευρωπαίοι δεν πληρώνουν την επιστροφή των προσφύγων και μεταναστών στις χώρες τους. Ξύπνα. Πλήρωσαν την κυβερνησάρα σου να τους κρατήσει εδώ.

τον πουλο οραμ ολοι τους....εγω χαιρομαι που ακουσα και τον βοριδη να ειναι θετικος στα ξερονησια. θα μας κανουν @@@@ οι εισβολεις για να τους παμε πισω στις χωρες τους....

Ο φασιστας ο Βορίδης, ο δικηγόρος του μεγαλύτερου κλέφτη στα ελληνικά χρονικά, θα ήταν θετικός και σε εκτελέσεις παιδιών. Δεν προκαλεί έκπληξη.
Κι εγώ χάρηκα με την κωλοτούμπα το Αδωνιη. Ούρλιαζε ότι δεν θέλει λεφτά από την Ευρώπη, αλλά μόλις άκουσε 700 μύρια για να με στήσουμε εδώ του πρόσφυγες και τους μετανάστες (και μάλιστα όχι σε κλειστά κέντρα) πανηγύριζε.

Λοιπόν ξύπνα. Ούτε πίσω θα τους στείλουν, ούτε κλειστές δομές θα δεις, γιατί αλλιώς no money no honey.

Εν τω μεταξύ τι πλάκα που έχετε οι ακροδεξιοί. Όσο κυβερνούσε το καμάρι της φιλελε δεξιάς, ο Αλ6ς88, τα λεφτά δεν τα έστελνε η Ευρώπη, αλλά ητνα από τους Έλληνες. Τώρα ξαφνικά, λέτε ότι τα στέλνει η ΕΕ.

Πάντως θα ρίξουν πολύ κλαμα οι νησιώτες με την απερισκεψία να επιτεθούν στις ΜΚΟ. Μόνο τα χαμένα λεφτά, που χάλαγαν όλοι αυτοί, για την διαμονή και διαβίωση τους στα νησιά, είναι τεράστια ζημιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Μαρ 2020, 15:04

Οι δημοκρατικές δυνάμεις την χαρακτήρισαν "μαζική" . Δείτε την μαζική σε φωτογραφίες.

«Ανοίξτε τα σύνορα, σπάστε τον φράχτη»

Μαζική πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας του ρατσιμού και του εθνικισμού

https://www.koutipandoras.gr/article/an ... ton-frahti

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Μαζική... :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”