"στραβομαρα" των ελληνικων ελιτ αφηνει την τουρκια να περικυκλωνει τα νησια μας
-
tsakas
- Basic poster

Re: "στραβομαρα" των ελληνικων ελιτ αφηνει την τουρκια να περικυκλωνει τα νησια μας
μενει το κομμα και τα παραγωγα,αριστερα που 100 χρονια υπονομευει την ελλαδα για να παρουν την βορεια ελλαδα πρωτα για τη βουργαρια μετα για τον τιτουλ και τωρα για τους σκοπιανους
0 .
-
tsakas
- Basic poster

Re: "στραβομαρα" των ελληνικων ελιτ αφηνει την τουρκια να περικυκλωνει τα νησια μας
αυτοι είναι που στηριζουν τον τουρκικο επεκτατισμο που τωρα ενώ η τουρκια επιτίθεται μεσω των λαθρομεταναστών και εποικιζει τα νησια και την χερσο ελλαδα
η τουρκικη επεκτατικοτητα είναι ζητημα ζωης και θανατου και δεν το βλεπει αυτό ένα μικρο κομματι ελληνων αλλα πανω από τα 70% και ηδη η κυβερνηση αρχιζει να τρωει τα πρωτα αγγουρια
η τουρκικη επεκτατικοτητα είναι ζητημα ζωης και θανατου και δεν το βλεπει αυτό ένα μικρο κομματι ελληνων αλλα πανω από τα 70% και ηδη η κυβερνηση αρχιζει να τρωει τα πρωτα αγγουρια
0 .
-
tsakas
- Basic poster

επειδή δεν μαρεσουν οι κνιτοφασιστες
τελος αμα δεν φαω μπαν θα γραφω τα δικα μου αγνοώντας τους κνιτοφασιστες και τους αριστεροφασιστες συριζα και το κακο συναπαντημα
τελος αμα δεν φαω μπαν θα γραφω τα δικα μου αγνοώντας τους κνιτοφασιστες και τους αριστεροφασιστες συριζα και το κακο συναπαντημα
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

tsakas έγραψε:επειδή δεν μαρεσουν οι κνιτοφασιστες
Εμείς οι σταλινομαοϊκές δυνάμεις, με σταθερό σύμμαχο το FBI και την Νέα Τάξη, δεν σε αγνοούμε. Θα σε καταδιώκουμε σταθερά

1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

μα επιτέλους γιατί αντιστέκεστε;
καλύτερα ο ερντογάν που είναι και τσαμπουκάς παρά ο κούλης που είναι..... λεβιές
ελάτε τώρα
δεν θυμάστε που όταν συναντήθηκαν ο ερνγάν κοίταζε και ήταν σαν να έλεγε....
τι έγινε ρε παιδιά με τούτο; βγήκε εκδρομή το νηπιαγωγείο;
τίποτα
γκρίζοι λύκοι καλύτεροι απο τα νεοφίλια του κούλη
τους προτιμώ
καλύτερα ο ερντογάν που είναι και τσαμπουκάς παρά ο κούλης που είναι..... λεβιές
ελάτε τώρα
δεν θυμάστε που όταν συναντήθηκαν ο ερνγάν κοίταζε και ήταν σαν να έλεγε....
τι έγινε ρε παιδιά με τούτο; βγήκε εκδρομή το νηπιαγωγείο;
τίποτα
γκρίζοι λύκοι καλύτεροι απο τα νεοφίλια του κούλη
τους προτιμώ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

tsakas έγραψε:επειδή δεν μαρεσουν οι κνιτοφασιστες
Τι μπαν ρε Ρουμελιωτ, αν φυγεις εσυ με τι θα γελαμε? Εγω παντως ουτε μιση αναφορα δεν σου εχω κανει.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Μπαν, όχι, αλλά προειδοποιήσεις απο FBI, για ελληνόψυχη αντινεοταξίτικη δράση, δεν αποκλείονται.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Μπαν, όχι, αλλά προειδοποιήσεις απο FBI, για ελληνόψυχη αντινεοταξίτικη δράση, δεν αποκλείονται.
Αν ηταν η FSB θα ειχα ακρες ως ορφανο της Μοσκας αλλα στον Εφ Μπι Αι δεν εχω τιποτα. Να μιλησουμε στον Σατανικο που ως σημιτισταν θα χει κονε.
0 .