βρισκομαστε στο μεταιχμιο για την οριστικη πολιτικη ανατροπη
ολα αυτα τα κομματα και ολες αυτες οι ηλιθιες ιδεοληψιες ειναι καιρος να χαθουν γιατι μας φερνουν σε γκρεμο
και η μονη λυση για να τα καταφερει η νεα ταξη ειναι να αυξησουν την μεταναστευση στο εξωτερικο
περισσοτερων ελληνων ..και εδω να μεινει ο λαπας των ηλιθιων μαζι με τους μεταναστες
ισως σε αυτο το εκχειρημα να ειναι μπροσταντζες οι γυναικες που ξυπνουν πιο γρηγορα απο τους ελ ανδρες
ισως ο ηγετης που θα ενωσει το εθνικο κινημα να ειναι γυναικα
Αντιμέτωπη πολύ νωρίς με τη λαική οργή η ΝΔ
-
nemo
- Supreme poster

Re: Αντιμέτωπη πολύ νωρίς με τη λαική οργή η ΝΔ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

ο ελ σημερα ειναι ο παρλαπιπας μιας παρεας και της ιστοριας ..θεωρω οτι σε μια γυναικα με ορθο εθνικο λογο
ειναι πιο ευκολο να τις δωσει τον ψηφο και την εμπιστοσυνη -που δεν την εχει σε ανδρες
-βλεπε καμμενο και βελοπουλο και μιχο -συν οτι θα κερδισει και την γυναικεια ψηφο
βλεπω στο φβ οτι αυξανονται οι φωνες τους τα λενε και στους ελιτιστες και στα ουφο των αλληλεγυων
και να μην ξεχναμε οτι σημερα οι γυναικες ειναι αυτες που επιβαρύνονται περισσοτερο
απο την αφασια των ανδρων
ειναι πιο ευκολο να τις δωσει τον ψηφο και την εμπιστοσυνη -που δεν την εχει σε ανδρες
-βλεπε καμμενο και βελοπουλο και μιχο -συν οτι θα κερδισει και την γυναικεια ψηφο
βλεπω στο φβ οτι αυξανονται οι φωνες τους τα λενε και στους ελιτιστες και στα ουφο των αλληλεγυων
και να μην ξεχναμε οτι σημερα οι γυναικες ειναι αυτες που επιβαρύνονται περισσοτερο
απο την αφασια των ανδρων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:pluton έγραψε:
Εγώ προσωπικά ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο επαρκής η ΝΔ, με εκπλήσσει το ότι έχουμε κυβέρνηση μετά από το αριστερό μπάχαλο.
Αν συνεχίσει έτσι στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν θα δείτε τι ακριβώς εννοώ.
Ο Λαχουρένιος έχει την απαίτηση να ασχοληθούμε με το ΚΚΕ, το ΚΚΕ εζυγίστει εμετρήθει και βρέθηκε ελλειποβαρές. Θα κινείστε μεταξύ 4-6% μέχρι να φύγει και η γενιά που είχε σχέση με την ανταρσία 1946-1949 μετά δείτε την ΚΝΕ σας να καταλάβετε τι σας περιμένει.
γιαννοπουληζεις και συ τωρα με τις μαμακιες που γραφεις .....επαρκης η νδ;>??
οσο για τον λαχου ειναι και αυτος ξενοδουλος οπως και συ και ο αριστο επισης
-θα μου πεις εγω ξενοδουλος ; ναι ! απο την υποστηριξη που κανεις στην νδ
που υποστηριζει το ξενο με ολες τις μορφες του
ποτε βρε θα καταλαβετε οτι οι κυβερνησεις αυτες ειναι διεκπαιρεωτες ξενων συμφεροντων
Ναι είναι επαρκής με βάση αυτά που ζήσαμε στα χρόνια της αροιστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.
Λοιπόν εγώ να δεχτώ ότι είναι
όπως το λες.διεκπαιρεωτες ξενων συμφεροντων
Τα συμφέροντα είναι οικονομικά προφανώς, με δεδομένο ότι οικονομικά είτε ελληνικό είναι είτε ξένο το κεφάλαιο που θέλει να επενδύσει δεν παίζει και μεγάλο ρόλο, οι πάντες επενδύουν όπου δήποτε ανάλογα με τα συμφέροντά τους.
Πες μου ποια κυβέρνηση ή ποιο σχήμα κυβέρνησης θα ήταν ελληνικών συμφερόντων;
Σου το βάζω για να δεις πόσο τυποποιημένα ανόητα σκέπτεστε και προπαγανδίζετε με τις κλισέ φράσεις της αριστεράς ....
Εμένα σαν ένα κοινό πολίτη αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πατρίδα μου να είναι πόλος έλξης επενδύσεων, να υπάρχουν εργασίες καλο - πληρωμένες και να με διοικούν έντιμοι πολιτικοί (στην μεταπολιτευτική δημοκρατία αυτό είναι αδύνατο από την πρώτη μέρα στηρίχτηκε στην απάτη, το ψέμα, την μίζα, την πελατειακή σχέση, την ρεμούλα).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Σου το βάζω για να δεις πόσο τυποποιημένα ανόητα σκέπτεστε και προπαγανδίζετε με τις κλισέ φράσεις της αριστεράς ....
Ο Νεμο που ειναι ΧΑ ''προπαγανδιζει τα κλισε της αριστερας''....
Αλλη μια αποδειξη οτι γραφεις ποστ-κονσερβα που δεν εχουν σχεση με το νημα ή τον συνομιλητη.
0 .
-
Προέλλην

Kαμιά λαϊκή οργή δεν υπάρχει κατά της ΝΔ. Να, και παραπάνω βλέπετε ότι η ΝΔάρα σέρνει απο την μύτη τον εθνικιστικό κατιμά, όπως ο ΣΥΡ τους αντιμνή.!!
Η εκπολιτιστική εκσυγχρονιστική ατζέντα συνεχίζει να εφαρμόζεται με γοργούς ρυθμούς. Ιn ND we trust!
Η εκπολιτιστική εκσυγχρονιστική ατζέντα συνεχίζει να εφαρμόζεται με γοργούς ρυθμούς. Ιn ND we trust!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Σου το βάζω για να δεις πόσο τυποποιημένα ανόητα σκέπτεστε και προπαγανδίζετε με τις κλισέ φράσεις της αριστεράς ....
Ο Νεμο που ειναι ΧΑ ''προπαγανδιζει τα κλισε της αριστερας''....Αλλη μια αποδειξη οτι γραφεις ποστ-κονσερβα που δεν εχουν σχεση με το νημα ή τον συνομιλητη.
Δεν με ενδιαφέρει τι είναι ο Νέμο, η φράση αυτή είναι κλισέ φράση της αριστεράς και επί αυτού απαντώ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει τι είναι ο Νέμο, η φράση αυτή είναι κλισέ φράση της αριστεράς και επί αυτού απαντώ.
To ξερω οτι δεν σε ενδιαφερει, προπαγανδα για να δημιουργησεις εντυπωσεις στους επισκεπτες υπερ του Μητσοτακη ειναι αυτο που κανεις, οχι διαλογος.
0 .
-
Προέλλην

Με τι καρδιά Κυριάκο,
Πρωθυπουργάρα βγήκες,
και καθάρισες τις γειτονιές,
απο τους νεοναζί αλήτες.
Πρωθυπουργάρα βγήκες,
και καθάρισες τις γειτονιές,
απο τους νεοναζί αλήτες.