Βιτρό
-
Εσθήρ
- Basic poster

Re: Βιτρό
Vallon μολις τώρα είδα ότι ασχολήσαι με βιτρώ! ΜΠΡΑΒΟ!
Μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ! Στο μεταξύ ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι ειναι απλά ζωγραφική σε τζάμι δηλαδη μπογιά σε τζαμι ενω δεν έχει καμία σχέση.
Τα παραπάνω που μόλις έβαλες είναι δικά συ ή απλά μας βάζεις φωτό βιτρώ;
Μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ! Στο μεταξύ ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι ειναι απλά ζωγραφική σε τζάμι δηλαδη μπογιά σε τζαμι ενω δεν έχει καμία σχέση.
Τα παραπάνω που μόλις έβαλες είναι δικά συ ή απλά μας βάζεις φωτό βιτρώ;
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
vallon
- Supreme poster

οχι βρε δικά μου είναι , τα έχω φτιάξει ήδη και σκέφτηκα να ενημερώσω το τοπικ,
τώρα έχω κολλήσει στο εξής:
αξίζει σε αυτό το βιτρό το χρώμα του ουρανού;, δηλ μοιάζει για ουρανός όταν το βλέπει κανείς;
στην πρώτη εικόνα είναι το δεύτερο φοντο που σκέφτομαι να βάλω
στην απο κάτω είναι όπως το έχω κόψει ως τώρα αλλά δεν μου αρέσει
τώρα έχω κολλήσει στο εξής:
αξίζει σε αυτό το βιτρό το χρώμα του ουρανού;, δηλ μοιάζει για ουρανός όταν το βλέπει κανείς;
στην πρώτη εικόνα είναι το δεύτερο φοντο που σκέφτομαι να βάλω
στην απο κάτω είναι όπως το έχω κόψει ως τώρα αλλά δεν μου αρέσει
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Εσθήρ
- Basic poster

Μπραβο σου είναι πάρα πολύ ωραία!
Οσον αφορα την ερωτηση σου,δεν πολυκαταλαβαινω στην πρωτη εικονα τι ακριβως συμβαινει
Αν καταλαβα καλα εχεςι ηδη κοψει και τοποθετησει ενα χρωμα απλα στην πρωτη απο πανω διακρινω κατι αλλο λιγο διαφορετικο; και ρωτας αν εινα καλυτερο αυτο; Καλυτερο μου φαινεται το απο πανω που υπαρχει στην πρωη εικονα,αλλα αν τα καταλαβα σωστα.
Οσον αφορα την ερωτηση σου,δεν πολυκαταλαβαινω στην πρωτη εικονα τι ακριβως συμβαινει
Αν καταλαβα καλα εχεςι ηδη κοψει και τοποθετησει ενα χρωμα απλα στην πρωτη απο πανω διακρινω κατι αλλο λιγο διαφορετικο; και ρωτας αν εινα καλυτερο αυτο; Καλυτερο μου φαινεται το απο πανω που υπαρχει στην πρωη εικονα,αλλα αν τα καταλαβα σωστα.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
-
vallon
- Supreme poster

Ναι , αυτό ρωτάω,
να το αλλάξω; αυτό που έχω στη δεύτερη εικόνα ήδη τοποθετημένο δεν μου αρέσει για χρώμα ουρανού, ενώ το γυαλί που βρίσκεται στην πάνω εικόνα είναι πιο κοντά σε αυτο που σκέφτομαι
τώρα το κόβω να το δω πως είναι, αλλά μάλλον θα το κρατήσω με το καινούργιο, δεν μου αρέσει αυτό που έχει...
κρίμα που κατάστρεψα το κομμάτι με το γυαλί μέχρι να καταλάβω ότι δεν μου αρέσει
να το αλλάξω; αυτό που έχω στη δεύτερη εικόνα ήδη τοποθετημένο δεν μου αρέσει για χρώμα ουρανού, ενώ το γυαλί που βρίσκεται στην πάνω εικόνα είναι πιο κοντά σε αυτο που σκέφτομαι
τώρα το κόβω να το δω πως είναι, αλλά μάλλον θα το κρατήσω με το καινούργιο, δεν μου αρέσει αυτό που έχει...
κρίμα που κατάστρεψα το κομμάτι με το γυαλί μέχρι να καταλάβω ότι δεν μου αρέσει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.