Μπιζέλι φτωχό
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Μπιζέλι φτωχό
Ανάβουν τίποτα φωτάκια μήπως;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
itteithe
- Extreme poster

-
bizeli
- Moderator

-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη για να σου δώσουμε την συμβουλή μας.
Ποια έξοδα ήρθαν παραπάνω αυτόν τον μήνα και αναγκάστηκες να φας τις οικονομίες σου ;
Είσαι δημόσια forever , άρα λογικά θα πληρώθηκες τέλη Ιανουαρίου. Τα έξοδα θα ήταν :
- Τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ
- ΔΕΗ
- ΕΥΔΑΠ
- ΟΤΕ
- Έξοδα ιατρικής φροντίδας
- Σέρβις αμαξιού, ασφάλεια αυτοκινήτου ίσως , βενζίνη
- Γάμοι και βαφτίσια που πήγες δώρα
Τι άλλο ;
- Για το air-condition γάμησέ το. Δεν πρόκειται και να πεθάνεις απ' το κρύο. Κάποια στιγμή εγώ είχα να ζεσταθώ χειμώνα πάνω από 6 χρόνια. Μπουφανάκι , διπλές κάλτσες , διπλό πανταλούνι , γάντια με τρούπες για τα ακροδάχτυλα κ.λπ. μια χαρά θα σε κρατήσουν.
Ποια έξοδα ήρθαν παραπάνω αυτόν τον μήνα και αναγκάστηκες να φας τις οικονομίες σου ;
Είσαι δημόσια forever , άρα λογικά θα πληρώθηκες τέλη Ιανουαρίου. Τα έξοδα θα ήταν : - Τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ
- ΔΕΗ
- ΕΥΔΑΠ
- ΟΤΕ
- Έξοδα ιατρικής φροντίδας
- Σέρβις αμαξιού, ασφάλεια αυτοκινήτου ίσως , βενζίνη
- Γάμοι και βαφτίσια που πήγες δώρα
Τι άλλο ;
- Για το air-condition γάμησέ το. Δεν πρόκειται και να πεθάνεις απ' το κρύο. Κάποια στιγμή εγώ είχα να ζεσταθώ χειμώνα πάνω από 6 χρόνια. Μπουφανάκι , διπλές κάλτσες , διπλό πανταλούνι , γάντια με τρούπες για τα ακροδάχτυλα κ.λπ. μια χαρά θα σε κρατήσουν.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Το προβλημα δεν ειναι ενα περιστασιακο στριμωγμα αλλα να μην πανικοβαλλεσαι.
Σκέψου οτι το 40% των Ελληνων ζει καθημερινα εδω και χρονια αυτα που περνας εσυ για< λιγες μερες .
Τα δικα σου θα ειναι περαστικα φανταζομαι.
Οποτε εγω θα ελεγα να τα φορτωσεις στον κοκορα και να βγεις με καμια παρεα για ποτο.
.
Σκέψου οτι το 40% των Ελληνων ζει καθημερινα εδω και χρονια αυτα που περνας εσυ για< λιγες μερες .
Οποτε εγω θα ελεγα να τα φορτωσεις στον κοκορα και να βγεις με καμια παρεα για ποτο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:Ανάβουν τίποτα φωτάκια μήπως;
oh yes
Το user manual το έχεις;
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μήπως το είχες και δουλευε με ανοικτά παράθυρα ή με ρεύμα αέρος πάνω στην εσωτερική μονάδα;
Δοκίμασες να το βγάλεις από την πρίζα και να το ξαναβάλεις;
Δοκίμασες να το βγάλεις από την πρίζα και να το ξαναβάλεις;
0 .

-
bizeli
- Moderator

Φίλε τι να σε πω;
Έχει γίνει ένας φαύλος κύκλος.
Για να καταλάβεις μες στις άκρες τα λεφτά που προόριζα πχ για έναν λογαριασμό, τα έτρωγα για κάτι άλλο που προέκυπτε πιο άμεσο (έλεγα θα τα συμπληρώσω μετά), μετά προέκυπτε κάτι άλλο ... τέλος πάντων έχασα την μπάλα από κάποιο σημείο και μετά.
Πέρα από τα πάγια έξοδα (ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, βενζίνες, τα σούπερ μάρκετ μου κτλ) βγαίναν κι άλλα έκτακτα.
Να σου πω κάτι;
Πληρώνομαι κάθε 15νθήμερο αλλά έναν λογαριασμό να πληρώσω και τίποτα άλλο σούξου μουξου (ξες πώς φεύγουν τα λεφτά) μένω τις τελευταίες μέρες χωρίς τίποτα. Στην κυριολεξία.
Τώρα με έβγαλε τελείως εκτός προγράμματος ο οδοντίατρος και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Πάρα πολλά λεφτά. Έφαγα από τα έτοιμα. Κάτι λίγα που είχα μαζεμένα για ώρα ανάγκης, για όταν ξεμένω. Η μαλακία είναι ότι είχα πάει σε έναν άλλον οδοντίατρο που δεν έκανε καλή δουλειά ... ναι αλλά εγώ τον είχα πληρώσει ένα ποσό. Μετά άλλαξα και πήγα σε αυτόν που πάω τώρα. Άλλα λεφτά και αυτός.
Το πρόβλημα με τα δόντια με οδήγησε σε άλλο πρόβλημα εξαιτίας των αντιβιώσεων που έπαιρνα. Έπαθα βαριάς μορφής κολπίτιδα. Άντε κλείσε ραντεβού σε γυναικολόγο. Πάω και σε γυναικολόγο. Κάνω και τεστ παπ με την ευκαιρία. Πάρε και από κει άλλα φάρμακα για την κολπίτιδα.
Όλα αυτά κοστίζουν. Και τα φάρμακα και οι γιατροί.
Κάθε εβδομάδα κάτι πάθαινα και πήγαινα σε γιατρούς. Κι ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει. Άφησα τα άλλα απλήρωτα για να έχω για τους γιατρούς.
Βάλε και τα πάρκινγκ που πλήρωνα τρεις και λίγο για να πηγαίνω στους γιατρούς.
Μετά πηγαίνω και στη Θεσσαλονίκη να δω τους δικούς μου. Βάλε κι εκεί βενζίνες, διόδια, βάλε λεφτά που θα φάω κι εκεί σε μαλακίες από δω και από κει.
Μετά θα βγω και με τους φίλους μου, θα κεράσω κι εγώ καμιά φορά.
Μετά μου τέλειωσε η κάρτα στο κινητό μου, τα τσιγάρα μου. Όλα ταυτόχρονα.
Τώρα τέλη Φεβρουαρίου λήγει η ασφάλεια στο αυτοκίνητο, πρέπει να πάω και τον σκύλο στον κτηνίατρο, χάλασε και το σκατοκινητό μου, έχω και κάποιες άλλες υποχρεώσεις (γενέθλια τα ανίψια μου κτλ, δεν θα πάρω ένα δωράκι;)
Τέσπα να μην στα πολυλογώ .... τσούκου, τσούκου ... βγάζε λεφτά για το ένα, βγάζε λεφτά για το άλλο ... τελείωσαν τα λεφτά.
Τέσπα, η μαλακία έγινε που άφησα ανοιχτές τρύπες από προηγούμενα έξοδα και τώρα προσπαθώ να πληρώσω και τα προηγούμενα που έχω αφήσει και τα τρέχοντα.
Και δε σου λέω για έξοδα άλλα που είναι τελείως τελευταία στη λίστα μου. Αν ποτέ βρω χρήματα. Πχ θέλω να φτιάξω τις πόρτες στο αμάξι που έχουν χαλάσει. Αυτά είναι πολυτέλειες τώρα. Κάνω τα τελείως απαραίτητα.
Εν τω μεταξύ κάπου πρέπει να έχασα και κάποια χρήματα. Να μου έπεσαν; Να με έκλεψαν; Δεν ξέρω.
Γμσ τα.
Έχει γίνει ένας φαύλος κύκλος.
Για να καταλάβεις μες στις άκρες τα λεφτά που προόριζα πχ για έναν λογαριασμό, τα έτρωγα για κάτι άλλο που προέκυπτε πιο άμεσο (έλεγα θα τα συμπληρώσω μετά), μετά προέκυπτε κάτι άλλο ... τέλος πάντων έχασα την μπάλα από κάποιο σημείο και μετά.
Πέρα από τα πάγια έξοδα (ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, βενζίνες, τα σούπερ μάρκετ μου κτλ) βγαίναν κι άλλα έκτακτα.
Να σου πω κάτι;
Πληρώνομαι κάθε 15νθήμερο αλλά έναν λογαριασμό να πληρώσω και τίποτα άλλο σούξου μουξου (ξες πώς φεύγουν τα λεφτά) μένω τις τελευταίες μέρες χωρίς τίποτα. Στην κυριολεξία.
Τώρα με έβγαλε τελείως εκτός προγράμματος ο οδοντίατρος και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Πάρα πολλά λεφτά. Έφαγα από τα έτοιμα. Κάτι λίγα που είχα μαζεμένα για ώρα ανάγκης, για όταν ξεμένω. Η μαλακία είναι ότι είχα πάει σε έναν άλλον οδοντίατρο που δεν έκανε καλή δουλειά ... ναι αλλά εγώ τον είχα πληρώσει ένα ποσό. Μετά άλλαξα και πήγα σε αυτόν που πάω τώρα. Άλλα λεφτά και αυτός.
Το πρόβλημα με τα δόντια με οδήγησε σε άλλο πρόβλημα εξαιτίας των αντιβιώσεων που έπαιρνα. Έπαθα βαριάς μορφής κολπίτιδα. Άντε κλείσε ραντεβού σε γυναικολόγο. Πάω και σε γυναικολόγο. Κάνω και τεστ παπ με την ευκαιρία. Πάρε και από κει άλλα φάρμακα για την κολπίτιδα.
Όλα αυτά κοστίζουν. Και τα φάρμακα και οι γιατροί.
Κάθε εβδομάδα κάτι πάθαινα και πήγαινα σε γιατρούς. Κι ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει. Άφησα τα άλλα απλήρωτα για να έχω για τους γιατρούς.
Βάλε και τα πάρκινγκ που πλήρωνα τρεις και λίγο για να πηγαίνω στους γιατρούς.
Μετά πηγαίνω και στη Θεσσαλονίκη να δω τους δικούς μου. Βάλε κι εκεί βενζίνες, διόδια, βάλε λεφτά που θα φάω κι εκεί σε μαλακίες από δω και από κει.
Μετά θα βγω και με τους φίλους μου, θα κεράσω κι εγώ καμιά φορά.
Μετά μου τέλειωσε η κάρτα στο κινητό μου, τα τσιγάρα μου. Όλα ταυτόχρονα.
Τώρα τέλη Φεβρουαρίου λήγει η ασφάλεια στο αυτοκίνητο, πρέπει να πάω και τον σκύλο στον κτηνίατρο, χάλασε και το σκατοκινητό μου, έχω και κάποιες άλλες υποχρεώσεις (γενέθλια τα ανίψια μου κτλ, δεν θα πάρω ένα δωράκι;)
Τέσπα να μην στα πολυλογώ .... τσούκου, τσούκου ... βγάζε λεφτά για το ένα, βγάζε λεφτά για το άλλο ... τελείωσαν τα λεφτά.
Τέσπα, η μαλακία έγινε που άφησα ανοιχτές τρύπες από προηγούμενα έξοδα και τώρα προσπαθώ να πληρώσω και τα προηγούμενα που έχω αφήσει και τα τρέχοντα.
Και δε σου λέω για έξοδα άλλα που είναι τελείως τελευταία στη λίστα μου. Αν ποτέ βρω χρήματα. Πχ θέλω να φτιάξω τις πόρτες στο αμάξι που έχουν χαλάσει. Αυτά είναι πολυτέλειες τώρα. Κάνω τα τελείως απαραίτητα.
Εν τω μεταξύ κάπου πρέπει να έχασα και κάποια χρήματα. Να μου έπεσαν; Να με έκλεψαν; Δεν ξέρω.
Γμσ τα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:
Το user manual το έχεις;
Ούτε ξέρω πού είναι.
Adminović έγραψε:Μήπως το είχες και δουλευε με ανοικτά παράθυρα ή με ρεύμα αέρος πάνω στην εσωτερική μονάδα;
Ναι το πρώτο το έκανα κάποιες φορές.
Adminović έγραψε:Δοκίμασες να το βγάλεις από την πρίζα και να το ξαναβάλεις;
Ναι βασικά έκλεισα τον γενικό. Την πρίζα δεν τη βλέπω πού είναι.
Αλλά δε διορθώθηκε τίποτα και που έκλεισα τον γενικό και τον ξανάνοιξα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Αρίστος έγραψε:Το προβλημα δεν ειναι ενα περιστασιακο στριμωγμα αλλα να μην πανικοβαλλεσαι.
.
Δεν πανικοβάλλομαι.
Γελάω με τα χάλια μου.
0 .