Ποτε θα λογοδοτησουν οι ηθικοι αυτουργοι?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ποτε θα λογοδοτησουν οι ηθικοι αυτουργοι?

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Φεβ 2020, 09:48

Οργισμένος έγραψε:Στην Ελλαδα δεν τηρειται ο νομος. Απο κει ξεκινανε ολα τα κακα.
Αν τηρηθει ο νομος , ακομα κι αν ειναι αδικος, με την παροδο του χρονου ΟΛΑ θα μπουν στη σειρα.
Αλλα ο κοσμος νομιζει οτι αυτο ειναι κατι κακο.
Ευτυχως μεταναστευσα, και κατιμου λεει οτι αυτη ηταν μια απο τις σωστοτερες και πιο ρηξικελευθες αποφασεις της ζωης μου/
Αλκη εισαι μεγαλο γαμοφασιστακι.

εσυ προλαβες και το εκανες με την δικη σου θεληση
οι αλλοι οπως ο βαλλον ο λαχου ο ρεκ θα το κανουν αναγκαστικα και θα τους πεσει βαρυ
και οταν βρεθουν στην ξενιτια θα το παιζουν τι?
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Φεβ 2020, 09:56

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ειναι σιγουρο οτι ανησυχώ που ανησυχεις και δεν μπορεις να χαλαρωσεις εστω
συμπασχω και εγω στον πονο σου ...δεν θα τους περασει ... διαχεουν το δηλητηριο αυτοι;
εμεις διαχεουμε την αγαπη και την στοργη στους δυστυχους μεταναστες κανενας δεν θελει να φευγει
απο την χωρα του και να διακινδυνευει το πανακριβο κινητο στα μαυρα νερα του αγαιου
εδω σε αυτην την μικρη και φιλοξενη γωνια θα βρουν την γαληνη που τοσο τους ελειψε
στην τελικη να φευγουν οι ελ αμα δεν τους αρεσουν οι προσφυγες
λαχου καλη η δεξια ε!!! :laugh1: το στριμωξε αγρια το κκε

Θα ηθελες να μπλεξεις εσυ (ή τα παιδια σου) οπως εμπλεξαν εκεινοι οι τυποι που λεω?

εγω ειμαι ετοιμος για ολα και αναμενω την στιγμη τον καταλληλο χρονο για ξεσηκωμο :laugh1:

ζω για αυτο δηλαδη -και απο την μια ειναι κριμα να βρεθω να καθαριζω τα σκατα που αφησατε

βρε παπαρες το να σας αρεσει να μας ερχονται ο καθενας χωρις καμια προοπτικη να βρει εργασια
για να τραφει μονο κακο θα μας φερει αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε δεν φταιμε εμεις

και επισης ολος αυτος ο διχασμος οταν βρεθουμε σε πραγματικη κριση θα γινουμε νεα συρια
και ο ενας θα τρωει τον αλλον για πλακα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2020, 14:26

nemo έγραψε:εγω ειμαι ετοιμος για ολα και αναμενω την στιγμη τον καταλληλο χρονο για ξεσηκωμο :laugh1:

ζω για αυτο δηλαδη -και απο την μια ειναι κριμα να βρεθω να καθαριζω τα σκατα που αφησατε

βρε παπαρες το να σας αρεσει να μας ερχονται ο καθενας χωρις καμια προοπτικη να βρει εργασια
για να τραφει μονο κακο θα μας φερει αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε δεν φταιμε εμεις

και επισης ολος αυτος ο διχασμος οταν βρεθουμε σε πραγματικη κριση θα γινουμε νεα συρια
και ο ενας θα τρωει τον αλλον για πλακα

Το λες γιατι δεν εχεις σκεφτει τις συνεπειες. Σκεψου ομως πως ολοι αυτοι οι συναγωνιστες σου εκλεισαν τα σπιτια τους με τις μαλακιες που εκαναν ενω θα μπορουσαν να τα ειχαν αποφυγει ολα αυτα. Φαντασου να βρεθεις για εστω και 5 χρονια στον Κορυδαλλο και να σου κανουν τον κωλο σουρωτηρι οι συγκρατουμενοι, επειδη εσυ ενα βραδυ ξεκινησες απο το σπιτι σου στα καλα καθουμενα για να δειρεις ή να σκοτωσεις εναν ανθρωπο που δεν ηξερες καν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Φεβ 2020, 18:10

καλα λαχου οποτε να τα αφησουμε ολα να τα κανετε εσεις @ουρδελο
παντως ειναι κριμα που ο κοροναιος δεν μας καταδεχεται και δεν ειπα ουτε αφησα να εννοηθει
αυτο που λες συ Ζουμε τον παραλογισμο εκφραζετε τον δοσιλογισμο τον ανθελληνισμο τον ραγιαδισμο
λεγοντας οτι λετε αυτα τα ολιγα ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Φεβ 2020, 21:24

nemo έγραψε:εγω ειμαι ετοιμος για ολα και αναμενω την στιγμη τον καταλληλο χρονο για ξεσηκωμο :laugh1:

Όπου "ξεσηκωμός", καμιά μεταρσίωση μαζί με τίποτε άλλα ακροδεξιά μόγγολα, όπου θα επιτεθείτε σε κανέναν προδότη "Δήμαρχο", θα μαχαιρώσετε κανέναν λαθροεισβολέα, θα βάλετε καμιά βόμβα σε κανένα αντίπαλο στέκι, και μετά θα πρέπει η κακομοίρα γριά να παρακαλάει τους δικαστές να μην καμπανιάσουν όσο αξίζει το καμάρι της.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2020, 22:30

nemo έγραψε:καλα λαχου οποτε να τα αφησουμε ολα να τα κανετε εσεις @ουρδελο
παντως ειναι κριμα που ο κοροναιος δεν μας καταδεχεται και δεν ειπα ουτε αφησα να εννοηθει
αυτο που λες συ Ζουμε τον παραλογισμο εκφραζετε τον δοσιλογισμο τον ανθελληνισμο τον ραγιαδισμο
λεγοντας οτι λετε αυτα τα ολιγα ...

Ολες αυτες οι περιπτωσεις που συζηταμε δεν καταφεραν τιποτα αλλο απο το να κλεισουν καποια σπιτια, και μαζι με αυτα και το δικο τους. Ο Ρουπακιας δεν εκλεισε μονο το σπιτι του Φυσσα αλλα και το δικο του. Σκεψου να μπαινει ο αντρας σου ή ο πατερας σου φυλακη επειδη του φουσκωσαν τα μυαλα κατι αλητες σαν τον Μιχαλολιακο ή αυτους που γραφουν στα ναζιστικα μπλογκ.

Προέλλην έγραψε:Όπου "ξεσηκωμός", καμιά μεταρσίωση μαζί με τίποτε άλλα ακροδεξιά μόγγολα, όπου θα επιτεθείτε σε κανέναν προδότη "Δήμαρχο", θα μαχαιρώσετε κανέναν λαθροεισβολέα, θα βάλετε καμιά βόμβα σε κανένα αντίπαλο στέκι, και μετά θα πρέπει η κακομοίρα γριά να παρακαλάει τους δικαστές να μην καμπανιάσουν όσο αξίζει το καμάρι της.

Ετσι, οι μαγκιες τελειωνουν στην πορτα του ανακριτη. Υστερα οι μισοι θα κλαιγονται και οι αλλοι μισοι θα λενε οτι δεν ηταν ποτε εκει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Φεβ 2020, 08:43

το να θελει κανεις μια κυβερνηση απο ατομα που να σκεφτονται τους ελληνες πρωτα
δεν ειναι κακο επισης το να μην θελει κανεις μια απροσωπη επιτροπη που να κατασκευαζει νομους
χωρις καμια εγκριση απο πολιτες του κρατους το θεωρω εντελως φυσιολογικο εκτος και αν ξεχασαμε
την γλωσσα και τις εννοιες που απορρεουν απο αυτην
επισης το να εισαι εναντιον σε κατι που βγαζει τα ματια αυτο ειναι επισης φυσιολογικο
η μεταναστευτικη πολιτικη ειναι λαθος αποδεδειγμενα δεν μπορουμε να ενταξουμε ολους οσους μας ερχονται
αρα καποιοι θα πρεπει να φυγουν και αυτο που θελουν ειναι να φυγουν οι ελ
ε αυτο εννοω οτι δεν θα τους περασει τωρα για σας ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να ειστε τοσο ηλιθιοι
ξερετε και σεις οτι αυτο που συμβαινει δεν ειναι σωστο σε πρακτικο πεδιο
αλλα λογω γελοιοτητας το υποστηριζετε
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Φεβ 2020, 08:52

nemo έγραψε:αρα καποιοι θα πρεπει να φυγουν και αυτο που θελουν ειναι να φυγουν οι ελ
ε αυτο εννοω οτι δεν θα τους περασει τωρα για σας ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να ειστε τοσο ηλιθιοι

Αλλο να θες απελασεις των παρανομων και αλλο να οργανωνεις συμμοριες που τους σκοτωνουν.

Οσο για την γενικοτερη πολιτικη, απο την στιγμη που η ΝΔ εκ των πραγματων αναγκαστηκε να σταματησει να λαικιζει με το μεταναστευτικο, τοτε οι ροες θα συνεχισουν κανονικα. Δεν υπαρχει κανεις να προσφερει καλυψη στα ταγματα εφοδου αυτη τη στιγμη.

Η ΝΔ προσχωρησε στις θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΑ πεθανε και ο Βελοπουλος δεν εχει το βαρος ουτε την προθεση να στηριξει εκνομες ενεργειες γιατι ξερει οτι θα εχει την τυχη του Φυρερ. Τωρα οποιος κανει μαλακιες θα μπαινει στην μπουζου χωρις δευτερη κουβεντα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Φεβ 2020, 09:57

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:αρα καποιοι θα πρεπει να φυγουν και αυτο που θελουν ειναι να φυγουν οι ελ

Αλλο να θες απελασεις των παρανομων και αλλο να οργανωνεις συμμοριες που τους σκοτωνουν.

Οσο για την γενικοτερη πολιτικη, απο την στιγμη που η ΝΔ εκ των πραγματων αναγκαστηκε να σταματησει να λαικιζει με το μεταναστευτικο, τοτε οι ροες θα συνεχισουν κανονικα. Δεν υπαρχει κανεις να προσφερει καλυψη στα ταγματα εφοδου αυτη τη στιγμη.

Η ΝΔ προσχωρησε στις θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η ΧΑ πεθανε και ο Βελοπουλος δεν εχει το βαρος ουτε την προθεση να στηριξει εκνομες ενεργειες γιατι ξερει οτι θα εχει την τυχη του Φυρερ. Τωρα οποιος κανει μαλακιες θα μπαινει στην μπουζου χωρις δευτερη κουβεντα.

ασε τα σαπια σε καποιον αλλον οι αποψεις μας ειναι εκ διαμετρου αντιθετες
εσυ θελεις να εξαφανιστουμε σαν λαος - επιθυμεις την αυξηση μεταναστων
και εγω την μειωση ---λογικα ειμαι με την σωστη πλευρα οποτε αισθανομαι ομορφα :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Φεβ 2020, 14:24

Ποια σαπια να αφησω? Εκλεισαν τα σπιτια τους τα μελη των διαφορων ταγματων εφοδου ναι ή οχι?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”