εθνικα
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: εθνικα
Τα διακόσια χρόνια ιστορίας του νεοελληνικού κράτους, όπως και το σε ποια χέρια ήταν και είναι η εξουσία και τα αποτελέσματα της άσκησης της, είναι η απόδειξη για το ποιοι εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και ποιοι τα εθνικά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τα διακόσια χρόνια ιστορίας του νεοελληνικού κράτους, όπως και το σε ποια χέρια ήταν και είναι η εξουσία και τα αποτελέσματα της άσκησης της, είναι η απόδειξη για το ποιοι εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και ποιοι τα εθνικά.
Την Επανάσταση την ξεκίνησαν αστοί έμποροι (Ξάνθος, Σκουφάς, Τσακάλωφ), την χρηματοδότησαν αστοί πλούσιοι καραβοκύρηδες (Μαυρογένους, Μπουμπουλίνα, Μιούλης κλπ), και κοτζαμπάσηδες, της έδωσαν ιδεολογική υπόσταση αστοί (Φαναριώτες, Ρ Φεραίος, Α Κοραής κλπ), την στήριξαν αστοί στρατιωτικοί (Αλέξανδρος και Δημήτριος Υψηλάντης), την στελέχωσε ο κλήρος, οργάνωσαν το κράτος αστοί (Ι Καποδίστριας, Χ Τρικούπης, Ε Βενιζέλος κλπ).
Δηλαδή έφτιαξαν την Ελλάδα από το τίποτα οι αστοί.
Ο υπερβολικός αριστερός πατριώτης

Τον βλέπετε είναι σε φιλικό αγώνα, την στιγμή αυτή της φωτογραφίας ακουγόντουσαν γιουχαΐσματα που συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού μας ύμνου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:nemo έγραψε:μπορεις να του το ζητησεις ευγενικα με την εξης φραση
υποστηριζεις ακομη την νδ;
αν σου απαντησει ναι ....εχεις δικαιωμα να του παρεις το σκλαπ
και υστερα να τον βαλεις σε μια μυρμηγκοφωλιά για να τον αποτελειωσουν
Έχω κάθε δικαίωμα να ασκείσω κριτική στην ψήφο του. Επίσης τον έχω ρωτήσει αν θα ξαναψηφισει την συνεργάτιδα των Τούρκων και δεν μου χει απαντήσει. Μπορώ να κάνω ότι θελω
Εσύ πως βρίσκεις την στάση της νδουλας; Πατριωτική; Συμφέρουσα; Προδοτική; Ξεπούλημα;
εκατο φορες τα εχω γραψει χαζα ειστε!!
κοιτα πιο πανω και συμπερανε ποσο πολυ αγαπαω νδ
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:
Υπερβολικός πατριώτης ο Τσίπρας (όπως εξ άλλου όλοι οι αριστεροί) και τον προτιμά ο Τσαβούστογλου.
Ακομα περισσοτερο προτιμουσαν τους πατριωτες της χουντας. Τετοια κελεπουρια που τους χαρισαν την Β. Κυπρο δε θα ξαναπετυχουν ποτε. Μια φορα γινονται αυτα

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Υπερβολικός πατριώτης ο Τσίπρας (όπως εξ άλλου όλοι οι αριστεροί) και τον προτιμά ο Τσαβούστογλου.
Ακομα περισσοτερο προτιμουσαν τους πατριωτες της χουντας. Τετοια κελεπουρια που τους χαρισαν την Β. Κυπρο δε θα ξαναπετυχουν ποτε. Μια φορα γινονται αυτα
αφηστε βρε την χουντα ησυχη μια χαρα εγιναν ολα ή σχεδον ολα
κοιτατε τα μετεπειτα χαλια ή τα πριν απο την χουντα
καντε ενα πειραμα μεταξυ σας βγαλτε απο τον λογο την χουντα εκεινα τα εφτα χρονια
και δειτε τη μενει
σημερα καπου διαβασα οτι οι μεταρρυθμίσεις που εκανε η χουντα και τα εργα δεν γινονται
ουτε σημερα με τα δυο μνημονια και να το παμε και αλλου
ειναι εθνικη ξεφτιλα να λετε ακομη για χουντες σημαινει οτι ειστε για τον κουβα
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Πράγματι η χούντα που ανέτρεψε την μεταπολίτευση του Μαρκεζίνη ενήργησε σαν πράκτορας των ΗΠΑ και των παλιαοπολιτικών.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
ΩRIΩNAS7
Μια χαρά έγινε το ξεπούλημα της Κύπρου.
Μία χαρά εκτιξεύθηκε το χρέος.
Νια χαρά έφαγε ο κόσμος σάπια κρέατα Αργεντινής και απόλαυσε την απαγόρευση των ελκηνικων κρεάτων.
Μια χαρά δολοφονίες, βασανισμοί κλπ
Μία χαρά διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Μία χαρά όλα
Δεν είναι τυχαίο που είναι έμπνευση για τα νδουλικά η χούντα.
Μία χαρά εκτιξεύθηκε το χρέος.
Νια χαρά έφαγε ο κόσμος σάπια κρέατα Αργεντινής και απόλαυσε την απαγόρευση των ελκηνικων κρεάτων.
Μια χαρά δολοφονίες, βασανισμοί κλπ
Μία χαρά διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Μία χαρά όλα
Δεν είναι τυχαίο που είναι έμπνευση για τα νδουλικά η χούντα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και βρε παπαρες φωτο με κασκολ τουρκικο δεν βγαζει κανεις που εχει σωας τα φρενας
ο τσιπρας πρεπει να εχει ξεφυγει πιο πολυ και απο τους κεκεδες
και ο κουλης δεν παει πισω βεβαια ....αν βρειτε δεξιους που τον υποστηριζουν
τον κουλη εννοω βγαλτε τους τα συκωτια αλλα μη αναφερετε χουντες και κουραφεξαλα
εννοωντας το γεγονος οτι ο κουλης και αυτη η νδ δινει απειρες αφορμες να τα χωσετε
χτυπηστε τον γαιδαρο και οχι το σαμαρι αυτο ξαναλεω
ο τσιπρας πρεπει να εχει ξεφυγει πιο πολυ και απο τους κεκεδες
και ο κουλης δεν παει πισω βεβαια ....αν βρειτε δεξιους που τον υποστηριζουν
τον κουλη εννοω βγαλτε τους τα συκωτια αλλα μη αναφερετε χουντες και κουραφεξαλα
εννοωντας το γεγονος οτι ο κουλης και αυτη η νδ δινει απειρες αφορμες να τα χωσετε
χτυπηστε τον γαιδαρο και οχι το σαμαρι αυτο ξαναλεω
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:αφηστε βρε την χουντα ησυχη μια χαρα εγιναν ολα ή σχεδον ολα
Αλλος ενας αυτοαποκαλουμενος ''πατριωτης'' που βγαζει λαδι τους ακροδεξιους προδοτες της επταετιας που κατεστρεψαν την Κυπρο. Δεν πεφτω απο τα συννεφα, τα ''πατριωτικα'' που λετε ειναι εντελως προσχηματικα, αφου στηριζετε κυριολεκτικα προδοτες αν αυτο σημαινει κατι καλο για την τσεπη σας.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:αφηστε βρε την χουντα ησυχη μια χαρα εγιναν ολα ή σχεδον ολα
Αλλος ενας αυτοαποκαλουμενος ''πατριωτης'' που βγαζει λαδι τους ακροδεξιους προδοτες της επταετιας που κατεστρεψαν την Κυπρο. Δεν πεφτω απο τα συννεφα, τα ''πατριωτικα'' που λετε ειναι εντελως προσχηματικα, αφου στηριζετε κυριολεκτικα προδοτες αν αυτο σημαινει κατι καλο για την τσεπη σας.
Εν τω μεταξύ λέει και για πριν την χούντα, που όλο το παραμύθι για τα οικονομικά της χούντας βασίζετε στις δράσεις των προηγούμενων, ενώ η χουντ ήταν η αιτία που άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα η οικονομία.
Μιλαμε για ανιστόρητους

1 .