"ειμαι εξισλαμισμενος ελληνας του ποντου"

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
tsakas
Basic poster
Basic poster

Re: "ειμαι εξισλαμισμενος ελληνας του ποντου"

Δημοσίευσηαπό tsakas » 15 Δεκ 2019, 09:52

η μακεδονια απελευθερωθηκε από την ελλαδα

αλλα το κκε ως παραρτημα του ΚΚΣΕ παλευε για την αυτονομια της υπερ βουλγαρων μετα υπερ τιτουλη κτλ

και εναι το μοναδικο κκ στη βαλκανικη που υπονομευε εθνικα συμφεροντα
0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 15 Δεκ 2019, 09:55

οι αθηναιοι ακομα και τους θεσσαλούς και τους ελληνες της δυτικης ελλαδας βαρβαρους τους θεωρουσαν

αλλα για αυτους δεν λεμε πως δεν ηταν ελληνες

τα παιδια της αριστερας και κκε μιλανε για μακεδονια πως δεν ηταν ελληνικη ηταν???

ηταν σλαβικη αρα βουργαρικη αρα γιουγκοσλαβικη

και τα πουλακια κανουν κρα κρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Δεκ 2019, 11:30

tsakas έγραψε:η μακεδονια απελευθερωθηκε από την ελλαδα

αλλα το κκε ως παραρτημα του ΚΚΣΕ παλευε για την αυτονομια της υπερ βουλγαρων μετα υπερ τιτουλη κτλ

Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Άλλο πράγμα τα εθνικά συμφέροντα και άλλο τα αστικά με τα οποία τα ταυτίζεσαι χωρίς να έχεις καμιά σχέση μαζί τους. Το να βόσκεις γίδια δεν είναι δραστηριότητα ιδίου οικονομικού μεγέθους με το να διαθέτεις διυλιστήρια με τη στήριξη του κράτους που είναι υπηρέτης των συμφερόντων σου.
Εσύ ως σανοφάγος υποστηρίζεις ότι εθνικό συμφέρον είναι τα συμφέροντα μια μικρής οικονομικής ολιγαρχίας, που κατέχει την εξουσία και σε παραμυθιάζει ότι έχετε κοινό εθνικό συμφέρον στο διατηρηθούν τα πράγματα όπως έχουν αφού και οι δύο είσαστε επιχειρηματίες με κοινούς εθνικούς στόχους.. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Δεκ 2019, 14:53

Adminović έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Eisai φυλετιστης δλδ.
Οκ αυτο φαινεται.
Οπως οσα λεει ο ποντιος ανωθεν ειναι σωστα.
Απο κει και περα η συνειδηση ειναι το παν και σε θεματα ταυτοτητας.

Αν είμαι φυλετιστής, τότε και ο εν λόγω Πόντιος είναι φυλετιστής. :pardon:
Όπως κι εκείνος αναζήτησε ιστορικά στοιχεία για τον τόπο του και μετά έκανε και τεστ dna και επιβεβαίωσε ότι κατάγεται από Ρωμιούς, το ίδιο ακριβώς έπραξα και εγώ για την δική μου καταγωγή.

Το «κερασάκι στην τούρτα» στην περίπτωσή μου είναι ότι έχω και επώνυμο κροατικής προελεύσεως (και όχι σέρβικο ή κάτι άλλο), δηλαδή είμαι φορέας και του ενδόξου χρωβατικού Υ χρωμοσώματος. :xex4:

Οργισμένος έγραψε:Τι νιωθεις μεσα σου;
Πακιστανος ελληνοφωνος;
Ε τοτε εισαι πακιστανος.
Απλα πραγματα.

Έλλην πολίτης, με κροατική και σερβική καταγωγή.
Ή όπως θα έλεγε και ο συνάδελφος φυλετιστής Πόντιος, «είμαι εκρωμαϊσμένος Σερβοχρωβάτης της Θεσσαλίας». :s_cool
Εσένα δηλαδή τα παιδιά σου θα πρέπει να είναι ή Έλληνες ή Σουηδοί, δεν επιτρέπεται να είναι και τα δύο; :hmmm

Οργισμένος έγραψε:Απο τους αρχαιους μακεδονες (μιλουσαν ελληνικα , ειχαν ελληνικο θρησκευμα αλλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,γιατι ετσι βολευει)
Τα ιδια και με τους ποντιους κοκ κοκ.

Τι να κανουμε χασατε στον εμφυλιο και σας μαθανε απο μωρακια να μισειτε την εννοια του ελληνικου εθνους.
Οταν ξεπερασετε αυτο το εμβρυακο κομπλεξ που σας εμφυτευσανε ισως γινει και καποια σωστη συζητηση.

Αγαπούλα, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά τους αρχαίους Μακεδόνες οι ίδιοι οι αρχαίοι Έλληνες τους αποκαλούσαν βάρβαρους. Και ακόμα και ιστορικοί της σύγχρονης Ελλάδας τους θεωρούσαν βάρβαρους και κατακτητές. Δεν τα λέω εγώ. Κατηγόρησε λοιπόν αυτούς για ανθελληνισμό. :fico:

Σε ό,τι αφορά τους Πόντιους, οι ίδιοι οι Βυζαντινοί τους αποκαλούσαν Λαζούς (δηλαδή «Γεωργιανούς», με τους σημερινούς όρους), όνομα που είχαν υιοθετήσει και οι ίδιοι οι Πόντιοι. :pardon:

Ο Εμφύλιος πού κολλάει;

Δεν είχα καρντιά μου κανέναν κοντινό μου συγγενή που να έλαβε μέρος στον Εμφύλιο. Ο παππούς μου ήταν αετόπουλο επί Κατοχής, αλλά δεν ανακατεύτηκε καθόλου με τον Εμφύλιο. Ο πιο κοντινός μου συγγενής που είχε ενεργή ανάμειξη με τον Εμφύλιο ήταν μια πρωτοξαδέρφη του παππού μου (που ήταν και 15 χρόνια μεγαλύτερή του), που ήταν αντάρτισσα, αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα με διώξεις κλπ μετά (διότι στο χωριό μας είμαστε ντόμπροι -Σερβοχρωβάτοι γαρ- και δεν ρουφιανεύαμε στις αρχές ποιος ήταν αντάρτης και ποιος όχι). :)

Κι από το άλλο σόι, ο πατέρας της γιαγιάς μου υπήρξε βενιζελικός βουλευτής και πολύ φίλος με τον Πλαστήρα (καθότι Θεσσαλοί και οι δύο).

Δεν είπες απολύτως τίποτα. Δεν έχεις επιχειρήματα. Τι νιώθεις μέσα σου; αλβανος; ε είσαι Αλβανός. Τι ένοιωθαν και πως αυτό αποκαλούνταν οι αρχαίοιμακεδονες;;; Έλληνες. και όσο ανεξήγητα το αρνείσαι αυτό απλά γραφικά αυτόαναιρεισαι. Το παίζετε διεθνιστες αλλά σε θέματα ελλ εθνικής συνείδησης είστε πραγματικά χειρότεροι ρατσιστές και φυλετιστες από τους ίδιους τους ναζί. Οι πόντιοι το λένε ξεκάθαρα ότι νιώθουν Έλληνες και Έλληνες είναι όσο κι αν σας τσούζει ο σφιγκτηρας. Είμαι κατά το ήμισυ πόντιος και νιώθω άρα και είναι Έλληνας όσο κι αν προσπαθείτε με ανόητο παιδικό τρόπο να πείτε κάτι διαφορετικό.
Συνεχώς "αποδεικνύετε" την μη ελληνική καταγωγή του ...90% του ελληνικου πληθυσμού χρησιμοποιώντας πειστήρια φυλετικης αναγωγης αλλά σε αντιστροφές περιπτώσεις γειτόνων της Ελλάδος χρησιμοποιείτε αναποδα επιχειρήματα.
Χάσατε στο γραμμο, το ελλ έθνος σας συνέτριψε. Πάει αυτό τελείωσε όσο και να κλάψετε δεν αλλάζει τίποτα.
Τι να κάνουμε τώρα Που δεν γίνετε να αλλάξει η ιστορία;;;;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Δεκ 2019, 14:55

Και το 22 οι βολεμένοι ντόπιοι χαρακτήριζαν με διαφορά αντεθνικα επιθετα τους Έλληνες πρόσφυγες τις Μασιας.
Ε και;
Και οι ημιαιμοι απόγονοι του στόλου μας αποκαλούν Βούλγαρους. Ε και;; το θεωρείς επιστημονική "πηγή" αυτό;;;
Άκου εκεί κάτι επιχειρήματα...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Δεκ 2019, 14:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:
tsakas έγραψε:η μακεδονια απελευθερωθηκε από την ελλαδα

Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Άλλο πράγμα τα εθνικά συμφέροντα και άλλο τα αστικά με τα οποία τα ταυτίζεσαι χωρίς να έχεις καμιά σχέση μαζί τους. Το να βόσκεις γίδια δεν είναι δραστηριότητα ιδίου οικονομικού μεγέθους με το να διαθέτεις διυλιστήρια με τη στήριξη του κράτους που είναι υπηρέτης των συμφερόντων σου.
Εσύ ως σανοφάγος υποστηρίζεις ότι εθνικό συμφέρον είναι τα συμφέροντα μια μικρής οικονομικής ολιγαρχίας, που κατέχει την εξουσία και σε παραμυθιάζει ότι έχετε κοινό εθνικό συμφέρον στο διατηρηθούν τα πράγματα όπως έχουν αφού και οι δύο είσαστε επιχειρηματίες με κοινούς εθνικούς στόχους.. :fico:

Αν μη τι άλλο είστε θλιβερά αστείοι.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Δεκ 2019, 15:55

Οργισμένος έγραψε:Δεν είπες απολύτως τίποτα. Δεν έχεις επιχειρήματα. Τι νιώθεις μέσα σου; αλβανος; ε είσαι Αλβανός. Τι ένοιωθαν και πως αυτό αποκαλούνταν οι αρχαίοιμακεδονες;;; Έλληνες. και όσο ανεξήγητα το αρνείσαι αυτό απλά γραφικά αυτόαναιρεισαι. Το παίζετε διεθνιστες αλλά σε θέματα ελλ εθνικής συνείδησης είστε πραγματικά χειρότεροι ρατσιστές και φυλετιστες από τους ίδιους τους ναζί. Οι πόντιοι το λένε ξεκάθαρα ότι νιώθουν Έλληνες και Έλληνες είναι όσο κι αν σας τσούζει ο σφιγκτηρας. Είμαι κατά το ήμισυ πόντιος και νιώθω άρα και είναι Έλληνας όσο κι αν προσπαθείτε με ανόητο παιδικό τρόπο να πείτε κάτι διαφορετικό.

Είπα εγώ ποτέ ότι αν κάποιος αισθάνεται Έλληνας δεν μπορεί να είναι Έλληνας;; :s_no
Οι αρχαίοι Μακεδόνες, Μακεδόνες αισθάνονταν και ένα τουρλουμπούκι φυλών ήταν. Ελληνόπληκτοι ήταν κυρίως οι -ελληνικής καταγωγής- ηγεμόνες τους. Και βέβαια μην κάτσουμε τώρα και αναλύσουμε τί σχέση έχουν οι Νεοέλληνες με αρχαίους Μακεδόνες κοκ, γιατί θα πονέσετε πάλι και σας λυπάμαι. :D

Εσείς βασικά το κάνετε αυτό που λες, ασκώντας μπούλινγκ σε άλλα κράτη και λαούς που θέλουν πχ να ονομάζονται Μακεδονία. Όπως λοιπόν εσύ ο Πόντιος έχεις το δικαίωμα να λέγεσαι Έλληνας γιατί αισθάνεσαι Έλληνας, το ίδιο έχει και ο Μακεδόνας.
Το ίδιο δικαίωμα έχει και ο Πόντιος που αισθάνεται Τούρκος, να λέει ότι είναι Τούρκος (όπως πχ ο Ερντογάν, που κατάγεται κι από αντάρτες του Πόντου κιόλας).

Εσείς πάτε διαρκώς την κουβέντα στα ιστορικά στοιχεία και, μόλις δείτε ότι πέφτετε σε αδιέξοδο και ότι τα ιστορικά στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της θέσης που υποστηρίζετε, αρχίζουν τα «είσαι φυλετιστής, είσαι ρατσιστής, είσαι ανθέλλην νια νια νια» κλπ κλπ. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Μου λέτε ότι είμαι φυλετιστής επειδή αναζήτησα την απώτερη καταγωγή μου, αλλά ο Τούρκος που θα κάνει το ίδιο και θα βρει ότι είναι Ρωμιός, δεν είναι φυλετιστής. Οπότε, να πούμε ότι φυλετιστής είναι αυτός που αναζητεί την καταγωγή του και προκύπτει ότι αυτή δεν είναι ρωμαίικη. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :elladara: :lalalala:

Συνεχώς "αποδεικνύετε" την μη ελληνική καταγωγή του ...90% του ελληνικου πληθυσμού χρησιμοποιώντας πειστήρια φυλετικης αναγωγης αλλά σε αντιστροφές περιπτώσεις γειτόνων της Ελλάδος χρησιμοποιείτε αναποδα επιχειρήματα.
Χάσατε στο γραμμο, το ελλ έθνος σας συνέτριψε. Πάει αυτό τελείωσε όσο και να κλάψετε δεν αλλάζει τίποτα.
Τι να κάνουμε τώρα Που δεν γίνετε να αλλάξει η ιστορία;;;;

Είπα εγώ ότι υπάρχει κάπου κάποια καθαρή φυλή; :s_no

Βασικά χέστηκα και για το Γράμμο, χέστηκα και για την τριτοκοσμική χώρα που λέγεται Ελλάδα.
Αυτά ας τα λέτε μεταξύ σας, να πανηγυρίζετε και να πλακώνεστε με τα κοθμόθνια, γιατί παραέξω η φάπα πάει σύννεφο και η Ελλάδα είναι ο παλιάτσος του πλανήτη. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Δεκ 2019, 16:14

Οργισμένος έγραψε:Είμαι κατά το ήμισυ πόντιος και νιώθω άρα και είναι Έλληνας όσο κι αν προσπαθείτε με ανόητο παιδικό τρόπο να πείτε κάτι διαφορετικό.

Δικαίωμά σου να αυτοπροσδιορίζεσαι όπως θες συναγωνιστή Πόντιε. Έλληνας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Δεκ 2019, 16:20

Μπράβο στον κ. Ταμέρ Τσιλινγκίρ, του αξίζουν συγχαρητήρια που δίνει αγώνα για την προστασία την εθνικής μνήμης και κουλτούρας της κοινότητάς του.
Κάποιοι κακεντρεχείς Τούρκοι θα τον κατηγορήσουν για προδότη, πράκτορα των Γιουνάν, κλπ, αλλά τα σκυλιά παντού και πάντα θα γαυγίζουν.

Εφάμιλλος σίγουρα του διακεκριμένου αγωνιστή μειονοτικών δικαιωμάτων κ. Παύλου Βοσκόπουλου του Ουρανίου Τόξου.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 15 Δεκ 2019, 16:28

το ουρανιο τοξο και μαζι του ο συρφερτος αριστερας και μπγοοδου