χρυσοχοιδης να φευγουν οι ξενοι παραβατικοι

Κοινωνικά θέματα.
ΩRIΩNAS7

Re: χρυσοχοιδης να φευγουν οι ξενοι παραβατικοι

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 15 Φεβ 2020, 22:39

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Μας κουνάει το δάχτυλο ο πατριώτης του πληκτρολόγιο, που παίρνει στα χωράφια του ανασφαλιστους μετανάστες να μαζέψουν ελιές και δεν πάει να φυλάξει τα σύνορα της δήθεν πατρίδας του.
Ο πατριωτισμός σας εξαντλείται στην ενέργεια που σπαταλάμε να γράψετε ψευτοπατριωτες αράδες.

ΩRIΩNAS7 παιδί μου εγώ δεν είμαι υπέρ της λαθρομετανάστευσης, εσύ που είσαι υπέρ (ή μήπως δεν είσαι;) πότε θα πάρεις κανένα πακιστανό, σομαλό, μαροκινό στο κρεββάτι σου να μη ταλαιπωρείται ο άνθρωπος;

Τα χουμε ξανά πει. Όταν θα πας εσύ να φυλάξεις σύνορα ως "πατριώτης" που δεν θέλει μετανάστες. Η πατρίδα έχει πρόβλημα. Γιατί δεν τρέχεις να την βοηθήσεις;

pluton έγραψε:
Μαθητευόμενοι μάγοι από λόγια τίποτα άλλο όταν φτάσει ή ώρα του διαταύτα πετάτε την μπάλα στην εξέδρα.

Α για αυτό δεν ούτε να ακούς πως πρέπει να πας να φυλάξεις τα σύνορα;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Φεβ 2020, 08:52

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 παιδί μου εγώ δεν είμαι υπέρ της λαθρομετανάστευσης, εσύ που είσαι υπέρ (ή μήπως δεν είσαι;) πότε θα πάρεις κανένα πακιστανό, σομαλό, μαροκινό στο κρεββάτι σου να μη ταλαιπωρείται ο άνθρωπος;

Τα χουμε ξανά πει. Όταν θα πας εσύ να φυλάξεις σύνορα ως "πατριώτης" που δεν θέλει μετανάστες. Η πατρίδα έχει πρόβλημα. Γιατί δεν τρέχεις να την βοηθήσεις;

pluton έγραψε:
Μαθητευόμενοι μάγοι από λόγια τίποτα άλλο όταν φτάσει ή ώρα του διαταύτα πετάτε την μπάλα στην εξέδρα.

Έχω πάει ήμουνα στον Έβρο (Δορίσκος, Πέπλος και Κήπους), ο γιος μου ήταν στην πράσινη γραμμή στην ΕΛΛΔΥΚ και ο πατέρας μου πήρε απολυτήριο από το Νευροκόπι. :D (και σου γράφω την αλήθεια)... αν πάρεις αφγανό στο δωμάτιό σου να ξέρεις ότι ενδέχεται να σου φερθούν σαν «Μπαχά Μπαζί».

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Φεβ 2020, 14:26

pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 παιδί μου εγώ δεν είμαι υπέρ της λαθρομετανάστευσης, εσύ που είσαι υπέρ (ή μήπως δεν είσαι;) πότε θα πάρεις κανένα πακιστανό, σομαλό, μαροκινό στο κρεββάτι σου να μη ταλαιπωρείται ο άνθρωπος;

Δεν τεθηκε ποτε θεμα να παρει κανεις μεταναστες στα σπιτια του. Απο κανενα. Αυτο ειναι μουφα που αναπαραγουν οι ακροδεξιοι. Μονοι σας τα λετε μονοι σας γελατε.

Για την ιστορια ο μονος που εκανε επιταξεις για να βαλει μεταναστες μεσα ηταν ο Μητσοτακης, τα παραπονα σου εκει λοιπον.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Φεβ 2020, 16:46

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Έχω πάει ήμουνα στον Έβρο (Δορίσκος, Πέπλος και Κήπους), ο γιος μου ήταν στην πράσινη γραμμή στην ΕΛΛΔΥΚ και ο πατέρας μου πήρε απολυτήριο από το Νευροκόπι. :D (και σου γράφω την αλήθεια)... αν πάρεις αφγανό στο δωμάτιό σου να ξέρεις ότι ενδέχεται να σου φερθούν σαν «Μπαχά Μπαζί».

Εικόνα

Τι εννοείς με το όταν πηγές; Το πρόβλημα είναι τ μωρά. Τώρα γιατί δεν πας; Τώρα έρχονται.
Γιατί απλά δεν λες ότι δεν σε ενδιαφέρει η μετανάστευση; Δεν σε ενδιαφέρει ότι έρχονται τόσοι άνθρωποι από τόσες χώρες αλλά λες όσα λες γιατί αυτά σου είπαν να πεις;
Πατριωρης της πλάκας.
Ετσι εξ αι όλοι οι eπαλληλοι.
Αντε Ρ ρα να πουλήσεις πατριωτισμό αλλού.
Ωραία τον ήπιες
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Φεβ 2020, 21:35

Τίθεται με την ίδια ένταση να πάρετε λαθρομετανάστες στα σπίτια σας, όπως ακριβώς θέλετε να τους επιβάλετε στην χώρα (παρά την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, αν νομίζετε ότι τους θέλει ο λαός ... ΤΩΡΑ δημοψήφισμα).

Λοιπόν αφού είστε ευαίσθητοι να τους πάρετε στα σπίτια σας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 17 Φεβ 2020, 05:59

Λαχουρένιος έγραψε:
mister spooky έγραψε:Σαν προπέτασμα καπνού συνήθως χρησημοποιούν τον όρο "ποινικοί". Προπερσυ ο σύριζα και το καλοκαίρι η νδ έκαναν ντου σε μια κατάληψη στα εξάρχεια ή κοντά τελος πάντων και έλεγαν για επικίνδυνους ενώ υπήρχαν γυναίκες με παιδιά.

Οταν λεω ποινικους εννοω οσους εχουν καταδικαστει για παρανομες ενεργειες οπως ληστειες ή δολοφονιες. Εχεις αντιρρηση να απελαυνονται αμεσα αυτοι?

Καλα για τους αποδεδειγμενα ποινικους δεν έχει κανενας ενσταση
1 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 17 Φεβ 2020, 06:02

pluton έγραψε:Τίθεται με την ίδια ένταση να πάρετε λαθρομετανάστες στα σπίτια σας, όπως ακριβώς θέλετε να τους επιβάλετε στην χώρα (παρά την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, αν νομίζετε ότι τους θέλει ο λαός ... ΤΩΡΑ δημοψήφισμα).

Δεν κατάλαβες, αν σας αρέσει, αν δεν σας αρέσει να φυγετε μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2020, 07:55

pluton έγραψε:Τίθεται με την ίδια ένταση να πάρετε λαθρομετανάστες στα σπίτια σας, όπως ακριβώς θέλετε να τους επιβάλετε στην χώρα (παρά την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, αν νομίζετε ότι τους θέλει ο λαός ... ΤΩΡΑ δημοψήφισμα).

Η συντριπτικη πλειοψηφια του ελ. λαου, αναμεσα τους και εσυ, ψηφισε φιλομεταναστευτικα κομματα. Βελοπουλοι, Μιχαλολιακοι και σια εχουν ενα 5% το πολυ.

Απο εκει και περα, κυβερνηση Μητσοτακη εχουμε, τα παραπονα σου εκει. Τα ΝΔbot μιλατε λες και ειστε ακομα αντιπολιτευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2020, 11:35

Λαχουρένιος έγραψε:

Η συντριπτικη πλειοψηφια του ελ. λαου, αναμεσα τους και εσυ, ψηφισε φιλομεταναστευτικα κομματα. Βελοπουλοι, Μιχαλολιακοι και σια εχουν ενα 5% το πολυ.

Απο εκει και περα, κυβερνηση Μητσοτακη εχουμε, τα παραπονα σου εκει. Τα ΝΔbot μιλατε λες και ειστε ακομα αντιπολιτευση.

Μια κυβέρνηση την ψηφίζεις για 15-20 λόγους και σε κάποιο να διαφωνείς υπερισχύουν οι άλλοι λόγοι.

Το λαθρομεταναστευτικό (μιας και είστε δημοκράτες) μπορούμε να το αποφασίσουμε με δημοψήφισμα ... τι έγινε φοβάστε, τι σκ@τά δημοκράτες είστε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2020, 12:54

pluton έγραψε:Μια κυβέρνηση την ψηφίζεις για 15-20 λόγους και σε κάποιο να διαφωνείς υπερισχύουν οι άλλοι λόγοι.

Αφου θεωρεις μειζον το μεταναστευτικο και θεωρεις οτι οι μεταναστες ειναι εισβολεις , τοτε δε θα επρεπε να ψηφισεις ΝΔ. Οταν ομως βαζεις την τσεπη πανω απο αυτο που θεωρεις εθνικο συμφερον, μετα μην γκρινιαζεις.

Το λαθρομεταναστευτικό (μιας και είστε δημοκράτες) μπορούμε να το αποφασίσουμε με δημοψήφισμα ... τι έγινε φοβάστε, τι σκ@τά δημοκράτες είστε;

Τα παραπονα σου στο Μητσοτακη, αυτος κυβερνα τωρα, και μαλιστα με την δικη σου ψηφο. Δεν οδηγει καπου το να λιβανιζεις τον Μητσοτακη αλλα να κανεις επιθεσεις σε εμας για τις ιδιες ακριβως αποψεις. Τον εαυτο σου κοροιδευεις οχι κανενα αλλο.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”